Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Návrhy zahrad, zahradní architektura, tvorba zahradních jezírek
řezání i stříkání stromů, návrhy zahrad, okrasná jezírka, parkové úpravy, zahrady na klíč, výsadba stromů a rostlin, prodej rostlinného materiálu zajistí Společnost I & T s.r.o.
Zahradní a lesní technika,servis sekaček na trávu, prodej a opravy
Prodej, opravy a servis zahradní a lesní techniky, sekačky na trávu, robotické sekačky, křovinořezy, zahradní nářadí od firmy Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Prodej pytlů na listí, trávu a seno - odolné vaky BIG-BAG oceníte na vaší zahradě
Kvalitní a odolné vaky BIG-BAG, které oceníte především na Vašich zahradách jako pytle na listí, trávu, seno a zahradní odpad od firmy FOKUS-H s.r.o. z Třebíče.
Údržba zahrad, vytvoření okrasných zahrad na klíč včetně jezírka
Kompletní zpracování návrhů na okrasné zahrady na klíč včetně jezírka a následnou údržbu zahrad zajistí v oblasti Jihlavy Společnost I & T s.r.o.
Tvorba okrasných jezírek a zahrad na klíč, údržba zeleně
Tvorba okrasných jezírek a zahrad na klíč, údržba zeleně, založení trávníku, stříhání živého plotu, usazení pergol a altánků zajistí v oblasti Jihlavy firma
Zajištění parkových úpravy, výsadby stromů a založení trávníku
Parkové úpravy, výsadbu stromů, založení a revitalizace trávníku, zpracování návrhu a realizace zajistí v oblasti Jihlavy na Vysočině firma Společnost I & T s.r.o.
Prodej osiva a to travní směsi, jetelotravní směsi. luční směsi, pastevní směsi
Prodej osiva ze šlechtitelské stanice AGROGEN, spol. s r.o. Slavice. Nakupujte od výrobce a šlechtitele travní směsi, jetelotravní směsi. luční směsi, pastevní směsi
Šlechtitelská stanice, šlechtění, prodej osiva, specialista na osivo Třebíč
Specialista na šlechtění, výrobu a prodej různých druhů a odrůd uznaných osiv, to je společnost AGROGEN, spol. s r.o., šlechtitelská stanice.
Speciální trávníkové hnojivo určené pro trávníky, které jsou sekány robotickými sekačkami
Travní hnojivo ideální pro trávníky sečené robotickými sekačkami. Takové najdete ve specializované prodejně nejen zahradní techniky ZAHRADA VYSOČINA.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Stojany pro řezání dřeva - příslušenství pro zahradu, pro motorové pily
Stojany pro řezání dřeva - příslušenství pro zahradu, pro motorové pily, samosvorný stojan profiholder nabízí firma Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Zpracování návrhu okrasné zahrady, soukromé plochy či městské části
Navrhneme Vám vaši okrasnou zahradu, soukromou plochu či městkou část. Obraťte se na firmu Společnost I & T s.r.o. Studie, realizace a údržba zahrad.
Zahrady na klíč od zkušeného zahradního architekta a jeho návrh zahrady
Zahrady na klíč od zkušeného zahradního architekta poznáte na první pohled. Firma Společnost I & T s.r.o. provádí návrhy i realizaci zahrad v rámci celé ČR.
Sekačky, pily, křovinořezy a to vše s profesionálním přístupem a poprodejním servisem
Firma P&L s.r.o. se zabývá prodejem sekaček, pil, křovinořezů a další zahradní techniky. Nechte si poradit od odborníků, kteří právě teď mají v nabídce spoustu akčního zboží.
Prodej akumulátorových motorových pil, sekaček a křovinořezů Husqvarna v autorizované prodejně
Akumulátorové motorové pily, sekačky i křovinořezy můžete zakoupit v prodejně společnosti P & L, spol. s r.o. ve Žďáru nad Sázavou, která se specializuje na prodej zahradní techniky značky Husqvarna.
Prodej a servis zahradní a lesní techniky značky Husqvarna
Prodej a servis veškeré zahradní a lesní techniky značek Husqvarna, McCulloch, Seco Group i Dakr zajistí v oblasti Nového Města na Moravě společnost P & L, spol. s r.o.
Prodej malotraktorů, sekaček a křovinořezů značky Husqvarna
Prodej různých druhů sekaček, malotraktorů, křovinořezů, motorových pil a další zahradní techniky zajistí na Vysočině firma P & L, spol. s r.o.
Novinka v zahradní technice - Multifunkční nosič adaptérů RAPTOR Hydro
Pomocníkem při údržbě travnatých ploch a při přepravě materiálu s tím spojených vám bude nový multifunkční nosič adaptérů RAPTOR Hydro od firmy Zahrada Vysočiny nedaleko Třebíče.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Profesionální křovinořezy vás zbaví tuhých travin a odolného plevelu - prodej
Prodej kvalitních křovinořezů s dlouhou životností, které vás zbaví nežádoucího porostu, pro vás zajistí firma Zahrada Vysočiny nedaleko Třebíče a Jemnice.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Motorové pily STIHL, zahraní a lesní techniky, e-shop, autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce STIHL, motorové pily STIHL, lesní a zahraní technika, velký výběr techniky nabízí dodavatel, e-shop - Zahrada Vysočiny Alena Svobodová.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Prodej, dodávka nový model robotické sekačky Viking, kvalitní prodejce
Nový model robotických sekaček Viking, rozšíření modelové řady automatických sekaček pro travnaté plochy, sekačky na Li-Ion akumulátory dodává firma Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Ošetření trávníku po zimě, péče o zeleň - zahradní technika
Ošetření trávníku po zimě, profesionální péče o zeleň, chemickou ochrana, postřik Ortiva - zahradní technika Vám nabízí firma Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Prodej bazénových technologií a příslušenství pro všechny druhy bazénů
Prodej různých bazénových technologií a příslušenství pro všechny druhy bazénů, filtrační technika, chemikálie ad. zajistí na Žďársku firma VODASERVIS s.r.o.
Správná volba zahradního a lesního drtiče, štěpkovače, zahradní a lesní technika
Správná volba zahradního a lesního drtiče, štěpkovače pro organický odpad, zahradní a lesní technika, prodej a servis od firmy Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Montáž plastových bazénů, výroba z plastu, přepravní boxy
Specialista na výrobky z plastu pro rybáře, přepravní boxy, odchovné nádrže, lodě, ale i plastové bazény a jiná další plastovou výrobu. To je jihlavská firma EKORY Jihlava spol. s.r.o..
Závlahový systém kobercového trávníků - ekonomické řešení zálivky
Kobercový trávník bez dlouhého čekání, závlahový systém trávníků, automatické závlahy, realizace zahrad a další provádí firma Zahrady Řiháček na Vysočině.