Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Kvalitní výkonný křovinořez s akumulátorovým, elektrickým a benzínovým motorem, prodej
Kvalitní výkonný křovinořez s akumulátorovým, elektrickým nebo benzínovým motorem poskytuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger, sídlící v Brně.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Provzdušňování a prořezání trávníku po zimě - vertikutace, prodej vertikutátory, odmechovače
Vertikutace, provzdušňování a prořezání trávníku po zimě, prodej, dodávka benzínového provzdušňovače a odmechovače, vertikutátor od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej a rozvoz čerstvých květin v Praze a Brně
Čerstvé řezané květiny a doplňkové zboží pro květinářství, floristy a všechny, kdo pracují s květinami, rozvoz květin až k vám domů – STORGE s.r.o.
Velkoochod, prodej, automatické sekačky na trávu, robotické sekačky Automower
Prodej, distribuce - automatické sekačky na trávu, robotické sekačky Automower, to vše nabízí a distribuuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Rozvozy květin a doplňků Brno, dovoz květin pro květinářství, floristiku a obchodní řetězce
Velkoobchod květin Vonekl zajišťuje dovoz květin, zeleně a floristických doplňků zejména pro odběratele na Jižní Moravě.
Zahradní centrum Brno, prodej okrasných dřevin, prodej trvalek, keřů, stromů, rostlin a substrátů
Firma PM Agri s.r.o. v Brně se těší na zákazníky provozující zahradní centra, menší prodejny pro zahrádkáře, ale i květinářství s doplňkovým sortimentem drobných dřevin.
Prodej, distribuce, e-shop, motorová sekačka LC 356 AWD Husqvarna
Robustní a vysoce účinná rotační motorová sekačka se sběrným košem typ LC 356 AWD Husqvarna. Tuto kvalitní sekačku zakoupíte také v e-shopu firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Kompletní realizace zahrad od vypracování návrhu až po vlastní realizaci
O realizaci krásné zahrady, která bude vaší vlastní oázou klidu a odpočinku, se postará Zahradnictví Brno Kresa. Zajistíme vše od návrhu, vizualizace až po vlastní realizaci.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradní nářadí, zahradní pomůcky, internetový prodej, e-shop, dodávka Brno
Zahradní ruční nářadí, prodejce zahradních pomůcek, motyk, přihrnovaček a dalšího kvalitního zboží zakoupíte v e-shopu od firmy Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
E-shop, eshop, internetový obchod  zahradní techniky Brno
E-shop, eshop, v internetovém obchodě na zahradní techniku firmy Gardentech s.r.o. naleznete široký sortiment techniky a nářadí pro ulehčení Vaší práce na zahradě.
Gardentech s.r.o.
Zahradní nářadí, pracovní nářadí do zahrady, prodej, e-shop, internetový obchod
Široký sortiment zahradního nářadí, holandskou motyku, přihrnovačku, cibulovku, rozrušovačku a další pracovní nářadí, e-shop nabízí Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
Velkoobchod s květinami a floristickými doplňky
Velkoobchodní prodej a rozvoz čerstvých řezaných květin, hrnkových rostlin z celého světa, květináčů, obalů a stužek zajišťuje STORGE s.r.o.
Profesionálně udržovaný trávník, efektivní výsledek - sekačky, mulčovače a traktory
Profesionálně udržovaný trávník i na těžko dostupných místech je hračka s vybavením od firmy GARDENTECH Brno. Svahové sekačky, mulčovací sekačky a traktory.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Zahradnické, lesnické a floristické práce nejenom v Jihomoravském kraji
Vyhotovení projektů zahrad, realizace výsadby, údržba zeleně, rizikové kácení, léčení nemocných rostlin a stromů, prodej topného paliva, výroba věnců, vazeb a dekorací z dílny společnosti VZ Zahrady.
Pronájem a půjčovna zahradní techniky a příslušenství, pily, křovinořezy, vertikutátory Brno
Půjčovna, pronájem zahradní techniky a příslušenství, internetový obchod, e-shop, pily, křovinořezy, foukače, vertikutátor, elektrocentrály jedině od firmy Gardentech s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Sazenice okrasných jehličnatých, listnatých stromů - prodej
Sazenice okrasných jehličnatých i listnatých stromů zakoupíte v okolí Brna v zahradním centru Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Velkoobchod a maloobchod s okrasnými dřevinami a rostlinami, nové okrasné trávy a trvalky Brno
Velkoobchod a maloobchod s okrasnými dřevinami a rostlinami, nové okrasné trávy a trvalky, vzrostlé keře a stromy, kvalitní substráty - PM Agri s.r.o. Brno
Zdravé bydlení, zdravý životní styl - návrhy, poradenství Feng Shui
Iva Matyášová poskytuje návrhy a praktické aplikace čínského umění Feng Shui pro zdravý životní styl, bydlení a proudění vitální energie v prostoru. Poradenství nabízí ve Zlínském kraji i po celé ČR.
Zahradní nábytek, litinové výrobky, městký mobiliář výroba Brno
povrchová úprava, litinová schodiště, umyvadla, lavičky, lité řetězy, zvony, kašny, pítka, lavičky, stoly, odpadkové koše, stojany na kola
Litinové lavičky, zahradní nábytek, vvýrobky pro dům Brno
bronzové sochy, litinové lavičky, stoly, židle, městský mobiliář, litinová schodiště, kašny, pítka, kovářské práce, modelárna, odlitky
Městský mobiliář, lavičky, výrobky pro město, Jihomoravský kraj
Výrobce městského mobiliáře, kašen, laviček, výrobků pro město, odpadkových košů- dekorativní slévárenské výrobky, modely pro odlitky, zinkování
Technické služby údržby, odpadové hospodářství
Udržovat město čisté a ekologicky na úrovni není jednoduché. Společnost SITA CZ nabízí svým klientům technické služby, které tvoří široké spektrum činností, které dokážou zajistit kompletní péči o město anebo třeba jinou obec: - Údržba zeleně - Čištění vozovek a komunikací – v létě i v zimě - ...
Litinové lavičky Brno
Sháníte v Brně dodavatele litinových laviček? Pak jste u nás správně! Naše firma se zabývá výrobou a dodávkou litinového městského mobiliáře.Litinové lavičky vyrábíme pouze z kvalitního materiálu. Lavičky jsou dodávány i s bočnicemi.Dřevo na lavičky používáme smrkové, tropické, dubové, modřínové aj. dle požadavků zákazníka. Dřevo povrchově ...
Plastové jímky Brno
Sháníte v Brně firmu nabízející služby v oblasti výroby a oprav plastových plastových jímek? Naše firma Svařování plastů Petroš se zaměřuje na výrobu nádrží z plastu v objemu od 1 l do 20m3, vhodných pro potravinářský, chemický i stavební průmysl. Vyrábíme nejen plastové jímky, ale také plastové bazény, vodovodní a vodoměrné šachty a také ...
Svařování plastů Pavel Petroš
Rotavátory, kultivátory Brno
Firma GARDENTECH Jaroslav Toninger má pro Vás v nabídce rotační kypřiče, rotavátory, kultivátory Husqvarna, Honda, McCulloch, Gardena. Nabízíme jednoúčelové stroje i sestavy se čtyřtaktním motorem. Pomůžeme Vám při výběru optimálního kypřiče, rotavátoru nebo kultivátoru právě pro Vás a Vaši zahradu. Rotační kypřič Vám předvedeme, zaškolíme obsluhu ...
GARDENTECH Jaroslav Toninger