Květiny patří k oblíbenému sortimentu rostlin vhodných nejen na zahrady, ale také na parapety oken či do pokojů. Můžete si je pěstovat sami a pořídit si pro tento účel pestrý výběr semen letniček, dvouletek i trvalek, směsi semen i sadby cibulovin. O podporu zdravého růstu se postarají zahradnická hnojiva, substráty, postřiky i výživové doplňky.

Balkonové rostliny a kytky, květiny do truhlíků Opava - muškát, maceška, surfinie, begonie a další
Balkonové rostliny plné barev a vůni seženete u GARDEN CENTRUM - RAIDA v Kateřinkách v Opavě. Čeká tady na Vás spousta druhů květin do truhlíku, od muškátu, přes macešky, až po begonie a další.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Řezané, hrnkové květiny a dekorační předměty pro floristy, květinářství a dárkové obchody
Řezané, hrnkové květiny a dekorační předměty pro pro floristy, květinářství a dárkové obchody v Opavě a okolí nabízí velkoobchod s květinami KLIA cz s.r.o.
KLIA cz s.r.o. Velkoobchod květiny
Velkoobchod s květinami a dekorací - velký výběr, včetně rozvozu
Naše Kvetinářství KLIA cz s.r.o. provozuje velkoobchod s květinami pro Opavu a okolí, které dováží z celého světa. V sortimentu naleznete živé, hrnkové i řezané květiny.
KLIA cz s.r.o. Velkoobchod květiny
Floristické potřeby a pomůcky pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí v Opavě a okolí floristické potřeby pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Zahradní chemie Opava - substráty, hnojiva, prostředky proti mechům v trávníku
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí chemii na zahrádky. V nabídce máme substráty, hnojiva, prostředky proti mechům v trávníku.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Květinová vazba a výzdoba - na svatbu, narozeniny, smuteční vazba
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí také služby květinářství.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Pěstování stromků, keřů, okrasných rostlin, prodej školkařského materiálu
Okrasné rostliny, listnaté a jehličnaté keře, okrasné dřeviny, ovocné stromky a růže různých velikostí pěstuje a prodává Ovocná a okrasná školka Příbor.
Zahradní centrum, prodej ovocných stromků a keřů
Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. provozuje zahradní centrum, kde nabízí široký sortiment ovocných keřů a stromků na prodej v Třinci a okolí.
Zahradní centrum - velký výběr, ovocné keře, okrasné stromy
Zahradní centrum společnosti Zahradnictví Šimková nabízí široký výběr ovocných keřů a okrasných stromů na jednom místě. Obsloužíme zákazníky také z Ostravy a okolí.
Přírodní zahradní rašelina pro zlepšení, provzdušnění, prokypření zahradních půd a úpravě pH
Nakupujte kvalitní a přírodní zahradní rašelinu u společnosti RABIO z Opavy za skvělé ceny vhodné i na interiérové použití.
RABIO s. r. o.
Zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin
Naše firma RABIO s. r. o. se v Opavě a okolí zaměřuje na prodej volně loženého zboží jako jsou zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin.
RABIO s. r. o.
Velkoobchod květin a dekorací - dovoz květin a prodej potřeby pro floristy
Vyberte si ze široké nabídky květin a dekorací v prodejně velkoobchodu KLIA s.r.o. v Ostravě. Dovážíme květiny z celého světa až k vám!
KLIA cz s.r.o. Velkoobchod květiny
Prodej odrostků, stromů, vánočních stromků Frýdek Místek
Prodej odrostků, stromů a vánočních stromků v okolí Frýdku Místku zajišťuje společnost FM PROLES CZ s.r.o., která se specializuje právě na prodej stromů, realizace zahrad a služby pro lesnictví. U nás můžete vybírat z těchto druhů stromků: - jedle (kavkazská, ojíněná), - smrk (omorika), - borovice (černá), - bříza (převislá), - buk ...
Zeminový substrát a kompost, prodej Ostrava
Firma OZO Ostrava s.r.o. všem zahrádkářům a pěstitelům nabízí k prodeji kvalitní zeminový substrát a kompost vyrobený na vlastní kompostárně z trávy, listí, ovoce, zeleniny, podrcených větví, pilin a další zeleně. Kompost KOMPOZO I je organické hnojivo, které najde uplatnění především při péči o trávníky, růže, ovocné stromky, trvalky, ...
Zahradní prodejní centrum, okrasné dřeviny, zahradnictví Opava
Zahradnictví Technických služeb v Opavě na Žižkové ulici Vám nabízí velký výběr zahradnického zboží za rozumné ceny: - okrasné dřeviny - jehličnaté, listnaté keře, živé ploty, dřeviny na kmínku, vzrostlé stromy do malých i velkých zahrad - balkonové rostliny - Pelargonie, Surfinie - letničky, macešky, trvalky - substráty, rašelina - ...
Český Těšín květiny
Doručování květin a dárkových předmětů v Českém, Polském Těšíně a okolí, Karviné, Havířově, Frýdku Místku a Třinci zdarma. Nabízím italská a francouzská glycerínová mýdla, koupelovou kosmetiku, české, ručně vyráběné čokolády a pralinky. Velký výběr semen květin, bylin a zeleniny. Prodej letniček, dvouletek, skalniček, vybraných druhů okrasných ...
Prodej trvalky, traviny, kapradiny Třinec
Zahradnictví Šimková prodává širokou škálu nedřevnatých rostlin. V naši nabídce najdete - tvalky, traviny, kapradiny - bedrnička, hlaváček jarní, řebříček, zběhovec, kontryhel, pažitka, česnek medvědí, tařice skalní, sasanka, orlíček, travnička, estragon, pelyněk, udatna, kopytník evropský, hvězdice, čechrava, jarmanka, tařice, třeslice, ...
Nolina Recurvata-sloní noha-pokojová rostlina v akci za 2200Kč
Zkrášlete si terasu Vašeho domu, prostory zimní zahrady nebo interiér Vašeho bytu. Pořiďte si pokojovou rostlinu Nolina Recurvata za akční cenu 2200,-Kč v Květinářství Slunečnice s.r.o. Opava. Na první pohled Vás upoutá neobvykle tvarovaným kmenem, zvrásnělým mnoha záhyby a děleným do neuvěřitelných obrazců, díky kterému je rostlina známá i ...
Podzimní vřesy a vřesovce Třinec
Zahradnictví Šimková, s.r.o. nabízí prodej podzimních vřesů, vřesovců: - kyhanka - azalky - vřes obecný - irský vřes - šícha obecná - enkiantus zvonkolistý - vřesovec - vřesovec ladní - lýkoveček drobnokališný - mamota úzkolistá - hebe - pieris japonský - pěnišník - kanadská borůvka - brusnice klikva velkoplodá - brusnice brusinka.
Prodej jehličnaté, listnaté dřeviny, stromy, keře Třinec
Zahradnictví Šimková, s.r.o. nabízí prodej: - jehličnaté dřeviny, stromy, keře - jedle, cedry, cypříšek, jalovec, modřín, smrk, borovice, tis, zerav, jedlovec - listnaté dřeviny, stromy, keře - javor, jírovec, muchovník, černý jeřáb, dřišťál, bříza, komule, zimostráz, sazaník, čimišník, habr, katalpa, zmarličník, svída, dřín, líska, ruj, ...
Rašelina, zahradní substráty Opava
RABIO s.r.o. nabízí prodej zahradního substrátu: - zahradní rašelina - hnojivo - mulčovací, stromová kůra - zeminy pro muškáty, pelargonie a jiné zahradní rostliny - zemina zahradní k terénním úpravam - trávní semena - komposty, který také vyrábíme. Provádíme zahradní terénní úpravy, poradíme v oblasti zahradnictví, zpracujeme odpad formou ...
RABIO s. r. o.
Zahradní zemina, substráty, zahradní úpravy Opava
RABIO s.r.o. nabízí prodej: - zahradní zemina, rašelina - hnojivo - komposty - mulčovací kůra, stromová kůra - zahradnický substrát - zeminu pro pelargonie, muškáty. Dále vyrábíme komposty, zahradní substráty, zeminu. Provádíme zahradní úpravy.
RABIO s. r. o.
Zahradnictví, sadové úpravy Opava
Zahradnictví Garden centrum - Raida nabízí prodej: - keramické, plastové květináče - vázy - umělé, sušené květiny - jehličnaté stromy, listnaté keře, ovocné stromy, balkonové, řezané květiny - košíky, koše - substráty, hnojiva. Sadové úpravy a návrhy zahrad.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Trvalky, traviny, kapradiny Třinec
Nabízíme široký výběr trvalek, travin: - plazilka - oměj - řebříček - zběhovec plazivý - kontryhel - pažitka - tařice - sasanka - kociánek - orlíček - huseník - trávnička - hvězdice - čechrava - tařička - bergénie - zvonek - chrpa - a mnoho dalších druhů.
Prodej okrasné dřeviny, trvalky, zahradnictví Bystřice, Třinec
Zahradnictví Šimková, s.r.o. nabízí prodej akční prodej okrasných dřevin a trvalek: - 25.4.2012 Okrasné kvetoucí stromy, rhododendrony a azalky - 25.5.2012 široký výběr tvalek a travin - 25.6.2012 vodní a bahenní rostliny. Dále nabízíme projekce, realizace zahrady, prodej skleníků, zimní zahrady, balkónové skleníky údržba zeleně, ...