Květiny patří k oblíbenému sortimentu rostlin vhodných nejen na zahrady, ale také na parapety oken či do pokojů. Můžete si je pěstovat sami a pořídit si pro tento účel pestrý výběr semen letniček, dvouletek i trvalek, směsi semen i sadby cibulovin. O podporu zdravého růstu se postarají zahradnická hnojiva, substráty, postřiky i výživové doplňky.

Okrasné rostliny, dřeviny, stromy, keře, květiny, substráty, prodej
Okrasné listnaté i jehličnaté stromy a keře, květiny, trvalky, letničky, bylinky pěstuje a prodává, spolu s potřebnou výživou a substráty, společnost Zahradnictví Křeček Petr Křeček.
Hnojte bez chemie – jde to!  Přírodní minerální hnojivo Fosfátové sklo Vám to umožní!
Fosfátová skla je nejlepší přírodní hnojivo pro Vaši zeleninu, ovoce, zahradní rostliny, květiny, akvarijní a vodní rostliny – dodává Zahradní centrum Velim Jiří Hruška.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
TerraLife směsi – zlepší kvalitu půdy a omezí choroby rostlin
Pro zlepšení úrodnosti půdy a omezení problémů vzniklých opakováním osevních postupů nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy směsi TerraLife uzpůsobené konkrétním zemědělským oblastem.
Zelená stěna greenwall – luxusní dominanta pro Váš interiér
Luxusní dominantou Vašeho interiéru se může díky odborníkům z firmy Matouš Hydroponie z Prahy stát nevšední zelená stěna plná živých rostlin, greenwall.
Hydroponie Praha – snadná a kompletní péče o dekorativní rostliny
Snadná péče a hygienické pěstování okrasných rostlin nejen v interiérech náročných na hygienické požadavky, ale také v jiných veřejných prostorách je doménou firmy Matouš hydroponie s.r.o. z Prahy.
Balkonové rostliny Příbram
Toužíte po oáze klidu nebo zastínění na Vašem balkoně či terase? S vhodným výběrem balkonových rostlin od Zahradnictví Příbram – Volák Josef se můžete ze zeleně na Vašem balkoně těšit po celý rok.
Květiny na balkon Příbram
Proměňte váš balkon v příjemné místo se záplavou květů. Velký výběr nejrůznějších druhů květin a barevných kombinací na malé i velké balkony nabízí Zahradnictví Příbram – Volák Josef.
Travní koberce, pěstování, kultivace, prodej, pokládka, Lysá nad Labem
Chcete mít krásně zelený trávník během jednoho dne? Pak neváhejte a využijte služeb firmy GRENEX s.r.o., odborníka na kvalitní travní koberce pěstované v Lysé nad Labem.
Zahrada bez chemie - přírodní minerální hnojivo - prodej, zahradnictví
Hnojivo zásobuje rostliny potřebnými minerálními látkami bez rizika jejich přehnojení, což vše velmi zvyšuje výnos a kvalitu rostlin.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Zahradnictví Kolín - prodej ovocné stromky, stromy
Zabýváme se prodejem nejen ovocných stromků, keře, ale i květiny a zahradnický materiál.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Ovocné stromy - zahradnictví, prodej, třešeň, jabloň, maliny, švestka
Ovocné stromy jako jsou například třešeň, jabloň, maliny, švestka či švestka Vám vypěstujeme a prodáme v našem zahradnictví ve Velimi.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Zahradnictví Jiří Hruška, prodej azalky, trávy, keřové růže, skalničky, keře, stromky
Zajišťujeme v našem zahradnictví Jiří Hruška, sídlícím nedaleko Kolína ve Velimi, prodej azalek, okrasných trav, keřových růži, skalniček, ovocných keřů i stromků a dalších.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Trvalky trávy letničky balkonové rostliny zahradnictví Kolín Velim
Najdete u nás klasické kultivary i nově vyšlechtěné odrůdy balkonových rostlin.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Okrasné i ovocné stromky pro vaši zahradu - Kolín
Přijďte si vybrat ovocné stromky, okrasné stromky nebo jakékoli jiné rostliny dle vlastního gusta.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Květinová výzdoba Praha - návrh, realizace a údržba
Návrh květinové výzdoby do interiérů, realizaci a následnou údržbu provádí pražská společnost Matouš Hydroponie s.r.o. Pěstování rostlin za pomocí hydroponie nabízí nepřeberné možnosti. Naše nabídka rostlin je díky zahraniční spolupráci velice obsáhlá. Na výběr je z nepřeberného množství druhů, různých velikostí i tvarů. Spolu s designovými ...
Zahradnictví Příbram - prodej semen, letniček, jehličnanů, trvalek, ovocných stromků
Konec zimy se blíží, i proto je potřeba co nejdříve navštívit zahradnictví. Ať máte vlastní zahrádku nebo si chcete zasadit kytičky do truhlíku, zahradnictví Příbram vás svou nabídkou jistě nezklame.
Prodej květin, semen, řezaných květin, sazenic a hnojiv Příbram - zahradnictví Volák
V příbramském zahradnictví Josefa Voláka naleznete vše na zahradu, balkon i do Vašeho truhlíku. Seženete zde i semena zeleniny a menšího ovoce.
Zahradnictví Příbram - sazenice, řezané květiny i ovocné stromy, okrasné květiny
Milujete práci na zahradě a zakládáte si na jejím perfektním vzhledu? Pak musíte rozhodně navštívit Zahradnictví Příbram. U nás totiž seženete sazenice nejrůznějších druhů, květiny, dřeviny i trav.
Zahradnictví Příbram - prodej skalniček, letniček i trvalek na balkon či zahradu
Různé druhy květin, semínek a rostlinek nabízí k prodeji Zahradnictví Josefa Voláka v Příbrami. Velký výběr máme také mezi květinami řezanými a umělými, balkonovými či hrnečkovými.
Zahradnictví Příbram – příprava květinové vazby ke společenským akcím
Zahradnictví Příbram a Květinová síň pana Voláka je zahradnictví a květinářství nabízející služby spojené se zahradnictvím. Prodej květin, semen či stromků, poradenství, vazby věnců či kytic.
Prodej potřeb pro hydroponii
Potřeby pro hydroponii naleznete u společnosti Matouš Hydroponie s.r.o.
Prodej zahradnického zboží Příbram
Zahradnictví Příbram vám poskytuje obrovskou nabídku veškerého zahradnického zboží. Prodej se uskutečňuje v příbramské prodejně na ulici T. G. Masaryka 142. Zahradnické zboží určené k prodeji: - Sazenice - Semena květin i zeleniny - Letničky – afrikány, hledíky, astry… - Trvalky ...
Návrhy zahrad, Praha - Dobročovice - Úvaly
Máte zahradu, ale nevíte si rady s její údržbou? Případně potřebujete poradit s tím, jak ji vhodně zařídit? Firma Zahrady na klíč – Ing. Dalibor Gut svým zákazníkům poskytuje návrhy zahrad a mnoho dalších služeb se zahradou spojených. Vytvoříme vám zahradu na míru a poradíme vám, jak ji vhodně udržovat. Poskytujeme vám úplný servis v těchto ...
Pěstování rostlin v interiéru Průhonice
Společnost Matouš Hydroponie s.r.o. se specializuje na pěstování rostlin v interiéru - hydroponii. Hydroponie umožňuje použití rostlin v interiérech náročných na hygienické požadavky, je nejvhodnějším způsobem pěstování rostlin ve veřejných prostorech, kancelářích, hotelích nebo nemocnicích. PROJEKCE ROSTLINNÉ VÝZDOBY INTERIÉRů Umístění ...
Okrasné rostliny – stromy, květiny, Kolín, Poděbrady, Praha
Jaro je v plném proudu a dává o sobě vědět pestrobarevnými květy. Ve vzduchu je cítit omamná vůně nejrůznějších květin i stromů. Zkrátka na jaře je dominujícím prvkem příroda, která se probouzí po zimním období. Je na čase, abyste se probudili i vy a začali se starat o svou zahradu. Teď máte nejvyšší čas pořídit si okrasné rostliny, a to stromy, ...
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín