Kompletní sortiment kvalitních elektronických přístrojů a komponentů nám umožňuje bezpečně a komfortně využívat výhody elektrické energie. Je důležité vybírat si vypínače, zásuvky, spínače, jističe, výbojky, svorky, chrániče a další prvky od ověřených výrobců.

Nový vxysílač micron 7
micron 7 – nový ruční vysílač s barevnou LCD! micron 7 Nové rádiové ovládání micron 7 kombinuje vhodný design série micron s integrovaným barevným LCD. Displej lze využít pro přehledné zobrazení nejrůznějších informací zpětného hlášení, jako například hmotnost břemena nebo vytížení jeřábu, jakož i chybová hlášení a výstražné pokyny. Obsluha ...
Dálková ovládání do prostředí s nebezpečím výbuchu
Kvalita, pohodlí a bezpečnost pro oblasti s nebezpečím výbuchu! Ať v petrochemii, při použití v hlubinných dolech nebo v těžkém průmyslu - rádiová ovládání HBC podstatně usnadňují práci i v oblastech s nebezpečím výbuchu. Systémy pro oblasti s nebezpečím výbuchu od HBC-radiomatic - bezpečné, pohodlné, účinné: Veškeré mobilní ...
Dálková ovládání do prostředí s nebezpečím výbuchu
Kvalita, pohodlí a bezpečnost pro prostředí s nebezpečím výbuchu! Ať už v petrochemickém průmyslu v podzemí nebo při použití v těžkém průmyslu - HBC rádiové ovládací systémy vynikají i v nebezpečných oblastech a práce se stává mnohem jednodušší! Ex-rádiové systémy z HBC-radiomatic jsou bezpečné, pohodlné a efektivní.
Dálková ovládání pro nejrůznější aplikace
Dálková řízení od společnosti HBC jsou zárukou kvality a spolehlivosti v oblastech průmyslových aplikací. V současné době HBC-Radiomatic, CZ s.r.o. nabízí radiová dálková ovládání pro mostové, portálové a stavební jeřáby. Systémy řízení pro hydraulické ruky, harvestory, nebo jiné lesní stroje.
Rozvaděče nízkého napětí
Výrobce elektrických rozvaděčů do 1000V, certifikovaný ISO 9001 dodává 18 let na trh: -domovní rozvodnice -elektroměrové skříně -průmyslové, kompenzační a stavební rozvaděče -ovládací pulty pro stroje a velíny v provedení až IP55, kovové s úpravou KOMAXIT, nerezové, plastové.
ČÍNA; LED osvětlení
LUSTA LED byla vybudována na principech snížení uhlíkových stop snížením spotřeby energie osvětlení, prostřednictvím energeticky efektivních osvětlovacích systémů LED. Specializujeme se na výzkum a vývoj, výrobu, dodávky a servis domácího i komerčního LED osvětlení. LUSTA LED je považována za průkopníka v oboru technologie LED. Naše hlavní ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Jevištní (divadelní) technika Brno
Společnost s 20 letou historií na poli jevištní techniky provádí projekty, dodávky, montáže, servis a rekonstrukce techniky (strojní technologie, elektroinstalace, osvětlení, ozvučení, projekční technika) městské divadelní scény, kulturního domu, kinosálu, televizního studia, aby se kulturně společenský život ve Vašem městě pozvedl na úroveň doby.