Květiny patří k oblíbenému sortimentu rostlin vhodných nejen na zahrady, ale také na parapety oken či do pokojů. Můžete si je pěstovat sami a pořídit si pro tento účel pestrý výběr semen letniček, dvouletek i trvalek, směsi semen i sadby cibulovin. O podporu zdravého růstu se postarají zahradnická hnojiva, substráty, postřiky i výživové doplňky.

Prodej substrátů na výsev, zahradnické potřeby, mulčovací kůra a rašelina
Prodej substrátů na výsev, zahradnické potřeby, mulčovací kůra a rašelinu Vám nabídne naše DROGERIE Petr Pouba v Rožnově pod Radhoštěm.
DROGERIE Petr Poruba
Okrasné výsadby zahrad - sadové a parkové úpravy
Pokud přemýšlíte nad výsadbou okrasné zahrady nebo potřebujete zajistit parkové či sadové úpravy, tak se můžete s důvěrou obrátit na firmu PROPLANT GROUP s.r.o. se sídlem v Kelči nedaleko Vsetína.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Výprodej borovice kleč zakrslá - vhodná do skalek, předzahrádek, vřesovišť
Zahradnictví PROPLANT GROUP v Kelči má nyní výprodej borovice kleč zakrslé za skvělou cenu. Pokud jste z okolí Vsetína, valašského Meziříčí nebo Přerova, pak neváhejte a přijďte si vybrat tu svou.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Přípravky, postřiky na ochranu rostlin-proti slimákům, plísním, plevelu
Společnost PETABO na prodejně Kvasice u Kroměříže nabízí přípravky na ochranu rostlin - postřiky proti plísním, plevelu, granule proti slimákům. Jsme dobře zásobeni.
Balkónové květiny, macešky, okrasné dřeviny - prodej
Firma PROPLANT GROUP s.r.o. zahajuje prodej okrasných dřevin, balkónových rostlin a macešek. Ať už jste z okolí Hranic nebo Vsetína, pak nás neváhejte navštívit.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Dušičkové vazby, dekorace na hrob - Smuteční floristika
Květinářství FANTAZIA Uherské Hradiště připraví dekorace na hrob a dušičové vazby ke dni Všech svatých. Máme zkušenosti v oboru smuteční floristika, s citem tvoříme výzdobu pietních míst.
Květináče, truhlíky, pěstební substráty, hnojiva, postřiky-eshop
Firma PETABO Kvasice u Kroměříže nabízí na prodej květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další sortiment. Vše lze zakoupit i v eshopu.
Pytlované pěstební, výsevní substráty a rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska má pro zájemce z okolí Kroměříže, Přerova na prodej pytlované substráty, rašelinu i zeminu. Sklad je přímo v areálu společnosti.
Květinové vazby, bytové doplňky, dekorace, keramika, dárkové zboží - prodej
Na prodejně Fantazia Uherské Hradiště si vyberete nejen květiny, ale i bytové doplňky, dekorace, keramiku i jiné dárkové zboží. Květinové vazby děláme z živých i umělých květin.
Zahradní centrum připraví smuteční vazby, hřbitovní věnce, dekorace na hřbitov
Zahradní centrum Květinka Zlín-Želechovice váže sezónní vazby - objednávejte s předstihem hřbitovní věnce, smuteční vazby, kytice i jiné dekorace na hřbitov.
Květinářství, zahradnictví Želechovice - velký výběr semen, balkonových, řezaných květin
Jaro je tu a Zahradní centrum Zlín-Želechovice je připraveno - najdete u nás jak velký výběr řezaných květin, tak balkonové květiny a také široký výběr semen zeleniny i okrasných květin.
Zahrádkářské potřeby pro jaro – cibule sazečka, postřiky, hnojiva
Zahrádkářské potřeby jako jsou hnojiva a postřiky včetně semen a cibule sázečky Vám nabízíme v naší prodejně s dlouholetou tradicí DROGERIE Petr Poruba v Rožnově pod Radhoštěm.
DROGERIE Petr Poruba
Eshop, prodej zahrádkářské potřeby, sazečka, semena, postřiky insekticid Mospilan, fungicid Kuprikol
Velkoobchod MONSIVA, s.r.o. Hulín zve k nákupu zahrádkářských potřeb zákazníky z okolí Kroměříže. Již v prodeji cibule sazečka, semena, postřiky Mospilan, Kuprikol. Objednávejte i přes náš eshop.
Dušičkové vazby, věnce a kytice
Přichází zimní čas a společně s ním i dušičky nebo-li památka zesnulých. Proto vám ve firmě Proplant Group s.r.o. rádi pomůžeme a zajistíme dušičkové i vánoční vazby, věnce a kytice dle vašeho přání.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Květinová, svatební výzdoba, aranžmá, kytice pro nevěstu
Květinářství Kamélie Holešov nabízí aranžování v regionu Zlínský kraj - květinová výzdoba interiéru, svatební aranžmá na slavnostní tabuli i kytice pro nevěstu, vždy vše ladí.
Svatební kytky, květiny pro nevěstu, ženicha, výzdoba svatební tabule
Nechejte si navázat svatební kytky pro nevěstu i ženicha v Květinářství Kamélie Holešov nebo na druhé prodejně ve Fryštáku. Rádi připravíme květiny i výzdobu svatební tabule.
Nejlevnější květiny, kytice z květinářství Holešov-nižší ceny než Zlín
Neplaťte vysoké ceny za květiny. Odebírejte nejlevnější květiny a kytice z Květinářství Kamélie Holešov. Naše ceny jsou nižší než ve Zlíně.
Květinářství s rozvozem květin Zlínský kraj, Holešov, Fryšták
Květinářství Kamélie se zabývá i rozvozem květin v regionu Zlínský kraj, připravíme kytice s řezaných květin. Rozvoz v Holešově zdarma, Fryšták a okolí 7Kč/km.
Zimní, vánoční, aranžmá, dekorace, věnce adventní či na dveře
Přijďte si vybrat zimní, vánoční aranžmá, dekorace i adventní věnce na prodejnu Květinářství Kamélie Holešov. Naše druhá prodejna ve Fryštáku je k dispozici klientům z regionu Zlín.
Prodej živých vánočních stromků Holešov-české, živé vánoční stromky
Prodej živých vánočních stromků v Holešově zajišťuje Květinářství Kamélie. Jde o živé vánoční stromky z české produkce.
Čerstvé květiny, kytice připraví Květinářství Fryšták-zajistíme rychlý rozvoz
V Květinářství Kamélie Fryšták pro Vás připravíme čerstvé květiny, kytice a zajistíme rychlý rozvoz v regionu Zlín. Doprava levně - 7Kč/km.
Dušičková vazba z Květinářství Kamélie-aranžmá na hřbitov, ke Svátku zesnulých
Krásné aranžmá ke Svátku zesnulých zakoupíte v Květinářství Kamélie Holešov. Dušičková vazba na hřbitov - věnce, kytice, výrobky z chvojí.
Potřeby pro ochranu rostlin, odpuzovače hlodavců a insekticidy
Zákazníci z okresu Uherské Hradiště mohou zakoupit potřeby pro ochranu rostlin, odpuzovače hlodavců, insekticidy a další zahrádkářské potřeby v prodejně Agro-centrum Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Podzimní akce na vřesy, chryzantémy, macešky-prodej v Garden Market
V Garden Market Bílovice se blíží prodej podzimního sortimentu rostlin - zákazníky z regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj zaujme akce na vřesy, chryzantémy, macešky.
Akce na thuja plicata, borovice kleč, smrk - prodej
Pokud chcete oživit svou zahradu a pořídit si thuje, borovici či smrk za rozumnou cenu, pak navštivte společnost PROPLANT GROUP nedaleko Hranic, kde si nyní vyberete ze zajímavé slevové akce.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč