Chladící zařízení, fotovoltaické systémy
Prodej, montáž: -transportní chladící agregáty zn.CARRIER -komfortní klimatizace na bázi tepelných čerpadel -tepelná čerpadla CARRIER systémů-země-voda, vzduch-voda -autoklimatizace. Fotovoltaické elektrárny na klíč: -návrh celého fotovoltaického systému -vypracování projektové dokumentace -odsouhlasení projektové dokumentace ...
Měřicí a regulační technika Plzeň
Společnost DI-ELCOM, s.r.o. dodává měřící a regulační techniku. Dodáváme řídící systémy technologických procesů, zařízení pro kontrolu vstupů do budov a objektů pomocí identifikačních karet, měřicí a regulační systémy. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Výroba galanterního kování okr. Klatovy.
Výroba: -zámky na koženou galanterii -zámky a kování -popelnicové kodovací zámky na skříňky -zámky, držátka na školní aktovky, kufry, zavazadla, tašky -ovládací tlačítka pro dveřní systémy prostředků hromadné dopravy -kabely, kontakty, konektory a propojky -zámky kódovací na plechové skříňky -plastové a kovové součástky pro ...
Prodej napájecí zdroje AC/DC Zruč-Senec, Plzeň
Společnost prodává napájecí zdroje AC/DC. Dodáváme napajecí zdroje AC/DC těchto značek: - ARCH Electronics Corp. - Cabur srl - Chinfa Electronics Ind. Co., Ltd. - Martek Power - Mornsun - Vicor Corporation. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Prodej elektrospotřebičů, eshop, Plzeň.
Prodej elektrostpotřebičů v kamenném obchodě i v našem e-shopu. -BRAUN, ROWENTA, TEFAL, KRUPS, KENWOOD, DELONGHI, MOULINEX -zubní technika -holící strojky -vysavače, žehličky, fény -šlehače, opékače, toustovače -fritovací hrnce, rychlovarné konvice -kávovary, tlakové hrnce, teflonové pánve -zahradní grily. Na veškerý ...
Výroba, plastové rozvaděče NN.
Výroba přípojkových, rozpojovacích skříní a elektroměrových rozvaděčů v České republice. Tradiční materiály ocel, beton a hliník, které se používaly na výrobu skříní a rozvaděčů, nahradila naše firma plastem, který splňuje náročná kritéria evropských norem, jako IEC a dalších. Výroba rozvaděčů je soustředěna do provozoven v obcích Mlečice a ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Výroba rozvaděčů, Mlečice, Břasy, Rokycany.
Společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o. navazuje na několikaletou tradici výroby přípojkových, rozpojovacích skříní a elektroměrových rozvaděčů v České republice. Tradiční materiály ocel, beton a hliník, které se používaly na výrobu skříní a rozvaděčů, nahradila naše firma plastem, který splňuje náročná kritéria evropských norem, jako IEC a ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Odsávání výfukových zplodin Plzeň.
Odsávání výfukových zplodin: -návrhy a řešní a zajištění projektové dokumentace -vlastní dodávky a montáž zařízení -ventilátory -odsávací hadice -koncovky pro odsávání -najíječe odsávacích hadic -pojezdové sběrače.
Přípojkové a rozpojovací skříně okr. Rokycany.
Výroba a prodej: -přípojkové a rozpojovací skříně -rozvaděče plastové -staveništní -atypické -k transfostanicím -pro fotovoltaické elektrárny -pro veřejné osvětlení. Pilíře a skříně: -pro měření elektřiny -pro měření plynu. Více informací viz níže.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Prodej chladícího zařízení Plzeň.
Prodej a montáž chladicích zařízení, kompaktních tepelných čerpadel vzduchua klimatizačních jednotek. Fotovoltaické systémy.
Chladící zařízení, fotovoltaické systémy Plzeň.
Prodej, montáž: -transportní chladící agregáty zn.CARRIER -komfortní klimatizace na bázi tepelných čerpadel -tepelná čerpadla CARRIER systémů-země-voda, vzduch-voda -autoklimatizace. Fotovoltaické elektrárny na klíč: -návrh celého fotovoltaického systému -vypracování projektové dokumentace -odsouhlasení projektové dokumentace ČEZ -vlastní ...
Chladící agregáty zn. CARRIER, Plzeň.
Transportní chladící agregáty zn. Carrier. Tepelná čerpadla Carrier systémů - země-voda, vzduch-voda. Autoklimatizace. Fotovoltaické systémy. Výstavba chladících a mrazících boxů.
Výroba plastových rozvaděčů, okr. Rokycany
Nabízíme rozvaděče nízkého napětí, přípojkové, rozpojovací, elektroměrové skříně z termosetů. Integrované skříně a pilíře pro měření plynu, elektřiny, spojů a pod. Certifikace dle ČSN, EN výroba dle ISO 9001 - 2001
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Elektronické výkonové součástky Česká republika.
Oficiální zastoupení firmy SEMIKRON pro Českou republiku. Nabízíme elektronické výkonové součástky, IGBT moduly, tyristorové moduly.
Elektronické výkonové součástky Plzeň
Oficiální zastoupení firmy SEMIKRON pro Českou republiku. Nabízíme elektronické výkonové součátky, IGBT modul, tyristorové moduly.
Zabezpečení vozidel s garancí vrácení peněz
Zabezpečení vozidel s garancí vrácení peněz. Fantom car security. Fantom car security je nástroj na dohledání postrádaného majetku. Garantujeme Vám vrácení peněz za Fantoma, pokud se Vaše auto, ukradené během prvního roku provozu, nenajde.
Kopírovací stroj
Kopírka Kyocera KM 1650 – ZÁRUKA Umí kopírovat , tisknout z PC po síti a to vše automaticky oboustranně ve formátu A4-A3. ( lze dokoupit také scanner ) cena od 5.900,- bez DPH Záruka na tento stroj je 1 rok nebo 40.000 kopií. Možný dovoz a instalace u Vás. Dotazy na tel: 737752616 Cenově dostupné multifunkční zařízení A3 navržené pro Vaše ...
Nezávislé teplovzdušné a teplovodní topení okr. Plzeň
Zabýváme se prodejem, montáží a servisem nezávislého teplovzdušného a teplovodního topení EBERSPACHER, prodejem, montáží a servisem nezávislé klimatizace Dirna, EBERCOOL. Opravujeme autoklimatizace osobních a nákladních automobilů.
Kompresory Nýřany
Dodáváme kompresory a průmyslové chlazení, zajišťujeme kompletní servis a revizi kompresorů, nabízíme prodej repasovaných i nových sbíjecích kladiv zn. Permon.
Výroba svítidel Klatovy
Vyrábíme a dodáváme svítidla a stínidla pro hotely, restaurace, veřejné budovy, rodinné domy a byty - výroba dle Vašeho návrhu nebo dle návrhu architektů.
Zabezpečovací zařízení Plzeň.
Montáž zabezpečovacích zařízení. Maloobchod: -domovní a bytové audio a videotelefony -autoalarmy+immobilizery -italské domovní zvonky a hovorové jednotky -elektrické ovládání oken -centrální zamykání -autotelefony, montáže HF -radiostanice -autorádia+reprosoustavy. Pískování skel bezpečnostním kódem ORCAR. Regionální zastoupení ...
Montáže satelitních a televiznich antén opravy praček, myček, káv
Prodej a montáže satelitů, antén, kompletní instalace a poradenství.Opravy domácích elektrospotřebičů ,pračky, myčky, kávovary. skylink,cs link,Electrolux, Zanussi, Aeg, Bosch, Siemens, Baumatic, Ardo. Plzen,sever,západní čechy.
Výpočetní technika Dobřany
Nabízíme prodej a servis výpočetní techniky: -počítačové sestavy -servisní služby -počítačové komponenty -notebooky -tiskárny -spotřební materiál -media -servis elektroniky.
Fotoslužby, fotoateliér Přeštice
Nabízíme služby fotostudia: atelierové foto, svatební foto, průkazové foto, retro foto, velkoplošný profi tisk. Prodáváme filmy, fotoaparáty, rámečky, alba, média, fotopotřeby, baterie.
Komunikační moduly a modemy, Plzeň
Zabýváme se průmyslovou datovou komunikací. Vyrábíme komunikační moduly a modemy pro průmyslové použití v aplikacích s dálkovou správou programovatelných automatů (PLC), měřicích zařízení a zabezpečovacích systémů.