Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Odborné zazimování bazénu nebo svépomocí? Praha - připravte svůj bazén na zimu!
Pokud si také vy pokládáte otázku, zda si nechat zazimovat bazén od odborníků nebo svépomocí, jsou právě pro Vás určené následující řádky.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Automatické zavlažovací systémy Praha a střední Čechy – úspora vody až 40%
Úspory času, vody a především krásně kvetoucí zahrady a upraveného stále zeleného trávníku docílíte pouze s automatickým zavlažovacím systémem od společnosti AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech.
Travní koberce Praha a střední Čechy – pokládka možná kdykoliv
Hustý a zelený trávník takřka mávnutím kouzelného proutku získáte jedině pokládkou kvalitního travního koberce od firmy AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech nedaleko Prahy.
Úpravy zahrad, pokládka travních koberců - Praha a střední Čechy – krásná zahrada bez námahy
Vlastníte zahradu, ale nemáte čas na její úpravu? Pomůže Vám firma AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech nedaleko Prahy, specialista na úpravy zahrad a pokládky travních koberců.
Sazenice chryzantém za skvělou cenu - široký výběr barev a druhů
Máte rádi chryzantémy? Právě nyní můžete zakoupit výhodně jejich sazenice v Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Fuchsie eshop Zahradnictví Petro - více než 900 druhů včetně mrazuvzdorných
Více než 900 druhů fuchsie mnoha barev, velikostí a tvarů včetně mrazuvzdorných zakoupíte v eshopu Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Bazény na klíč a zastřešení bazénů za akční ceny pro rok 2015
Uvažujete o pořízení kvalitního bazénu a chcete najít co nejlepší poměr ceny a kvality? Společnost Bazény Polman, výrobce bazénů s 20-letou tradicí pro Vás připravila nabídku akčních setů bazénů pro rok 2015 za bezkonkurenční ceny. Z nabídky vybíráme: Plastový obdélníkový bazén 6 x 3 x 1,2 m za akční cenu 55 000,- Kč + 15 % DPH obsahuje - ...
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Prodej a zastřešení bazénů Mělník
Společnost PO.OB. - Sklolamináty - GFK s.r.o.nabízí prodej bazénů a jejich zastřešení. Bazény: - kruhové - obdélníkové - oválné - jiné tvary. Zastřešení bazénů: Hliníková konstrukce: - vyrobena ze speciálně vyvinutých profilů. - profily jsou opatřeny povrchovou úpravou stříbrný Elox. Plastová konstrukce: - profili jsou ...
Realizace, údržba veřejné a interiérové zeleně Mělník
Společnost Mělnická zeleň spol.s r.o. se zabývá realizací a údržbou veřejné a interiérové zeleně. Více informací a ukázky naších prací naleznete na našich webových stránkách.
Mělník zahradnické práce
Společnost Mělnická zeleň spol.s r.o. se zabývá realizací a údržbou zahrad i veřejné zeleně. Služby: - kompletní zakládání soukromé, veřejné a interiérové zeleně - vypracování projektu s autorským dozorem při realizaci - celoroční údržba zeleně - kácení a prořezávání dřevin - poradenství - výstavba jezírek a ...
Sklolaminátové bazény Mělník
Společnost LAMINET s.r.o. vyrábí a dodává sklolaminátové bazény. Možnost realizace kompletní stavby na klíč. Příslušentví k bazénům: - skokanská prkna - skluzavky - sprchové vaničky. Provádíme rekonstrukce betonových bazénů.