Chcete chránit nejen svůj majetek, ale také život a zdraví? Pro vaši ochranu a bezpečí si můžete vybírat z pestré nabídky elektronických zabezpečovacích systémů a příslušenství, jako jsou alarmy, požární hlásiče, kamerové systémy, přístupové systémy, zabezpečovací komponenty a mnoho dalších.

CCTV kamery Praha - kamerové systémy a záznamové zařízení
Montáž, prodej a revize CCTV kamer a kamerových systémů a záznamových zařízení nabízí prověřená a spolehlivá společnost MACOM SECURITY s.r.o. z Prahy.
PTZS – Poplachový tísňový zabezpečovací systém Praha – ochrání Váš majetek
Zajištění bezpečnosti malých i velkých objektů zajistí PTZS – poplachový tísňový zabezpečovací systém od prověřené společnosti MACOM SECURITY s. r.o. se sídlem v Praze.
Klasický drátový nebo bezdrátový alarm prodej Praha – spolehlivá ochrana majetku
Váháte nad vhodným způsobem zabezpečení Vašeho majetku? Poradí Vám ve společnosti MACOM SECURITY s.r.o. se sídlem v Praze, kde prodávají klasické drátové i bezdrátové typy alarmů.
Přístupové systémy pro panelové domy, bezkontaktní karty - řešení pro každého na míru
Společnost MAGTRADE, s.r.o. nabízí komplexní řešení pro panelové domy, bytová družstva a společenství vlastníků v oblasti přístupových systémů a zabezpečení.
Elektrická požární signalizace prodej Praha – pro včasný zásah a minimalizaci škod
Klidné spaní a ochranu před vznikem požáru Vám poskytne moderní elektrická požární signalizace, kterou prodává a odborně nainstaluje společnost MACOM SECURITY s.r.o. se sídlem v Praze.
Alarmy do domu Praha – spolehlivá ochrana majetku i zdraví
Bojíte se o svůj majetek a chcete, aby byl Váš domov a dům či byt spolehlivě zabezpečen před zloději? Spolehlivým dodavatelem alarmů do domů je společnost MACOM SECURITY spol. s r.o. z Prahy.
Bezdrátové zámky Aperio - technologie pro zamykání dveří od společnosti Assa Abloy
Bezdrátovou technologii zámků pro otevírání dveří nabízí pražská společnost ADVENT, spol. s r. o. Tento druh otevírání dveří je jednou z nejmodernější bezdrátovou technologií.
EZS, EPS Praha 8 – návrhy, dodávky, instalace do domů i jiných objektů
Hledáte spolehlivou firmu, která Vám zajistí kompletní návrh, dodávku a instalaci EZP i EPS? Pak se s důvěrou můžete obrátit na společnost TVR data a komunikace s.r.o. z Prahy.
Elektronická požární signalizace – EPS – pro ochranu Vašeho majetku
Chraňte svůj majetek a zamezte nevyčíslitelným ztrátám z důvodu poškození ohněm. Nechte si instalovat elektronickou požární signalizaci – EPS - od společnost Anfit s.r.o. Praha.
Přístupový systém přináší bezpečí a poskytuje přesná data a podklady
Máte rádi, když můžete zabít 2 mouchy jednou ranou? Pokud ano, pak ve Vaší firmě nebo hotelu nesmí chybět kvalitní přístupový systém.
GSM alarmy, zvonky, komunikátory a lokátory, kamerové systémy, GSP klíče a videotelefony Praha
Česká společnost Selax Electronics s.r.o. z Prahy nabízí širokou nabídku GMS alarmů, komunikátorů a lokátorů, kamerových systémů, GSP klíčů a videotelefonů ve vysoké kvalitě za bezkonkurenční ceny.
Městské kamerové systémy – zvýší bezpečnost občanů i dopravy
Pro zvýšení bezpečnosti ve městech a obcích a zvýšení přehledu o dopravních situacích se postará městský kamerový systém vybudovaný a provozovaný společností ELTODO a.s. Praha.
Požární hlásiče můžou zabránit milionovým škodám - Praha
Každému z nás se může stát nehoda. Pokud však myslíme dopředu a dostatečně se ochráníme, můžeme se vyhnout katastrofě.
Zabezpečovací systémy EZS Praha – drátové i rychlé bezdrátové řešení
Trápí Vás obavy o Váš majetek a bezpečí? Odborníci z firmy Anfit s.r.o. z Prahy doporučují instalaci drátových nebo bezdrátových zabezpečovacích systémů EZS do jakéhokoliv prostoru.
Průmyslové kamery a strojové vidění Praha - průmyslové kamery s mnoha rozlišovacími parametry
Potřebujete ve firmě uspořit výrobní náklady a hledáte, jak na to? Pomoci by vám mohlo strojové vidění nebo průmyslové kamery od firmy Blumembecker Prag
Prodej kamer i jejich servis - zařídíme vše - Praha
Bez technologií se v dnešní době nikdo z nás neobejde. Každý máme po ruce mobilní telefony, počítače, fotoaparáty, ale také kamery.
Prodej a montáž kamerových systémů Praha - AVerMedia-AVerDiGi a Chateau V-Guard
Kamerové systémy založené na produktech AVerMedia-AVerDiGi a Chateau V-Guard – jejich prodej, instalaci, instalaci rozvodů a kamer i kompletní údržbu zajistí Brotel, s.r.o.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Kamerové systémy CCTV Praha 8 - dodávka, instalace, montáž, servis kamerových systémů
Společnost TVR data a komunikace s.r.o. z Prahy 8 zajišťuje kompletní dodávky, montáže, instalace i servis kamerových systémů CCTV a to i s zařazením do Vašich IT systémů.
Kamerové systémy pro bezpečnost občanů i majetku - monitorování a zajištění bezpečnosti
Městské, lokální a dopravní kamerové systémy Vám poskytnou nejširší přehled a občanům zajistí maximální bezpečnost.
Kamerové systémy zajistí bezpečnost objektu Praha - zajištění bezpečnosti
Užívat kvalitní kamerový systém k zajištění bezpečnosti je na některých místech nezbytné. Obzvláště na silnicích či na železniční trati.
Technické zařízení budov - zajištění bezpečnosti lidí a ekonomické funkčnosti budov
Vybavíme Vaše budovy technickým zařízením pro bezpečnou a pohodlnou práci Vašich zaměstnanců.
Zabezpečovací systém Praha 8 – ochraňte svůj majetek
Zabezpečovací systém Vám zajistí firma TVR data a komunikace s.r.o. na Praze 8. Pokud se rozhodnete zabezpečit svoji domácnost pomocí zabezpečovacího zařízení, je jeho výběr velmi složitý. Se správným výběrem i instalací je nutné se obrátit na odborníka. Vyškolený pracovník si prohlédne prostor, do kterého chcete zabezpečovací systém vybrat a ...
Kamerové systémy Praha 8
Dnes se už žádná komerční budova, sídlo firmy, výrobní hala či sklad neobejdou bez kamerových systémů. Dokonce i více a více domů a bytů má vlastní kamerové systémy. Proč? Protože kamerové systémy (především ve spojení například s přístupovými systémy nebo bezpečnostními zámky) jsou účinnou obranou proti zlodějům, případně dobrý způsob, jak ...
Pultové a závěsné obchodní váhy Praha
Společnost nabízí prodej pultových a závěsných obchodních vah. Pultové obchodní váhy: - řada bC (váhy s tlačítkovou klávesnicí a vysoce inovativní technologií) - řada UC3 (váhy s dotykovou obrazovkou a otevřenou počítačovou technologií) - řada UC3-VCO (PC-based checkout scales with open PC technology). Závěsné obchodní váhy: - řada ...
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Elektronická ochrana zboží EAS|Praha - bezpečnostní systém proti krádeži
Systém EAS elektronicky ochrání zboží proti krádeži. Programy montujeme do firem v Praze a okolí. Máme připraveny základní balíčky systémů s digitální radio frekvencí MS-19 s frekvencí 1,9 MHz, nebo MS-82 s frekvencí 8,2 MHz. Pokud Vám naše nabídka nevyhovuje, sestavíme Vám systém akusticko- nebo elektro-magnetický. Popřípadě instalujeme ...