Radost z vaší zahrady vám umožní nejen moderní vybavení a zeleň, ale také zahradnické potřeby a doplňky pro snadnou údržbu a péči o zahradu. Z pestré nabídky si vybere každý, a to zavlažovače, postřikovače, hadice, sekačky, nůžky, vozíky a kolečka, pilky, sekery, motyčky, hrábě, kultivátory a také květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další.

Zatravňovací rohože, plastová ochrana trávníků, parkovací rohože pro parkování i chodníky
Zahradnický sortiment pro maloobchod i velkoobchod zajišťuje společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic. Poskytujeme zahradní nářadí, hadice i nůžky.
Prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kameniva, oblázky
Výhodný prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kamenivo a oblázky nabízí Správa a údržba silnic Kroměříž. Odběr možný ve všední dny.
Drcená kůra modřínová, smíšená - prodej čerstvé mulčovací kůry
V prodejním skladu společnosti Správa a údržba silnic Kroměřížska je na prodej drcená kůra modřínová i smíšená. Čerstvé mulčovací kůry je skladem více jak 40 m3.
Ruční nářadí Fiskars pro zahrádkáře, kutily, řemeslníky-slevy v eshopu
Přes eshop firmy PETABO Kvasice můžete zakoupit ručnío nářadí Fiskars pro zahrádkáře, kutily a řemeslníky. Aktuálně jsou platné jarní slevy.
Květináče, truhlíky, pěstební substráty, hnojiva, postřiky-eshop
Firma PETABO Kvasice u Kroměříže nabízí na prodej květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další sortiment. Vše lze zakoupit i v eshopu.
Bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI - lehký, tichý a bez škodlivých emisí
Firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI, který je lehký, tichý a bez škodlivých emisí.
Prodej mulčovací kůry, těžené, drcené kamenivo v pytlích
Kvalitní mulčovací kůra a drcené kamenivo v pytlích je na prodej u firmy Správa a údržba silnic Kroměřížska. Odběr v libovolném množství.
Zahradnické substráty, mulčovací kůra, zahradní rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností - na prodej zahradnické substráty, mulčovací kůra, rašelina, zemina. Prodejní sklad funguje pro potřeby zákazníků z regionu Zlínský kraj.
Pytlované pěstební, výsevní substráty a rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska má pro zájemce z okolí Kroměříže, Přerova na prodej pytlované substráty, rašelinu i zeminu. Sklad je přímo v areálu společnosti.
Eshop, prodej zahrádkářské potřeby, sazečka, semena, postřiky insekticid Mospilan, fungicid Kuprikol
Velkoobchod MONSIVA, s.r.o. Hulín zve k nákupu zahrádkářských potřeb zákazníky z okolí Kroměříže. Již v prodeji cibule sazečka, semena, postřiky Mospilan, Kuprikol. Objednávejte i přes náš eshop.
Kovové zahradní doplňky, altány, pergoly, konstrukce pro rostliny
Od firmy SEADD můžete pořídit kovové zahradní doplňky, altány i konstrukce pro rostliny. Klientelu máme převážně v regionu Uherské Hradiště.
Eshop-zahradní altány, slunečníky s boční nohou, lehátka z ratanu, umělého bambusu
V eshopu firmy Z - ráj můžete zakoupit zahradní altány, slunečníky s boční nohou, lehátka a další nábytek. Kamenná prodejna je k dispozici klientům z okresu Zlín, Uherské Hradiště.
Zahradní centrum, prodej květin, okrasných a ovocných rostlin, hnojiv, substrátů Vsetín
Zahradní centrum Marie Machalové s více než 20-ti letou tradicí nabízí nepřeberné množství květin, okrasných i ovocných rostlin, hnojiv, substrátů a dalších zahradnických potřeb a doplňků. Zařizujete zelení Vaši zahradu, sad, balkón či byt? Je před vámi významná událost, ke které chcete mít připravenou tu nejkrásnější kytici? Pro všechny z Vás ...
Zahradní grily, pece, svítilny, květináče, chrliče Zlín, Kroměříž
Paliva Holešov, s.r.o. nejsou známé jen dodávkou kvalitního paliva pro vytápění, ale nabízíme také zahradní grily, pece, zahradní svítilny, zahradní květináče, chrliče a ozdobné studny. V případě potřeby zajistíme i dopravu materiálu Avií. Každá zahrada je svým způsobem originál, proto je potřeba k jejímu řešení přistupovat individuálně. ...
Lunární kalendář pro zahradu
Zajímá Vás, jak Vám může pozorování fází měsíce a využití jejich účinků pomoci dosáhnout krásné a úrodné zahrady? Společnost Agromarket IRSI s.r.o. Vám přináší podrobný lunární kalendář na rok 2014, který Vám jako nejstarší známý způsob cyklického počítání času poskytne množství neocenitelných rad, nápadů a informací, jak o zahradu co ...
Zahrádkářské, chovatelské, jezdecké potřeby, e-shop, Bystřice
Společnost Agromarket IRSI s.r.o. nabízí všem zahrádkářům, chovatelům, rybářům i domácím kutilům bohatou nabídku základních i doplňkových potřeb k dosažení individuálních přání a cílů. V e-shopu a kamenném obchodě v Bystřici pod Hostýnem je pro Vás vstřícná a kvalifikovaná obsluha připravena poskytnout Vám cenné informace a rady ohledně výběru ...
Domácí kuchyňské potřeby, vybavení koupelny, domácnosti Zlín
Ještě Vám stále něco chybí v kuchyni? U Krčmáře najdete vše, co potřebujete! Kvalitní domácí a kuchyňské potřeby naleznete v centru Zlína v Domácích potřebách Krčmář, kde nabízí široký sortiment domácích potřeb pro kuchyň, dům i zahradu za přijatelné a výhodné ceny. Jsme certifikovaný prodejce českých výrobků. Prodej: - domácí potřeby - ...
Zpevňování povrchů, ploch, zatravňovací dlažba, tvárnice Uherské Hradiště
Základem pro zpevňování ploch je zatravňovací dlažba Puruplast vyplněných zeminou, pískem, kamennou drtí nebo drobnými oblázky: Zatravňovací dlažba, tvárnice: -je vyrobena z plastového recyklátu -nabízí pevnostní vlastnosti tradičních povrchů -pro zpevnění nadměrně zatěžované travnaté plochy – zahrady, golfová hřiště, přírodní parkoviště, ...
Zahradní substrát, Staré město
Kompostárna v Buchlovicích Vám nabízí zahradní substrát. Zahradní substrát se používá k úpravě terénu. Je to směs zeminy a kompostu, který se využívá pro úpravu terénu a výsatby trávníků. Také se využívá v okrasném zahradnictví. Zahradní substrát si můžete objednat i v e-shopu. Najdete nás na adrese: Křížné cesty 687 08 ...