Veřejná a soukromá prostranství, jako jsou zahrady, parky a další zeleň vyžadují pravidelnou a kvalitní péči. Jedná se nejen o pravidelný úklid, výsadbu stromů a další zeleně, ale také o návrhy a realizaci projektů, nabídku rostlinných materiálů a další služby spočívající v pokládání trávníků, hloubení jezírek, terénních úpravách a podobně.

Využíjte dotace na střešní zahrady - návrhy, realizace
Společnost GARD&N z regionu Uherské Hradiště pomůže s vyřízením dotace na realizace střešní zahrady. Provádíme zakládání zahrad a pravidelnou údržbu zahrad, převážně v regionu Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky
Společnost Ing. Ladislava Nagyová GARD&N s.r.o. z regionu Zlínský kraj realizuje i originální prvky do Vašich zahrad - koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Kosení, sečení trávy, trávníku, tvarování, stříhání živých plotů
Údržbu zahrady, trávníku obstará v regionu Zlín, Uherské Hradiště firma GARD&N. Provádíme kosení, sečení trávy, trávníku, stříhání i tvarování živých plotů.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projektování, realizace, revitalizace městských parků, veřejné zeleně
Firma GARD&N se věnuje projektování městských parků, veřejné zeleně. Dodá pro obce, města potřebné podklady pro revitalizace a postará se o realizace. Působí v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projektování, realizace krajinných úprav - návrhy krajinné zeleně, přírodních parků
Společnost GARD&N dodá návrhy krajinné zeleně, přírodních parků. Projektování i realizace krajinných úprav probíhá s ohledem na původní ráz krajiny. Firma působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Sezónní práce, služby v letním období - sečení trávy, údržba zeleně, zpevněných ploch
O sezónní práce v letním období se postará firma BEDNÁŘ UH Uherské Hradiště. Poskytujeme tyto služby - sečení travnatých ploch, údržba zeleně, živých plotů, zpevněných ploch.
Vyřízení dotace pro realizace parků, veřejné zeleně, zahrad pro města, obce
Společnost GARD&N se postará o vyřízení dotace pro obce a města, pro realizace zahrad, parků i veřejné zeleně. Působíme v regionu Zlínský kraj a Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zahradní úpravy, práce s kamenem, kamenné obklady
Společnost SANPROS Buchlovice přijímá zakázky na zahradní úpravy a práce s kamenem. Realizujeme kamenné obklady, zdi i kamenné prvky do zahrad. Působíme v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Mytí oken ve výškách, sezónní sečení trávy, údržba zeleně
Sezónní sečení trávy a údržba zeleně i mytí oken ve výškách, to jsou práce, které za Vás v regionu Uherské Hradiště profesionálně odvede firma Bednář UH.
Kácení stromů ve výškách se stromolezeckým vybavením, frézování pařezů
Firma Jiří Petřík provádí kácení stromů se stromolezeckým vybavením, ve výškách. Zajistíme i frézování pařezů a odklizení dřeva. Působíme po celé ČR, často v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Rizikové kácení stromů včetně odklizení dřeva
Firma Rizikové kácení Jiří Petřík provádí kácení stromů pomocí stromolezeckého vybavení v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Práce provádíme včetně odklizení dřeva.
Bezpečnostní ořezy, vazby, kácení stromů pro obce, města
Pro obce a města v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín zajistí kácení stromů a bezpečnostní ořezy stromů firma Rizikové kácení Jiří Petřík.
Zimní údržba, posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty
Starosti o údržbu i posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty v zimním období je lepší nechat na profesionálech. Firma Bednář UH Uherské Hradiště je Vám k dispozici.
Sezónní práce-zimní úklid sněhu, letní údržba trávníku, zeleně
Letní sezónní práce, jako údržba trávníku a zeleně i zimní úklid sněhu a posyp silnic zajistí firma Bednář UH Uherské Hradiště v regionu Zlínský kraj.
Projekt a dodávka zahrady na míru-maximálně využijeme možnosti pozemku
Ve firmě GARD&N máme mnoho zkušeností s projekty i dodávkou zahrady na míru, proto maximálně využijeme možnosti Vašeho pozemku. Působíme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Návrh, realizace přírodní zahrady inspirované přírodou
Realizací přírodní zahrady v posledních letech přibývá, firma GARD&N dodá návrhy zahrady inspirované přírodou, cílem je zachovat přirozený vzhled. Působíme v regionu Zlín, Brno
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Výstavba koupací jezírka, kobercové trávníky Zlínský kraj
Společnost GARD&N Staré Město realizuje koupací jezírka a pokládá kobercové trávníky. S příchodem jara jsme Vám k dispozici, nechejte zahradní a terénní úpravy na nás - tel.:572542969. Nabízíme provádění, realizace: -kobercových trávníků -zahradní stavby -dlažby -okrasná výsadba -okrasné a koupací jezírka -potoky, vodopády ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Ořez, prořez, kácení ovocných stromů, keřů, dřevin Zlín, Brno
Optimální doba pro ořez dřevin u ovocných stromů a keřů je zpravidla v únoru a březnu nebo i v červenci a srpnu. Firma GARD&N je v tomto oboru odborníkem a kácení, údržba, ořezávání, ořez stromů, keřů a dřevin je pro ně hračkou. Provádíme řez, prořez stromů, rizikové a následnou instalaci bezpečnostních vazeb, postupné kácení, zajištění koruny ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Ořezávání, kácení stromů, keřů motorovou pilou, ořez ovocných dřevin Zlínský kraj, Uherské Hradiště
Firma GARD&N působí v oblasti kácení a údržby stromů a zajišťuje různé krajinářské služby a odbornou údržbu zahrad a zeleně. Provádíme řez, prořez stromů, rizikové a následnou instalaci bezpečnostních vazeb, postupné kácení, zajištění koruny bezpečnostními vazbami. Provádíme dále: -ořezávání stromů a keřů -ořez ovocných dřevin -kácení ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zahradní servis, realizace, údržba zahrad Zlínský kraj
Zahradní centrum GARD&N nabízí: - zahradní servis - celoroční komplexní údržba zahrad i veřejné zeleně - realizace zahradních úprav - komplexnost dodávky zahradních a parkových úprav - terénní úpravy včetně využití těžké mechanizace - realizace, údržba zahrad - projekty zahrad - projekty veřejné zeleně.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště