Chcete si v domácnosti nebo ve firmě zajistit příjemnou teplotu vzduchu po celý rok? Pro tyto účely jsou tady klimatizace, vzduchotechnika a ventilace. Můžete si tak pořídit moderní nástěnné a potrubní ventilátory, digestoře, mobilní klimatizace, přívodní a větrací jednotky, tepelná čerpadla a mnoho dalších.

Dodávka a montáž chlazení-chladící boxy, mobilní klimatizace
čištění výměníků tepla, mobilní chladící boxy, klimatizace, chlazení, velké průmyslové klimatizační jednotky, montáž, servis, vzduchotechnika
Vzduchotechnika, klimatizační jednotky, klimatizace pro rodinné domy
Prodej, montáž, servis vzduchotechniky jak pro rodinné domy tak i průmyslové haly, klimatizační jednotky, tepelná čerpadla, klimatizace, chlazení
Automatizační technika pro firmy|Kralupy nad Vltavou
Automatizační techniku firmám dodáme, nainstalujeme do provozu a poté regulujeme a provádíme odborný servis. Produkty dodáváme do těžkého i lehkého průmyslu, farmacie, energetiky, vodohospodářství a automobilového, kosmetického a potravinářského průmyslu. Nabízíme Vám analyzační techniku, bezpečnostní, hasicí, řídicí, informační a databázové ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Klimatizace, autobusy, mimibusy, trolejbusy, sanitky, opravy kompresorů
Provádíme a montujeme klimatizace pro různé druhy autobusů, minibusů, trolejbusů i sanitek, zajišťujeme i opravy kompresorů pro klimatizace.
Vzduchotechnika a klimatizace Kralupy nad Vltavou
I když obor klimatizace a vzduchotechnika patří k nejmladším oborům společnosti Elmep Kralupy nad Vltavou, i tak jste narazili na odborníky. Oba obory jsou v dnešní době hodně využívány soukromníky i podnikateli, protože hodně šetří energie. V případě vzduchotechniky dodáváme potrubní rozvody, systémy řízení. Jedná se většinou o velké stavby, ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Absorpční chladící věže Praha východ - prodej klimatizačních jednotek
Absorpční chladící klimatizační jednotky a věže nabízí k prodeji společnost Sokra klimatizace Praha SOKRA, s.r.o.
Klimatizace Haier pořídíte i přes e-shop Praha - 1. profesionální internetový obchod klimatizací
Pokud řešíte horké letní měsíce nebo si potřebujete přitopit v přechodném a zimním období, pořiďte si klimatizaci/ tepelné čerpadlo.
Regulační systémy  pro bytové i průmyslové stavby Elklima | Pardubice
Elklima Pardubice zajišťuje regulační systémy pro bytové i průmyslové stavby. Regulační systémy se spolehlivě starají o bezpečnostní a provozní funkce zařízení. Elklima Pardubice pracuje pro zákazníky z celé republiky. Kvalifikovaní projektanti vám podle vašich představ navrhnou téměř jakýkoliv regulační systém. Vaše zpětná odezva nás nutí ...
Klimatizační zařízení a split multisplit systémy pro kanceláře i administrativní budovy
Společnost SOKRA s.r.o nabízí prodej klimatizačního zařízení, čističky vzduchu, multi split systémů.
Průmyslová tepelná čerpadla Plzeň
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. představuje svou činnost v oblasti průmyslových tepelných čerpadel, dále pak v oblastech chlazení a klimatizačních zařízení.
Vzduchotechnika pro čistý vzduch při každé práci - Jičín
Vzduchotechnika - výroba, dodávka i montáž - montáž VZT zařízení dle projektové dokumentace zákazníka zajistí Pavel Kozák – HASKO Jičín - záruční a pozáruční servis vzduchotechniky
Vzduchotechnika a klimatizace, to je čistý a zdravý vzduch
Vzduchotechnika a klimatizace, to je čistý a zdravý vzduch - výroba, dodávka i montáž vzduchotechniky a klimatizace do bytu, domu nebo výrobních prostor - Pavel Kozák – HASKO
Klimatizační systém s jednou vnější jednotkou pro chlazení či vytápění více místností
Klimatizační systém, kde na jednu vnější jednotku napojíme až 4 vnitřní jednotky, které vynikají moderní invertorovou technologií a lze je volně kombinovat Vám dodá Remko s.r.o., z Prahy.
Odvlhčování vzduchu, odvlhočovače pro bazény, průmyslové odvlhčovače Jihomoravský kraj
Odvlhčování vzduchu, odvlhočovače pro bazény, průmyslové odvlhčovače, zvlhočovaní vzduchu, zvlhčoveče od firmy AGTEK s.r.o. Jihomoravském kraji
Odborná montáž a servis klimatizací – vedra můžete hodit za hlavu
Kvalitní servisní a montážní služby v oblasti klimatizací Vám poskytne odborná firma All Klima Servis s.r.o. Nový Bydžov – proč mít v létě klimatizaci pocítíte hned!
Chladicí jednotky pronájem Praha  -  pro Vás rychlé a efektivní řešení
TRANE Praha je odborníkem na chladicí jednotky. Objevil se u vaší chladicí jednotky problém nebo náhle přestala fungovat?
Klimatizace, klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev
Klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev vám dodá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí montáž a servis chladicích zařízení a klimatizací.
Výroba a prodej autoklimatizace - Autoklimatizace ochladí vás i náklad
Zajistíme dodávky kvalitních chladicích zařízení, které se instalují do dodávek a nákladních vozů.
Klimatizace pro vozidla nákladní i osobní Choceň
Vývoj, projekce, výroba, montáž a servis klimatizací pro dopravní prostředky se specializací na kolejová vozidla.
KORASMART® - větrací jednotka s rekuperací od Korada
Navodit příjemné prostředí domova dokáže tichá větrací jednotka s rekuperací od Korada – KORASMART®
Klimatizace pro budovy, hotely, rodinné domy – Jičín, Mladá Boleslav
Mějte i vy dobrý pocit s klimatizacemi od firmy Hasko. Jsme dostupni nejen z okolí Jičína a Mladé Boleslavi.
Střešní klimatizace COLEMAN – EKOKLIMA
Všechny typy jsou dodávány s elektrickým topným tělesem, Střešní klimatizace COLEMAN je spolehlivá a úsporná klimatizační jednotka.
Klimatizace LG, Toshiba pro byty, rodinné domy i kanceláře - dodávka, montáž a servis
Klimatizace LG či Toshiba vhodné pro byty, rodinné domy i kanceláře dodává společnost Arctis Čeleda s.r.o., zajišťuje také jejich montáž a servis v okolí Frýdku Místku, Nového Jičína a Třince.
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře - dodávka i montáž
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře dodává a montuje s více než 20-ti letou zkušeností firma KLIMA INVEST s.r.o. Opava.
Tepelná čerpadla a nástřešní jednotky - chlazení i vytápění domu Praha
Potřebujete klimatizovat váš dům, ohřívat v něm vodu nebo zajistit vytápění? A co takhle všechno v jednom? Je to možné s tepelnými čerpadly od společnosti Trane ČR.