Kabely pro fotovoltaiku – solární kabely
Různé typy kabelů splňujících normy a požadavky na aplikace pro fotovoltaiku dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Výroba rozvaděčů NN Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. z Příbrami se zabývá výrobou rozvaděčů NN v souladu s platnou legislativou a příslušnými předpisy.
Potravinové automaty, svačinkové automaty, obědové automaty - chlazená jídla DAMIAN
Potravinové automaty, svačinkové automaty, obědové automaty - chlazená jídla DAMIAN od firmy DELIKOMAT s.r.o. poskytují servis, doplňování, údržbu v rámci celé České republiky.
DELIKOMAT s.r.o.
Speciální kabely Kladno – výroba na míru
Nevyhovují běžné kabely Vašim specifickým požadavkům? Společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně nabízí výrobu speciálních kabelů a vodičů na míru včetně odborného návrhu.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Prodej a pronájem automatů na teplé nápoje a jídlo, svačiny, obědy, ale i kávovary
Prodej a pronájem automatů na teplé nápoje a jídlo, svačiny, obědy, ale i kávovary to vše můžete mít s kompletním servisem od firmy DELIKOMAT s.r.o. v rámci celé ČR.
DELIKOMAT s.r.o.
Kamerové systémy Praha – od projektové studie po montáž a záruční i pozáruční servis
Hledáte v Praze a okolí spolehlivou firmu, která se postará o montáž a správu kamerového systému ve Vašem domě, bytě, kanceláři nebo provozovně? S polehněte se na společnost A-ROYAL Service s.r.o.
Úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku, PVC Vás přesvědčí vysokou kvalitou
Ucelená systémová řešení pro moderní elektroinstalace zajistí úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku a PVC vyrobené ve vysoké kvalitě od společnosti Niedax-Kleinhuis s.r.o.
Servis audiovizuální techniky Kladno – po dohodě i u Vás doma
Záruční i pozáruční kvalitní servis veškeré audiovizuální techniky Vám zajistí pro Oblast Kladna a okolí spolehlivá firma pana Cinybulky.
Zabezpečení objektů - REXhome Praha – smart home řešení pro Vaše pohodlí
Společnost 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem nedaleko Prahy nabízí zákazníkům REXhome systém, převratnou novinku v zabezpečení Vašeho domu či jiného objektu kombinující několik funkcí pro Vaše pohodlí.
Podstropní/parapetní jednotky DC Inverter – klimatizace, která nestudí
Výkonné a tiché jsou jednotky DC Inverter od společnosti SOKRA s.r.o. z Prahy, které lze namontovat jako podstropní ve vodorovné poloze nebo jako parapetní do všech bytových i komerčních prostor.
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, datové, flexibilní, výroba
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, fotovoltaiku, datové a flexibilní kabely, kabelové příslušenství vyrábí společnost Helukabel CZ s.r.o.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Variabilní LED osvětlení - novinky v sortimentu velkoobchodu Schachermayer, spol. s r.o.
Velkoobchod společnosti Schachermayer, spol. s r.o. informuje své zákazníky o novinkách v sortimentu, převážně o široké nabídce variabilního LED osvětlení a výhodách jeho využívání.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Nástěnné bytové klimatizace Praha – komfortní bydlení při horkém počasí
Nemáte rádi rozpálený byt při vysokých letních teplotách? Nemůžete v noci spát kvůli horku? Řešením jsou nástěnné bytové klimatizace nabízené společností SOKRA s.r.o. se sídlem v Praze.
Poruchy přístupových a zabezpečovacích systémů Kladno - pohotovostní služba
Máte rádi pocit, že jste na vše připraveni? Určitě Vás potěší kontakt na firmu Meesenburg s.r.o. z Kladna, která nabízí pohotovostní službu pro případy poruch přístupových a zabezpečovacích systémů.
Výrobce žlabů Mělník - novinka MTC drátěné žlaby – blesková instalace, žádné šroubování
Výrobce kabelových nosných žlabů Niedax-Kleinhuis s.r.o. sídlící nedaleko Mělníka představuje převratnou novinku MTC drátěné žlaby pro bleskovou instalaci bez spojek a šroubů.
Střežení a sledování provozu vozidla Praha - střežicí systém s lokalizací
Ochraňujte to, co je vám cenné. Ať už je to dům, mobil nebo blízké osoby. Nedejte zlodějům šanci a zabezpečte vaše cennosti. K tomu vám dopomůže společnost REX, která vytváří vaše centrum bezpečí.
Fyzická ostraha objektů Praha a Střední Čechy - specialisté s více než desetiletou praxí v oboru
Společnost A-ROYAL Service s.r.o. poskytuje na celém území Prahy a ve středních Čechách komplexní bezpečnostní služby. Zajišťujeme aktivní celoplošnou fyzickou ochranu majetku a osob.
Zabezpečení domů a bytů - Kamenice u Prahy - Ládví
Pro bezpečí Vás i Vašeho majetku představujeme nový zabezpečovací systém REXhome.
Rozvaděče nízkého napětí ze speciálního plechu ALUZINK -  vybírejte podle specifikace Kladno
Rozvaděče nízkého napětí dodává společnost Uniservis Hašek Kladno, která je vyrábí ze speciálního plechu Aluzink.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Systém REXhome - zabezpečení domu nebo firmy Praha-východ – fotografie zloděje na Váš mobil
Zabezpečení firmy nebo domu pomocí kombinace domovního alarmu a automatizace Vám zajistí systém REXhome od společnosti 1. REX SERVICES a.s., se sídlem v Kamenici u Prahy.
Systém REXbike - zabezpečení kola proti krádeži Praha východ – s aplikací pro iPhone a Android.
Zabezpečení kola proti krádeži,rychlé přivolání pomoci v případě nehody a GPS záznam ujetých tras zajistí systém REXbike od společnosti 1. REX SERVICES a.s., se sídlem v Kamenici u Prahy.
Staveništní rozvaděče Příbram
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele pro staveništní rozvaděče podle platných norem ať již s elektroměrem nebo bez elektroměru, obraťte se na společnost AROVA SERVIS s.r.o. Příbram.
Výroba rozvaděčů nízkého napětí Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. se sídlem v Příbrami je firma s tradicí a využívá své zkušenosti v oboru výroby nn rozvaděčů (rozvaděčů nízkého napětí) s individuálním přístupem k řešení každé zakázky.
Výroba speciálních kabelů a vodičů na míru Kladno -   jednotlivé vodiče i komplexní kabelové  svazky
Společnost Helukabel CZ s.r.o. nabízí kvalitativně vysoce hodnotné výrobky odpovídající národním i mezinárodním normám.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Bezpečnostní systémy vás ochrání před zloději i ohněm - Kralupy
Bezpečnost zaměstnanců by měla být pro každou firmu tím nejdůležitějším. Ne všechny průmyslové provozy však požadavky na bezpečnost splňují. Pro takové případy je tu společnost ELMEP, která zajistí svými bezpečnostními systémy bezpečí i v těch nejtěžších podmínkách. Společnost ELMEP se snaží nabízet soukromým firmám i velkým průmyslovým ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník