Kabely do každého počasí a pryžové kabely - výroba na míru
Průmyslové kabely, vodiče a veškeré příslušenství vyrábí a dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. Nabízíme rozsáhlý sortiment, krátké dodací termíny, nejmodernější logistiku i řešení šitá na míru.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby pro Brno a Jihomoravský kraj provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o.
Klimatizace a tepelná čerpadla - dodávka, montáž a servis
Nástěnné, kazetové, parapetní a podstropní klimatizace pro Váš domov. Tepelné čerpadla značky Daiakin. Konzultace, dodávka i montáž s kompletním servisem v jednom.
Elektromontáže, práce se silnoproudem i slaboproudem, oprava elektroniky
Elektroinstalace, elektromontáže, opravy a servis mobilních telefonů v Brně a okolí. IT služby i správa sítí pro Vaši firmu to vše zajistí David Frank.
Střídavé záložní zdroje UPS – nabídka eshopu
Širokou nabídku střídavých záložních zdrojů UPS naleznete za dostupné ceny na e-shopu společnosti KABEL Trade Praha s.r.o.
Průmyslová LED svítidla Weidmüller řady WIL - úsporné osvětlení pracovních prostor
Úsporné řešení osvětlení pracovních prostor přináší průmyslová LED svítidla Weidmüller řady WIL, která pořídíte u firmy EMS ELEKTRO s.r.o Otrokovice - Zlínský kraj.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Klimatizace, klimatizační jednotka, tepelné čerpadlo
Klimatizační jednotky a tepelná čerpadla pro předejití horka či k zatopení v domě, bytě či kanceláří od společnosti FRIGOM, s.r.o., Brno – Líšeň.
Filtrační systémy do čistých prostor a provozů
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy nabízí filtrační systémy pro využití v čistých prostorách a provozech.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Pozáruční opravy notebooků a servis počítačů všech značek
Pozáruční opravu a servis notebooků a počítačů všech značek, výměnu prasklého LCD displeje nebo konektorů na základních deskách nabízí společnost ITC Services z Prahy.
Venkovní i vnitřní kamerové systémy Hikvision pro ochranu majetku - instalace, servis
Pokud chcete ochránit svůj majetek, pořiďte si kamerové systémy Hikvision. S výběrem vám poradí firma FBT-Bräuer Tomáš v Olomouci. Zajistí instalaci, servis venkovních či vnitřních kamerových systémů.
FBT - Bräuer Tomáš
Elektro materiál, elektroinstalační materiál, světla, kabely, e-shop a prodejna
Elektroinstalační materiál, potřeby pro elektroinstalatéry a elektrikáře, veškeré elektro zboží najdete v prodejně i e-shopu Martina Kaplana Toraka z Mostu.
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, INDESIT a další nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o. v Brně.
Zabezpečení objektu, údržba majetku, bezpečnostní společnost, ostraha, psovodi
Zabezpečení jakéhokoli objektu, pult centrální ochrany, ostraha a údržba majetku od bezpečnostní společnosti LVL Services s.r.o., Praha 1 – Nové Město
Šíření RF signálu v budovách, tunelech a jiných vnitřních prostorách
Systémové vybavení pro šíření RF signálu ve vnitřních prostorách budov i tunelů nabízí společnost KABEL Trade Praha s.r.o.
Atypická designová svítidla, kovovýroba a zámečnické služby včetně lakovny
Prodej atypických interiérových a exteriérových svítidel do celého světa a kovové výrobky od firmy Tůma Tomáš s.r.o. z Kamenického Šenova.
Překlad videa do češtiny i jiných jazyků za dobrou cenu
Videa z cizojazyčné verze přeloží do češtiny či dalších jazyků i bez mezinárodní zvukové stopy a prázdné obrazové verze video studio POLAS z Prahy.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Vzduchotechnika, klimatizace, tepelná čerpadla Liberec, čištění klimatizace, dezinfekce, servis
Vzduchotechnika, klimatizace, tepelná čerpadla Liberec, čištění klimatizace, dezinfekce, servis vzduchotechniky, klimatizace, odsávání výfukových plynů, odsávání svařoven, brusíren, sléváren.
DAP - LIBEREC a.s.
Montáž, servis vzduchotechniky a klimatizace Chrudim, pro byty, kanceláře i průmyslové prostory
Montáž, servis a dodávky vzduchotechniky a klimatizace Chrudim, pro byty, kanceláře i průmyslové prostory.
Dodávky a servis vzduchotechniky, klimatizace a chlazení Beroun, servis do 24 hodin, prohlídky
Dodávky a servis vzduchotechniky, klimatizace a chlazení Beroun, servis do 24 hodin, preventivní prohlídky zařízení, kompletní čištění a seřizování, opravy a revize na zařízeních.
SOREX s.r.o.
Zabezpečovací systémy Praha, servis a instalace zabezpečovacích systémů, kamerové systémy, alarm
Zabezpečovací systémy Praha, servis a instalace zabezpečovacích systémů, kamerové systémy, EZS – elektrická zabezpečovací signalizace, ochrana majetku, informací a osob.
Distribuční a výkonové transformátory, vysoké a nízké napětí
Kvalitní transformátory od společnost VFSERVIS s.r.o. z Teplic, která Vám pomůže s výběrem, realizací, a ještě nabídne pozáruční servis.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Elektroinstalace a elektrikářské práce, rozvody elektřiny
Kompletní elektroinstalace, rozvody silno a slaboproudu včetně montáží kamerových systémů, EPS, EZS a EKV od firmy Martin Dankanin z Prahy.
Osvětlení místností obytných prostor, kanceláří a průmyslových budov
Světla do kanceláří, domácností, kuchyní i koupelen, průmyslových prostor či exteriérů, žárovková svítidla, LED či zářivky světových značek prodává FULGUR, spol. s r. o., Brno.
Prodej, dodávka - náhradní díly pro spotřebiče, servis domácích spotřebičů
Prodej náhradních dílů na domácí spotřebiče, servis, opravy spotřebičů, myček, praček, sušiček a dalšího zboží poskytuje firma Perfekt Servis spol. s r.o., z Brna.
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika, chladící systémy pro průmysl, výměníkové stanice, kotelny, pneudoprava.