Květiny patří k oblíbenému sortimentu rostlin vhodných nejen na zahrady, ale také na parapety oken či do pokojů. Můžete si je pěstovat sami a pořídit si pro tento účel pestrý výběr semen letniček, dvouletek i trvalek, směsi semen i sadby cibulovin. O podporu zdravého růstu se postarají zahradnická hnojiva, substráty, postřiky i výživové doplňky.

Řezané, hrnkové květiny a dekorační předměty pro floristy, květinářství a dárkové obchody
Řezané, hrnkové květiny a dekorační předměty pro pro floristy, květinářství a dárkové obchody v Opavě a okolí nabízí velkoobchod s květinami KLIA cz s.r.o.
KLIA cz s.r.o. Velkoobchod květiny
Velkoobchod s květinami a dekorací - velký výběr, včetně rozvozu
Naše Kvetinářství KLIA cz s.r.o. provozuje velkoobchod s květinami pro Opavu a okolí, které dováží z celého světa. V sortimentu naleznete živé, hrnkové i řezané květiny.
KLIA cz s.r.o. Velkoobchod květiny
Floristické potřeby a pomůcky pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí v Opavě a okolí floristické potřeby pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Zahradní chemie Opava - substráty, hnojiva, prostředky proti mechům v trávníku
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí chemii na zahrádky. V nabídce máme substráty, hnojiva, prostředky proti mechům v trávníku.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Květinová vazba a výzdoba - na svatbu, narozeniny, smuteční vazba
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí také služby květinářství.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Přírodní zahradní rašelina pro zlepšení, provzdušnění, prokypření zahradních půd a úpravě pH
Nakupujte kvalitní a přírodní zahradní rašelinu u společnosti RABIO z Opavy za skvělé ceny vhodné i na interiérové použití.
RABIO s. r. o.
Zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin
Naše firma RABIO s. r. o. se v Opavě a okolí zaměřuje na prodej volně loženého zboží jako jsou zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin.
RABIO s. r. o.
Zahradní prodejní centrum, okrasné dřeviny, zahradnictví Opava
Zahradnictví Technických služeb v Opavě na Žižkové ulici Vám nabízí velký výběr zahradnického zboží za rozumné ceny: - okrasné dřeviny - jehličnaté, listnaté keře, živé ploty, dřeviny na kmínku, vzrostlé stromy do malých i velkých zahrad - balkonové rostliny - Pelargonie, Surfinie - letničky, macešky, trvalky - substráty, rašelina - ...
Nolina Recurvata-sloní noha-pokojová rostlina v akci za 2200Kč
Zkrášlete si terasu Vašeho domu, prostory zimní zahrady nebo interiér Vašeho bytu. Pořiďte si pokojovou rostlinu Nolina Recurvata za akční cenu 2200,-Kč v Květinářství Slunečnice s.r.o. Opava. Na první pohled Vás upoutá neobvykle tvarovaným kmenem, zvrásnělým mnoha záhyby a děleným do neuvěřitelných obrazců, díky kterému je rostlina známá i ...
Rašelina, zahradní substráty Opava
RABIO s.r.o. nabízí prodej zahradního substrátu: - zahradní rašelina - hnojivo - mulčovací, stromová kůra - zeminy pro muškáty, pelargonie a jiné zahradní rostliny - zemina zahradní k terénním úpravam - trávní semena - komposty, který také vyrábíme. Provádíme zahradní terénní úpravy, poradíme v oblasti zahradnictví, zpracujeme odpad formou ...
RABIO s. r. o.
Zahradní zemina, substráty, zahradní úpravy Opava
RABIO s.r.o. nabízí prodej: - zahradní zemina, rašelina - hnojivo - komposty - mulčovací kůra, stromová kůra - zahradnický substrát - zeminu pro pelargonie, muškáty. Dále vyrábíme komposty, zahradní substráty, zeminu. Provádíme zahradní úpravy.
RABIO s. r. o.
Zahradnictví, sadové úpravy Opava
Zahradnictví Garden centrum - Raida nabízí prodej: - keramické, plastové květináče - vázy - umělé, sušené květiny - jehličnaté stromy, listnaté keře, ovocné stromy, balkonové, řezané květiny - košíky, koše - substráty, hnojiva. Sadové úpravy a návrhy zahrad.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Sadové, zahradní úpravy, prodej dřevin Opava
Nabízíme: - realizace, projekce sadové a zahradní úpravy. Pěstování, prodej: - sazenice - balkónové, truhlíkové květiny - květiny pro venkovní záhony - okrasné a ovocné dřeviny - potřeby pro zahrádkaře a pěstitele.
Zahradnictví, prodej květin, zahradnické práce, Opavsko, Štítina
Zahradnictví. Prodej: - květiny - okrasné dřeviny, stromky - zeleninová, květinová sadba - zahradnické potřeby. Zajišťujeme zahradnické práce.