Prodej a servis malých domácích i vestavěných elektrospotřebičů, varných konvic, mixérů, kuchyňských robotů, kávovarů, toustovačů a waflovačů, fénů, kulem, žehliček na vlasy, IPL a depilačních přístrojů, vysavačů, ale také bílé elektroniky jako ledničky, mrazáky, myčky nádobí, varné a indukční desky, pračky a sušičky.

Montáž a opravy plynových zařízení Praha
Naše společnost se zabývá těmito činnostmi: - provoz a správa tepelných zařízení - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení - montáž, opravy - rekonstrukce a periodické zkoušky vyhrazených tlakových zařízení - potrubní technologie - vodoinstalatérství - topenářství - projektová činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich ...
Robotické vysavače Praha prodej
Společnost Blakar trading s.r.o. se zabývá dovozem, velkoobchodem a internetovým prodejem robotických vysavačů značek CleanMate, iClebo a iRobot od roku 2004. Exkluzivně zastupujeme značku Raycop první antibakteriální vysavače a Helpmation automatické bezdotykové koše. Pro uvedené značky zároveň zajišťujeme záruční a pozáruční servis.
Servis tepelné techniky Junkers
Společnost INKLEMO servis, s.r.o. nabízí tyto služby: - servis tepelné techniky Junkers - topenářské práce - instalaterské práce. Pro bližší informace klikněte na odkaz viz níže.
Kávovar zdarma
Kávovar zdarma s odběrem surovin Valdo Cafe v hodnotě 2522 Kč měsíčně. Výhody: * žádný nájem s DPH 20% * investice do zboží s DPH 10% * lepší přehled nákladů * 40% sleva na nadlimitní odběr zboží
Výchozí revize plynu F a G Praha
Společnost nabízí výchozí revize plynu. Využití: - kolaudace - nová smlouva s plynárnami - osazení plynoměru. Dále také společnost nabízí zajištění veškeré komunikace při stavebním povolení. Komunikace s: - plynárnami - stavebními úřady - ostatními státními institucemi.