Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Žací stroj NOVADISC
Se dvěma diskovými lištami NOVADISC v kombinaci s čelním diskovým žacím strojem NOVACAT 306 F dosahuje pracovní záběr 7,24 resp. 8,92 m. Kombinace je charakteristická nízkou energetickou náročností (min. 100 koní) a vysokou svahovou dostupností.
AUSTRÁLIE; Vodní trkače
JEDINEČNÁ PODNIKATELSKÁ PŘÍLEŽITOST ZAJISTIT LICENČNÍ VÝROBU A DISTRIBUČNÍ PRÁVA - BILLABONG HYDRAULICKÝ VODNÍ TRKAČ (NA ČERPÁNÍ VODY) Misal Technologies Pty Ltd. v současné době usiluje o otevření nových světových trhů pro své Billabong hydraulické trkače (vodní trkače) a pro dosažení těchto cílů chce zřídit výrobní závody v různých, ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Zahradnické centrum Čáslav
V nově otevřeném zahradnickém centru najdete vše potřebné pro Vaši zahradu: -široký sortiment řezaných i hrnkových květin, dřevin, vzrostlých stromů i soliter, hnojiv, keramiky a dalších potřeb pro zahrádkáře a zahradníky.
Prodej květin Čáslav
Nově otevřená prodejna v zahradnickém centru.
Plastové bazény, rodinné bazény, zastřešení, PATRIA Kobylí,a.s.
Bazény PATRIA svým zákazníkům již více než 20 let přinášejí osvěžení, sportovní vyžití, maximální pohodu a soukromí při koupání. Dlouhodobý vývoj a zdokonalování konstrukce našich bazénů se odráží ve spokojenosti našich zákazníků v tuzemsku i v zahraničí. Nabízíme bazény: Tento typ bazénu vzbuzuje ve svém majiteli zcela oprávněný pocit ...
Dovozce zemědělské techniky, autodoprava,Mikulov
Nabízíme: -zemědělskou techniku - kombajny - nakladače - manipulátory - traktory Dále provozujeme kamionovou autodopravu.
Skladování zemědělských komodit.
Společnost s 50 letou praxí v dodávkách technologií pro skladování a úpravu zemědělských komodit završila za 20 let novodobé historie půl miliardy instalovaných zařízení, zejména výroba krmných směsí, sklady zemědělských a potravinářských komodit a technologie skladování do potravinářského průmyslu.