Pestrá nabídka osvětlení a svítidel vám poskytne veškerý komfort při výběru vhodného světla pro interiér i exteriér do domácností i pro průmysl. V nabídce najdete venkovní a zahradní osvětlení, osvětlení koupelnové, kuchyňské, předsíňové, lampy a lampičky, lustry, svítidla dětská, bodová, nástěnná, stropní, technická a mnohé další.

Nový světelný zdroj XLED představuje spojení vlastností klasických žárovek a moderních LED zdrojů
Vzhled klasické skleněné žárovky s vlastnostmi LED diod, spojené do jednoho nového LED XLED světelného zdroje od společnosti Kanlux s.r.o., propojení tradičnosti a moderní úsporné technologie.
Kanlux s. r. o.
Venkovní, průmyslová svítidla - prodej, e-shop - vhodné osvětlení
Vhodné osvětlení je velmi důležitým prvkem v interiéru i v exteriéru. Venkovní a průmyslová svítidla si můžete vybrat u naší firmy ELMA z Frýdku Místku.
Bezpečné koupelnové svítidlo, eshop - světlo stropní, nad zrcadlo i nástěnné
Světla stropní, nad zrcadlo i nástěnná, která jsou vhodná pro použití v koupelnách, dodává společnost Elma - Ing. Pavel Nováček. Bezpečná svítidla pro váš domov vyberete jednoduše na našem eshopu.
Lampy stojací, stolní, nástěnné - designové, moderní i tradiční, široký výběr na eshopu
Stojací, stolní i nástěnné lampy a spoustu dalších můžete najít na eshopu společnosti Elma - Ing. Pavel Nováček, která poskytuje široký výběr lamp designových, moderních i tradičních.
Restaurování historických a starožitných lustrů -  kovové i křišťálové lustry uvedeme do původního stavu
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě se zaměřuje na restaurování historických a starožitných svítidel ze zámeckých sálů, komnat nebo obřadních síní.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Vestavné LED svítidlo z hliníku v moderním designu k prodeji přímo na eshopu
Vestavné LED svítidlo z hliníku v moderním designu je nyní k prodeji přímo na eshopu společnosti Kanlux s.r.o., která se specializuje na kvalitní svítidla, která navíc skvěle vypadají.
Kanlux s. r. o.
Kvalitní i ekologická LED svítidla a osvětlení od výrobců Philips, Kanlux
Pokud chcete Váš interiér vybavit tím nejlepším osvětlením, podívejte se na e-shop firmy ELMA nebo navštivte prodejnu ve Frýdku-Místku, kde naleznete LED svítidla, která jsou ekonomicky výhodnější.
Dětská závěsná, stropní, bodová svítidla - prodej, e-shop
Lampičky, lustry a jiná dětská svítidla s oblíbenými motivy jak pro kluka i holčičku můžete zakoupit ve společnosti Elma – Ing. Pavel Nováček, která se specializuje na prodej veškerého osvětlení.
Vnitřní a venkovní osvětlení - oprava, montáže, poradenství
Společnost Furch Jiří Vám v Opavě a okolí poskytne kvalitní elektrikářské a elektroinstalační práce, mezí kterými naleznete také opravu a montáž venkovního i vnitřního osvětlení.
Montáž LED osvětlení pod kuchyňskou linku, svítidel pod vrchní skříňky
Elektroinstalační práce všeho druhu zajišťuje firma ELEKTROPLUS Grusman z Opavy. Postaráme se o montáž led osvětlení pod kuchyňskou linku, svítidel pod vrchní skříňky a dalších typů osvětlení.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Prodej, e-shop interiérové svítidla, LED, venkovní lampy
Společnost Elma prodává interiérová svítidla i exteriérové osvětlení - LED lampy, stropní, závěsné dětské, nástěnné svítidla i venkovní lampy na našem eshopu.
Prodej čelovky, čelové i klíčenkové svítilny LED LENSER - široký sortiment
Prodej kvalitních svítilen, čelovek i klíčenkových svítilen LED LENSER zajistí společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. na svém eshopu. Firma sídlí v Ostravě, ale působí po celé Čr i na Slovensku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Zkušený elektrikář, elektroinstalační práce, elektro revize, opravy elektrických rozvodů
Firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku poskytuje elektroinstalační práce včetně elektro revizí a oprav slaboproudých i silnoproudých rozvodů. Při své práci používá nejkvalitnější materiál a součástky.
Profesionální opravy veřejného osvětlení, osvětlení na halách, stožárech, parkovištích
Jan Fabian z Frýdku-Místku se specializuje na elektroinstalační práce včetně oprav veřejného osvětlení, osvětlení na halách, parkovištích i stožárech a to i v okolí Třince, Karviné a Havířova.
Kvalitní zahradní elektroinstalace - osvětlení pro bezpečnou chůzi po Vaší zahradě
Flexibilní a pružní elektrikáři od firmy Jana Fabiána z Frýdku-Místku Vám na Vaší zahradě provedou elektroinstalaci, která bude splňovat bezpečnostní předpisy a je odolná vůči klimatickým podmínkám.
Prodej elektroinstalačního materiálu - velkoobchod
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem v Opavě najdete na ulici U Cukrovaru ve firmě ARGOS ELEKTRO, a.s.
Odborná elektro montáž designových svítidel  pro hotely, restaurace, firmy i domácnosti
SpolečnostRUDOLF LANGER s.r.o. Vám zajistí odbornou elektro montáž svítidel ve Vašem objektu – ať už se jedná o restauraci, hotel, kancelář či Vaši domácnost. Působíme v okrese Opava a Nový Jičín.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Postelové LED strip svítidlo s čidlem pohybu - osvětlení s pohybovým sensorem Greenlux
Společnost Greenlux s.r.o. z Frýdku-Místku má pro Vás LED postelové osvětlení s pohybovým sensorem, které je v provedení pro jednolůžkové i dvoulůžkové postele. Umožní Vám světlo, když ho potřebujete.
Greenlux s.r.o.
Stmívatelné stropní LED svítidlo PERRY MILK - stmívání pomocí běžného vypínače
Stmívatelné stropní LED svítidlo PERRY MILK, u kterého lze stmívání nastavit prostřednictvím běžného vypínače, můžete zakoupit u společnosti Greenlux s.r.o. - specialisty na světelnou techniku.
Greenlux s.r.o.
Závěsné průmyslové LED svítidlo HIGH BAY - Goly vhodné pro skladové, obchodní i výrobní haly
Společnost Greenlux s.r.o. rozšířila svůj sortiment o LED svítidlo GOLY, které představuje efektivní a moderní řešení závěsného svítidla typu HIGH BAY určené pro nasvětlení rozsáhlých prostor.
Greenlux s.r.o.
Designové stmívatelné LED svítidlo MASON 65W s ovladačem - změna barvy světla
Specialista na světelnou techniku Greenlux s.r.o. má pro Vás v nabídce inteligentní moderní svítidlo MASON 65W s dálkovým ovládáním, což je ideální svítidlo s IP20 do interiéru.
Greenlux s.r.o.
LED trubice SMD a levný LED reflektor MCOB s čidlem pohybu
LED trubice SMD a levný LED reflektor MCOB s čidlem pohybu Vám přináší společnost Greenlux s.r.o, která dodává veškerou světelnou techniku a nabízí kvalitní produkty.
Greenlux s.r.o.
Přisazené, vestavné LED svítidla Fenix a Vega Round s přisazenou montáží
Přisazené, vestavené LED svítidla Fenix a Vega Round pro Vás připravila společnost Greenlux s.r.o. z Frýdku Místku. Tyto svítidla jsou velmi populární variantou svítidel s přisazenou montáží.
Greenlux s.r.o.
Kancelářské svítidlo s vysoce účinným optickým systémem VIRGO PROFI
Greenlux s.r.o. uvádí na trh inovativní novinku v podobě kancelářského svítidla s vysoce účinným optickým systémem VIRGO PROFI, které je nadčasové a řadí se mezi vývojové trendy produktů budoucnosti.
Greenlux s.r.o.
Servis, oprava, výměna veřejného osvětlení a svítidel, elektroinstalační práce
Společnost Arpex Morava s.r.o. poskytuje kompletní elektroinstalační práce včetně servisu, oprav a výměny veřejného osvětlení v městech, obcích i objektech.