Chcete mít zahradu podle svých představ? Tak jako zařízení interiéru, tak i exteriér můžete nechat vybudovat na míru díky návrhům a projektování zahrad. Můžete si tak nechat zpracovat 3D návrhy a na míru vytvořit výsadbu květin, stromů a další zeleně, jezírka, závlahy, zahradní stavby, trávníky, osvětlení včetně další údržby.

Odborné zahradnické služby - realizace a návrhy zahrad
Zahradnické služby Hastík poskytuje odborné zahradnické služby nejen v okolí Zlína a Vsetína, ale po celé České republice. Máme dlouholeté zkušenosti s realizaci a návrhy zahrad.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Zakládání zahrad, služby arboristy - údržba zeleně, rizikové kácení stromů
Maco studio s.r.o. sídlí ve Fryštáku u Zlína. Zaměřuje se na zahrady - od návrhu, zakládání po údržbu. Poskytuje kompletní služby arboristy ve Zlínském kraji, včetně rizikového kácení stromů.
Koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky
Společnost Ing. Ladislava Nagyová GARD&N s.r.o. z regionu Zlínský kraj realizuje i originální prvky do Vašich zahrad - koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projektování, realizace, revitalizace městských parků, veřejné zeleně
Firma GARD&N se věnuje projektování městských parků, veřejné zeleně. Dodá pro obce, města potřebné podklady pro revitalizace a postará se o realizace. Působí v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projektování, realizace krajinných úprav - návrhy krajinné zeleně, přírodních parků
Společnost GARD&N dodá návrhy krajinné zeleně, přírodních parků. Projektování i realizace krajinných úprav probíhá s ohledem na původní ráz krajiny. Firma působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Vyřízení dotace pro realizace parků, veřejné zeleně, zahrad pro města, obce
Společnost GARD&N se postará o vyřízení dotace pro obce a města, pro realizace zahrad, parků i veřejné zeleně. Působíme v regionu Zlínský kraj a Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projekt a dodávka zahrady na míru-maximálně využijeme možnosti pozemku
Ve firmě GARD&N máme mnoho zkušeností s projekty i dodávkou zahrady na míru, proto maximálně využijeme možnosti Vašeho pozemku. Působíme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Moderní i kamenné zahrady-projekt od zahradního architekta změní Váš sen ve skutečnost
Kvalitní projekt moderní či kamenné zahrady z pera zahradního architekta dokáže změnit Váš sen ve skutečnost. Odborníkem v oboru je Ing. Nagyová z firmy GARD&N - působí v okrese Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Návrh, realizace přírodní zahrady inspirované přírodou
Realizací přírodní zahrady v posledních letech přibývá, firma GARD&N dodá návrhy zahrady inspirované přírodou, cílem je zachovat přirozený vzhled. Působíme v regionu Zlín, Brno
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Realizace, údržba zahrad, prodej thují Slušovice, Zlín
Firma Zahrady Lukša Vám ve Zlíně, Slušovicích a okolí pomůže navrhnout a zrealizovat Vaši zahradu, zajistí její údržbu a v okrasné školce vypěstuje široký sortiment rostlin a keřů. Toužíte po krásné zahradě vytvořené přesně podle Vašich snů, jenž by Vám poskytla ideální místo pro odpočinek a byla příjemným kouskem zeleně pro Vás i Vaše okolí? ...
Projekce, realizace, údržba zahrad, zahradnické služby Vsetín
Zahradnické služby Hastík nabízí odborné zahradnické služby. Pokud si nevíte rady s Vaší zahradou, pomůžeme Vám ji zkulturnit a usnadnit realizaci Vaší zahrady: Služby, projekce, realizace, údržba zahrad: - zahradnické služby, projekce, realizace, údržba zahrad - realizace nové zahrady kolem novostavby - terénní úpravy - zahradní servis - ...
Zahrady - Hastík s.r.o.
Sídelní zeleň, výsadba uvnitř obce, v zastaveném území Zlín
ARVITA P spol. s r.o. je projekční kancelář. Zpracováváme nejen odborné posudky. Na sídlíštích a v částích měst i obcí jsou také důležité pozemkové úpravy v rámci výstavby sídelní zeleně, uvnitř obce a výstavby zeleně v zastaveném území. Provádíme: - projektování, projekce, návrhy, generely, studie, plány pro krajinu - vypracováváme odborná ...
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Ořez, prořez, kácení ovocných stromů, keřů, dřevin Zlín, Brno
Optimální doba pro ořez dřevin u ovocných stromů a keřů je zpravidla v únoru a březnu nebo i v červenci a srpnu. Firma GARD&N je v tomto oboru odborníkem a kácení, údržba, ořezávání, ořez stromů, keřů a dřevin je pro ně hračkou. Provádíme řez, prořez stromů, rizikové a následnou instalaci bezpečnostních vazeb, postupné kácení, zajištění koruny ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Údržba zahrad, zahradnické služby - Vsetín, Valašské Meziříčí
Zahrada je místem odpočinku a relaxace. Proto musí lahodit oku a plnit estetickou funkci. Jenže údržba zahrady zabere hodně času a námahy. Vy se však nemusíte ničeho bát, zavolejte firmu Hastík, která provádí veškeré zahradnické služby včetně údržby zahrad za vás. Ať už zakládáte novou zahradu, nebo upravujete starou, se vším vám pomůže ...
Zahrady - Hastík s.r.o.
Projektování, generely, studie, plány a projekty pro krajinu Zlín
ARVITA P spol. s r.o. projekční a poradenská kancelář nabízí projektování, projekce a návrhy: -generely, studie, plány a projekty pro krajinu -biocenter, remízů, sadů -biokoridorů, větrolamů, alejových výsadeb -malých vodních ploch (tůně, mokřady, rybníky).
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Návrh a realizace sadových úprav, Bystřice pod Hostýnem, Zlínský kraj
ZÁBOJNÍK - contractors, s.r.o. nabízí návrhy a realizace sadových úprav: - projekce a realizace zahradní architektury - parků, sídlišť, městských prostranství - zakládání a rekultivace trávníků - doplňky zahrad.
Projektování, realizace, okrasných zahrad Zlín, Zlínský kraj
Projekční činnost: -projekce okrasných zahrad, parků a veřejné zeleně -zpracování technické dokumentace a průvodních zpráv -projekce závlahových systémů -zpracování plánu údržby -inventarizace dřevin.
Realizace a návrhy zahrad, prodej okrasných dřevin Zlín
Zahradnictví ARBORETUM nabízí komplexní zahradnické práce a služby zahradníka: -návrhy, projektování, realizace a údržba zahrad, sadů a parků -sbírkové zahrady -výsadba - okrasné dřeviny, keře, trávníky, výsev trávníků, travní koberce -pokládání travních koberců -potůčky, jezírka Prodejna Otrokovice: -okrasné dřeviny, stromy ...