Prodej chladícího zařízení Plzeň.
Prodej a montáž chladicích zařízení, kompaktních tepelných čerpadel vzduchua klimatizačních jednotek. Fotovoltaické systémy.
Chladící zařízení, fotovoltaické systémy Plzeň.
Prodej, montáž: -transportní chladící agregáty zn.CARRIER -komfortní klimatizace na bázi tepelných čerpadel -tepelná čerpadla CARRIER systémů-země-voda, vzduch-voda -autoklimatizace. Fotovoltaické elektrárny na klíč: -návrh celého fotovoltaického systému -vypracování projektové dokumentace -odsouhlasení projektové dokumentace ČEZ -vlastní ...
Chladící agregáty zn. CARRIER, Plzeň.
Transportní chladící agregáty zn. Carrier. Tepelná čerpadla Carrier systémů - země-voda, vzduch-voda. Autoklimatizace. Fotovoltaické systémy. Výstavba chladících a mrazících boxů.
Elektronické výkonové součástky Česká republika.
Oficiální zastoupení firmy SEMIKRON pro Českou republiku. Nabízíme elektronické výkonové součástky, IGBT moduly, tyristorové moduly.
Elektronické výkonové součástky Plzeň
Oficiální zastoupení firmy SEMIKRON pro Českou republiku. Nabízíme elektronické výkonové součátky, IGBT modul, tyristorové moduly.
Zabezpečení vozidel s garancí vrácení peněz
Zabezpečení vozidel s garancí vrácení peněz. Fantom car security. Fantom car security je nástroj na dohledání postrádaného majetku. Garantujeme Vám vrácení peněz za Fantoma, pokud se Vaše auto, ukradené během prvního roku provozu, nenajde.
Kopírovací stroj
Kopírka Kyocera KM 1650 – ZÁRUKA Umí kopírovat , tisknout z PC po síti a to vše automaticky oboustranně ve formátu A4-A3. ( lze dokoupit také scanner ) cena od 5.900,- bez DPH Záruka na tento stroj je 1 rok nebo 40.000 kopií. Možný dovoz a instalace u Vás. Dotazy na tel: 737752616 Cenově dostupné multifunkční zařízení A3 navržené pro Vaše ...
Zabezpečovací zařízení Plzeň.
Montáž zabezpečovacích zařízení. Maloobchod: -domovní a bytové audio a videotelefony -autoalarmy+immobilizery -italské domovní zvonky a hovorové jednotky -elektrické ovládání oken -centrální zamykání -autotelefony, montáže HF -radiostanice -autorádia+reprosoustavy. Pískování skel bezpečnostním kódem ORCAR. Regionální zastoupení ...
Komunikační moduly a modemy, Plzeň
Zabýváme se průmyslovou datovou komunikací. Vyrábíme komunikační moduly a modemy pro průmyslové použití v aplikacích s dálkovou správou programovatelných automatů (PLC), měřicích zařízení a zabezpečovacích systémů.
Výpočetní technika, Plzeň
Služby: návrh a realizace komplexních řešení IT, realizace sítí LAN a WAN, realizace zabezpečovacích systémů, dodávky výpočetní techniky, dodávky kancelářské techniky, správa datových sítí a serverů, služby v oblasti IT, servis a poradenství, speciální projekty, HOTLINE, leasing.