Rozvodnicové skříně RZA  - větší prostor pro kvalitu
Obchodní společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na velkoobchodní činnost v oboru elektroinstalačního materiálu a nabízí kvalitní rozvodnicové skříně RZA s větším prostorem.
Spínací přístroje a hodiny - instalační stykače a paměťové relé
Společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na činnost v oboru elektroinstalačního materiálu a ve svém sortimentu nabízí v Opavě a okolí spínací přístroje a hodiny, instalační stykače a paměťové relé.
Ochrana před přepětím Saltek - svodiče přepětí a bleskových proudů
Obchodní společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na elektroinstalační materiál a ve svém sortimentu nabízí ochranu před předpětím značky Saltek, kde naleznete svodiče přepětí a bleskových proudů.
Odborná elektro montáž designových svítidel  pro hotely, restaurace, firmy i domácnosti
SpolečnostRUDOLF LANGER s.r.o. Vám zajistí odbornou elektro montáž svítidel ve Vašem objektu – ať už se jedná o restauraci, hotel, kancelář či Vaši domácnost. Působíme v okrese Opava a Nový Jičín.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Prodej plastových rozvaděčů a elektroinstalačních výrobků z plastů
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. se zaměřuje na služby v energetice. V naší prodejně v Opavě naleznete plastové rozvaděče a elektroinstalační výrobky z plastu.
RUDOLF LANGER s.r.o.
HIFI technika na eshopu a k poslechu ve studiu - ucelená nabídka, na splátky
Hi-fi techniku vám nabízí firma EAS Opava s.r.o. Na eshopu nabízí ucelenou nabídku HIFI přístrojů a doplňků, také na splátky. K poslechu můžete využít poslechové studio.
Pronájem tiskáren, rychlý tisk bez starostí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. Vám umožní kvalitní tisk bez starostí a bez zbytečných nákladů. Pronájem tiskových zařízení Vám nově zprostředkuje společnost s téměř 30letou zkušeností na trhu.
Hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům - výroba a prodej
Specializovaná firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. vyrábí hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Vsaďte na kvalitu a nakupujte tonerové a inkoustové kazety značky ABEL
Víte, proč upřednostnit značku ABEL? Protože se na ni prostě můžete spolehnout! Nakupujte kvalitní tonerové a inkoustové kazety od společnosti ABEL-Computer s.r.o.
Montáže, servis a revize elektronické požární signalizace
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. se zaměřuje na služby v energetice. Provádíme veškeré elektromontáže, servis a revize elektronické požární signalizace v Opavě a okolí.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Testované tonery s barevnou věrností a odolností proti vyblednutí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních kazet pro počítačové tiskárny, kde také měří výtěžnost, barevnou věrnost i odolnost proti vyblednutí.
Větrací systémy HYDRA® - trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly a vyrábí nejrůznější větrací systémy. V sortimentu výrobku naleznete také trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání HYDRA®.
Tonery do tiskárny přímo od českého výrobce - kvalitní tonerové kazety
Pořiďte si kvalitní tonery do tiskárny přímo od českého výrobce! Stačí se obrátit na firmu ABEL z Opavy, která vyrábí kvalitní tonerové kazety pro laserové tiskárny, kopírky a faxy.
Instalace, aktualizace, nastavení a  servis PC (počítačů) nebo notebooku
Navštivte prodejnu COMFOR v Opavě, kde se postaráme o Váš počítač či notebook a jeho bezproblémový chod. Provedeme veškeré instalace a servis, který zaručí bezchybné nastavení Vašeho počítače.
Kontroly a revize elektrických zařízení a spotřebičů nízkého napětí
Profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. provádí revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V. Působíme také v Ostravě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Kvalitní počítačová technika - výkonné notebooky, tiskárna, virtuální brýle, tablety, počítače
Firma TRIWARE spol. s. r. o. nabízí kvalitní a výkonnou informační technologii, v sortimentu produktů naleznete notebooky, tiskárny, virtuální brýle i revoluční tablety.
Kaspersky Anti-Virus, ochrání Váš počítač proti všem typům malwaru včetně virů, akční nabídka
Firma TRIWARE spol. s. r. o. poskytuje služby v oblasti informační technologie a v akční nabídce nabízí Kaspersky Anti-Virus, který ochrání Váš počítač proti všem typům malwaru včetně virů.
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře - dodávka i montáž
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře dodává a montuje s více než 20-ti letou zkušeností firma KLIMA INVEST s.r.o. Opava.
Přenosná nabíječka - power bank nejen na mobil, skladem
Firma TRIWARE spol. s. r. o. poskytuje služby v oblasti informační technologie, hardware a software. V nabídce máme také přenosnou nabíječku nejen na mobil, neboli power bank.
Výpočetní technika - počítače, notebooky, tiskárny za akční ceny
Výpočetní techniku za super ceny nabízí firma TRIWARE spol. s r.o. v Opavě. Za akční ceny u nás nakoupíte počítače, tablety, notebooky, tiskárny, monitory.
Počítače a notebooky za výhodné ceny - kompletní servis a odborné poradenství
Kvalitní a spolehlivou výpočetní techniku vám v Opavě nabídne naše společnost TRIWARE spol. s. r. o., která Vám za výhodné ceny nabídne počítače a notebooky s kompletním servisem a poradenstvím.
Vzduchotechnika a vzduchotechnické jednotky pro přívod čerstvého vzduchu
KLIMA INVEST s.r.o. dodává, vyrábí, opravuje vzduchotechniku a vzduchotechnické jednotky pro přívod čerstvého vzduchu v Opavě a okolí.
Spolehlivý dodavatel vzduchotechniky - montáž a dodávka nejen pro průmyslové zařízení
Spolehlivý dodavatel vzduchotechniky je společnost KLIMA INVEST s. r. o., která poskytuje dodávku včetně montáže a to nejen pro průmyslové zařízení.
Laserová multifunkční tiskárna Opava - efektivní, rychlá
Laserovou multifunkční tiskárnu, ať už pro skenování, tisk nebo kopírování, naleznete v naší prodejně Triware spol. s. r. o. v Opavě. Využijte naší akci a pořiďte si naší tiskárnu, která vám poskytne rychlou a efektivní práci. Vlastnosti: - černobílá tiskárna - rychlost tisku: 20 stran za minutu - rozhraní: USB 2.0 - formát tisku: A4 - ...
Prodej svařovací technika, vzduchotechnika, nářadí Opava
Ve firmě FILKO OPAVA s.r.o nakoupíte vše potřebné pro svařování: - svařovací technika - autogenní technika - tlaková vzduchotechnika - plazmové řezačky - odsávání - elektrické nářadí - vzduchové nářadí - brusivo - ochranné pomůcky - silikonové tmely, technické aerosoly - kompresory - chemie pro úpravu kovů. Provádíme opravy, ...