Bezpečnost a komfort využívání elektrické energie jsou také zásluhou elektroinstalačního materiálu a součástek. Pro různé potřeby využití si můžete vybírat z pestrého sortimentu takových komponentů, jako jsou zásuvky, vypínače, spínače, stmívače, chrániče, propojovací lišty, kabely, pojistky a další.

Vývoj výrobků rychle pomocí 3D tiskárny
Při vývoji výrobků využívá společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy moderních a progresivních metod včetně 3D tiskárny, což vede k větší efektivitě díky úsporám času.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Příslušenství pro rozvaděče – kompenzátory, zásuvky
Širokou nabídku příslušenství k rozvaděčům pro zajištění optimálních vnitřních podmínek naleznete u společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Elektrická instalace do betonu – do staveništního betonu i prefabrikátů
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí chytrá řešení elektrické instalace do staveništního betonu i betonových prefabrikátů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Bezpříkladné spojení kompetencí Praha – záruka úspěchu
Společnost SPELSBERG spol. s r.o., která svým zákazníkům chce nabízet pouze prvotřídní služby, si zakládá na bezpříkladném spojení kompetencí zaručující stabilitu, spolupráci a úspěch celého projektu.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Chytré senzory Praha – monitorování stavu rozvaděčů a jiných aplikací
Chytré senzory od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze umožňují přesné a komfortní monitorování stavu skříní rozvaděčů a skříní v průmyslových závodech a plánování údržby těchto zařízení.
Ochranu citlivých elektrických a elektronických komponentů
O spolehlivou ochranu citlivých elektrických a elektronických komponentů v reálných klimatických podmínkách se postará široký sortiment výrobků společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Protipožární výrobky od společnosti Spelsberg – z prověřených žáruvzdorných materiálů
Protipožární výrobky od společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy jsou vyrobené z prověřených žáruvzdorných a ohnivzdorných materiálů zaručujících bezpečnou funkci elektrických zařízení.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
AK - Malý rozvaděč – pro interiérové i exteriérové sestavy
Jeden rozvaděč vhodný pro venkovní i vnitřní použití? To je AK – malý rozvaděč s technologií air od společnosti Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Rozbočovací krabice, plastové, plechové a zásuvkové rozvaděče Praha
Společnost ELS Spelsberg vyrábí kvalitní elektroinstalační materiál a také jej velkoobchodně prodává firmám i jednotlivým řemeslníkům. Najdete ji v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Výroba rozvodných zařízení Praha – kvalita, spolehlivost, flexibilita
Díky své flexibilnosti a spolehlivosti naleznou rozvodná zařízení nízkonapěťových sítí vyráběná společností SPELSBERG spol. s r.o. z Prahy široké využití nejen v mnoha odvětvích průmyslu.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Měřící transformátory proudu prodej Praha – rychlé dodání za rozumnou cenu
Pokud hledáte prodejce měřících transformátorů proudu s rychlým termínem dodání a za rozumnou cenu, obraťte se s důvěrou na společnost KRALgroup se sídlem v Praze.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Strukturovaná kabeláž a CPR? Pro KTP žádný problém!
Od 1. července 2017 se stala závaznou Evropská vyhláška č. 305/2011 neboli CPR, zabývající se požární bezpečností výrobků uvnitř staveb.
Dovoz elektrotechnického materiálu pro průmyslové využití Praha – nabídka od světových výrobců
Dovozem elektrotechnického materiálu od světových výrobců se zabývá a své služby zákazníkům nabízí společnost Mechatronic spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Skříň elektroměru výroba Praha – záruka průmyslové kvality
Skříně elektroměru v několika provedeních v průmyslové kvalitě a s transparentním víkem vyrábí a nabízí společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Prázdné skříně pro průmyslové použití Praha – kvalitní materiály pro dlouhou
Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze nabízí široký výběr prázdných skříní pro průmyslové použití z kvalitních materiálů zaručujících dlouhou životnost.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Instalační systémy do betonu Praha - dlouhá životnost a snadná montáž
Širokou nabídku instalačních systémů do betonu vyrobených z kvalitních materiálů s dlouhou životnost a snadnou a rychlou montáž nabízí společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Wall-mount PREMIUM Split RUD - prémiový nástěnný univerzální rozvaděč dělený
Prémiový nástěnný rozvaděč Wall-mount PREMIUM Split RUD s dělenou konstrukcí prodává společnost Kabel Trade Praha, s.r.o. umožňuje přístup k instalované technice ze všech stran.
Horkovzdušné ventilátory pro správnou funkci elektra (Praha)
Elektrická zařízení a rozvaděče jsou velmi citlivé a je třeba o ně správně pečovat. Reálné klimatické podmínky však často nejsou pro jejich správnou funkci ideální. Pro takové případy je tu společnost STEGO, která je již přes 30 let dodavatelem v oblasti řízení teploty ve skříních elektrických rozvaděčů. V naší nabídce najdete například velmi ...
Napájení zařízení při výpadku veřejné sítě – nebudete bez proudu
Nepřerušovaný provoz energetických, telekomunikačních a strojních zařízení při výpadku veřejné sítě z důvodu havárie nebo plánované odstávky zajistí napájení od společnosti SUM s.r.o. z Prahy.
Kanálové vestavné krabice prodej Praha – kvalitní s dlouhou životností
Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze prodává široký sortiment kvalitních kanálových vestavných krabic s dlouhou životností pro vestavbu do parapetních kanálů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Prodej příslušenství do rozvaděčů – doplňky do chladu i tepla
Abyste u naší firmy STEGO našli všechno kompletní, zaměřujeme se i na doplňky, které Vám naše výrobky vylepší. Jako příslušenství nabízíme zásuvky, kompenzátory tlaku a doplňky k usnadnění práce uvnitř rozvaděče. Příslušenství jsou navrhnuty tak, aby splňovala požadavky prostoru rozvaděčů. Omezené prostory rozvaděčů nutí naše techniky, aby ...
Nový dveřní spínač DS 013 prodej Praha – flexibilní a použitelný do většiny rozváděčů
Nový dveřní spínač DS 013 s posuvným mechanismem přestavitelným bez nutnosti použití nářadí prodává společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Návrh a realizace topení a horkovzdušných ventilátorů Praha
Správným výběrem horkovzdušných ventilátorů a topení můžete zamezit poklesům teplot ve vašich zařízeních. Prodej těchto produktů nabízí STEGO Czech s.r.o., tedy společnost podnikající v oblasti elektrotechniky. Nabízíme vám vysoce kvalitní řešení pro vaše skříňové rozvaděče, které je nutné udržovat v naprostém pořádku pro jejich správnou ...
Elektroměry a další přístroje pro měření elektrických veličin Praha
Stále vyšší účty za elektrickou energii a vodu jsou strašákem mnoha domácností. Možností jak ušetřit je spousta, základem všeho však je správně fungující přístroj na měření samotné spotřeby
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Svítilna LED 025 do rozvaděčů - výrobek pro omezený prostor
Společnost STEGO je známá svými výrobky, které chrání vaše elektrospotřebiče před velkými klimatickými změnami. Dále se taky zabývá produkty, jako jsou třeba svítilny do skříňových rozvaděčů. Produkt Svítilna řady LED 025 se hodí ke všem rozvaděčům a panelům, které mají omezený prostor. Velkou výhodou LED svítilny je její dlouhodobá životnost. ...