Montáž satelitní digitální televize společnosti SKYLINK
Využívejte výhod satelitní digitální televize. Její montáž pro Vás zajistí specialista na satelitní připojení, společnost T&J Computers, s.r.o., která působí po celém Olomouckém kraji.
Kvalitní repasované stolní počítače a notebooky - prodej a dodávka
Pořiďte si kvalitní repasovaný stolní počítač nebo notebook, firma FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci vám pomůže s výběrem. Repasované počítače dodáme také pro zákazníky z Brna nebo Prostějova.
FBT - Bräuer Tomáš
Klimatizace, vzduchotechnika nebo tepelná čerpadla od ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. z Šumperku má dlouholeté zkušenosti s dodávkou a montáží klimatizací, vzduchotechniky nebo třeba tepelných čerpadel.
Vytápění a chlazení s klimatizací Panasonic – správná volba do domů i bytů
Bohatý výběr značkových klimatizací Panasonic vhodných k vytápění a chlazení v domech i bytech má ve svém sortimentu společnost BLUE TRADE, s.r.o. působící v Olomouci a Přerově.
BLUE TRADE, s.r.o.
Tiskové řešení ,,Jen tisku“ - pronájem tiskárny včetně bezplatného servisu s garancí bezporuchového provozu
Pokud chcete tisknout levně a zároveň nemít starosti se servisem tiskárny, pronajměte si tiskárnu u firmy ROOT IT. Pronajímáme tiskárny včetně bezplatného servisu s garancí provozu bez poruch.
ROOT IT s.r.o.
Záruční i pozáruční servis domácích, průmyslových centrálních vysavačů
Vlastníte centrální vysavač a potřebujete jeho opravu nebo servis? Firma EKOELEKTRO Roman Rozsypal v Olomouci vám zajistí záruční i pozáruční servis domácích a průmyslových centrálních vysavačů.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Interiérové a venkovní osvětlení Přerov – široký výběr kvalitních výrobků včetně příslušenství
Máte doma už staré osvětlení a chtěli byste ho vyměnit za kvalitní a moderní? Nebo byste potřebovali svítidlo k vašemu nově postavenému zahradnímu altánu?
Okenní štěrbiny BRISTEC - inteligentní systémy automatického větrání - prodej, montáž
Okenní štěrbiny BRISTEC jsou inteligentní systémy automatického větrání, které zabrání plísni v bytě a omezí zbytečné tepelné ztráty. Oslovte Olomouckou firmu MKA Service, zajistí vám prodej a montáž.
Dataprojektory Epson a Hitachi do škol i do domácnosti
Dataprojektory Epson a Hitachi jsou ideální do škol i do domácnosti - vybrat a zakoupit si je můžete v Olomouci ve firmě FBT - Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Šumperk, centrální klimatizace, čističky vzduchu
Naše firma ze Šumperku zajišťuje dodávky klimatizací, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel, klimatizace do bytu či kanceláře, centrální klimatizace.
Prodej gramofonů Pro-Ject, Rega, Denon včetně montáže přenosek - předzesilovače a příslušenství
Gramofony Pro-Ject, Rega, Denon, předzesilovače, zdroje a příslušenství včetně montáže přenosek pro zkušené hudebníky z Přerova i Prostějova zajistí firma Hifi Safír se sídlem v Olomouci.
Kvalitní kopírovací stroje, kopírky Toshiba, Triumph Adler a Develop nejen do kanceláře
Vysokou kvalitu, rychlý tisk, kopírování i skenování vám zajistí kvalitní kopírky Toshiba, Triumph Adler a Develop. S výběrem kopírovacích strojů do kanceláře vám zajistí firma FBT - Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Návrh, odborná instalace a nastavení domácí hifi, AV aparatury Denon, Marantz, Yamaha, McIntosh
Návrh, odbornou instalaci a nastavení domácí hifi a AV aparatury a techniky značek Denon, Marantz, Yamaha, McIntosh pro vás zajistí firmy OLTECH s.r.o. Hifi Safír se sídlem v Olomouci.
Ozvučení interiérů rodinných domů a restaurací - prodej značkové hifi techniky
Prodejem a instalací značkové hifi techniky se zabývá naše firma OLTECH s.r.o. Hifi Safír. Zajišťujeme ozvučení interiérů rodinných domů, restaurací, kaváren a barů v Olomouci, Přerově i Prostějově.
Hifi reproduktory, zesilovače - značková audiotechnika Bowers Wilkins, McIntosh, Denon, Marantz
Pro vytvoření zvukové atmosféry živého koncertu nebo kina u vás doma prodává Hifi Safír v Olomouci značkovou audiotechniku, hifi reproduktory Bowers Wilkins, zesilovače McIntosh, Denon, Marantz.
Odborné konzultace při nákupu špičkové audio techniky včetně instalace
Špičkovou audio techniku prodává naše společnost OLTECH s.r.o. Hifi Safír. Při nákupu vám poskytneme odborné konzultace a postaráme se o instalaci zařízení v Olomouci, Přerově i Prostějově.
Řešení hifi multiroom systémů Heos, Bluesound, Formation Music - hudba do celé domácnosti
Multiroomové systémy umožňují poslouchat v každé místnosti jinou hudbu. Řešení hifi multiroom systémů Heos, Bluesound, Formation Music pro Olomouc i Prostějov zajišťuje firma Hifi Safír.
Prodejna a showroom špičkové ozvučovací hifi, audio techniky ověřených výrobců
Naše společnost OLTECH s.r.o. Hifi Safír z Olomouce provozuje prodejnu se špičkovou hifi, audio technikou za skvělé ceny. V našem showroomu naleznete vybavení BlueSound, Yamaha, SONY, Rega a CLASSE.
Program podvojné účetnictví Profesionál pro profesionální účetní firmy
Pokud jste profesionální účetní firma a hledáte spolehlivý účetní software, je pro vás program podvojné účetnictví Profesionál dokonalý. Firma ProgEco vyvíjí účetní software Prodesionál pro firmy.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře pro rodinné domy, firemní objekty a objekty občanské vybavenosti zajišťuje TZB TECHNIK, s.r.o. se sídlem v Hranicích.
Dodávky a montáže klimatizací Sinclair a Samsung - pro restaurace, kanceláře a komerční prostory
Klimatizace Sinclair a Samsung pro restaurace, kanceláře a komerční prostory dodává firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic. Montujeme v Přerově, Novém Jičíně, Opavě a dalších regionech.
Úsporný centrální vysavač BEAM Electrolux si zamiluje každý
Pokud už vás nebaví vláčet za sebou hlučný přístroj, tak si pořiďte úsporný centrální vysavač od firmy Ekoelektro v Olomouci - věříme, že se do něj okamžitě zamiluje každý.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, kanceláře i rodinné domy
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, komerční prostory, restaurace, gastronomické provozovny, kanceláře a rodinné domy zajišťuje firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic.
Myčky, pračky a sušičky prádla značky MIELE z Uničova
Domácí spotřebiče a elektronika značky MIELE, myčky nádobí, pračky a sušičky prádla vyrábí společnost Miele technika s.r.o. v závodě v Uničově.
Miele technika s.r.o.
Nerezový, elektrický vyvíječ páry jako parní zdroj pro pivovary a poloprovozy
Nový, nerezový vyvíječ páry od společnosti NEKL s.r.o. z Konic je parní zdroj, který se používá zejména v pivovarech, poloprovozech, laboratořích apod.