Veřejná a soukromá prostranství, jako jsou zahrady, parky a další zeleň vyžadují pravidelnou a kvalitní péči. Jedná se nejen o pravidelný úklid, výsadbu stromů a další zeleně, ale také o návrhy a realizaci projektů, nabídku rostlinných materiálů a další služby spočívající v pokládání trávníků, hloubení jezírek, terénních úpravách a podobně.

Údržba zeleně a trávníků - sečení, hnojení a vertikutace trávy, střih keřů
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí zahradnické práce, mezi které patří také údržba zeleně. Zajistíme Vám sečení, hnojení a vertikulaci trávy, ale také stříhání keřů v okolí Opavy a Krnova.
Výsadba stromů a keřů pro obce, města a firmy
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce jako je výsadba stromů a keřů pro obce i firmy nejen v okolí Opavy a Krnova, ale v celém Olomouckém a Moravskoslezském kraji.
Sadové úpravy - zahradnické práce pro soukromé zahrady, firemní areály, města i obce
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce pro soukromé zahrady, firemní areály, města i obce v oklí Opavy, Krnova i Bruntálu.
Projektování a realizace zahrad na míru, stavby jezírek
Zahradnictví Šimková, s.r.o. se zabývá projektováním a realizací zahrad na míru. Také Vám poskytne podrobný projekt a zrealizuje stavbu jezírka. Působíme nejen v okolí Frýdku Místku a Nošovic.
Komplexní zahradnické práce a realizace parků pro obce i firmy
Komplexní zahradnické práce a realizace parků pro obce i firmy Vám zajistí naše zahradní firma Sadové úpravy s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji.
Návrhy a realizace zahrad dle principů Feng Shui – zahradnické práce
Zahradnické práce provádí firma Zahrady Hůrky z Frýdku-Místku. Na vaše přání vám vypracují návrh a zrealizují harmonickou zahradu dle principů starého čínského umění Feng Shui.
Projektování zahrad a realizace zahrad na míru - Třinec
Jak si představujete ideální zahradu? Měla by být plná květin a ovocných stromů, nebo by jejím středem mělo být zahradní jezírko a velký altán? Pokud chcete konečně přestat snít a proměnit vaše představy ve skutečnost, je tu pro vás Zahradnictví Šimková. Nabízíme vám projektování zahrad, ale i odborné realizace zahrad od počátečních hrubých prací ...
Veškeré zahradnické služby a práce - úprava terénu
Veškeré zahradnické služby a práce Vám poskytne naše ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin, které nabízí také úpravu terénu a poradenství.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Návrh, úprava zahrady Frýdek Místek, prodej substrátu
Návrh a úpravu zahrady v okolí Frýdku Místku i prodej substrátu realizuje společnost FM PROLES CZ, s.r.o. Pokud potřebujete svou zahradu zvelebit a nevíte si s tím rady, neváhejte a obraťte se na nás. Pomůžeme Vám s: - návrhem, - realizací, - výsadbou veškeré zeleně (odrostků, stromů), - zatravněním. Mimo jiné se specializujeme také na ...
Zahradní koupací jezírko - přírodní prvek Vaší zahrady
Realizaci a projekci zahradního koupacího jezírka Vám poskytne naše firma Zahradnictví Šimková, s.r.o. Zahradní koupací jezírko poslouží jako dokonalý přírodní prvek pro Vaší zahradu.
Zahradní prodejní centrum, okrasné dřeviny, zahradnictví Opava
Zahradnictví Technických služeb v Opavě na Žižkové ulici Vám nabízí velký výběr zahradnického zboží za rozumné ceny: - okrasné dřeviny - jehličnaté, listnaté keře, živé ploty, dřeviny na kmínku, vzrostlé stromy do malých i velkých zahrad - balkonové rostliny - Pelargonie, Surfinie - letničky, macešky, trvalky - substráty, rašelina - ...
Jarní úklid domů a zahrad – drobné opravy, rekonstrukce, údržba
Jaro je za dveřmi a společně s ním se blíží i čas jarního úklidu domů a zahrad. Firma HORÁK-STAVITEL vám pomůže s probuzením zahrady a také provede potřebné drobné opravy bytů či rodinných domů.
Čištění města, údržba komunikací, odvoz odpadu Vítkov
Technické služby města Vítkov se starají o čištění města, údržbu komunikací, městských lesů, opravy veřejného osvětlení, péči o zeleň, zahradní úpravy a sadové úpravy města Vítkov. Vlastníme strojní a vozový park - plotostřihy, křovinořezy, traktory, malotraktory, kompaktory, svozová vozidla, plošiny, kompresory, centrály, vibrační válce, ...
Úklidové práce pro domácnosti i firmy včetně možnosti sekání trávy
Pro úklidové práce ve vaší domácnosti či firmy zvolte jednoznačně firmu U-SERVIS z Opavy, která kromě udržování čistoty slibuje i možnost sekání trávníku i jiné služby.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Terénní úpravy, údržba zeleně, zahradnické práce Krnov
Sadové úpravy s.r.o. nabízí zahradnické práce, zahradní, terénní úpravy trávníků, záhonů, údržba, výsadba zeleně, okrasné záhony, stromy, keře, rostliny, arboristika, ošetřování, ořezávání, kácení stromů, sadové úpravy, pěstební činnost, údržba zeleně pro obce a města. Údržby zeleně provádíme jednorázově nebo pravidelně celoročně. Poradíme s ...
Návrhy a realizace originálních zahrad, údržba zahrady Kopřivnice
Firma KTgardens tvoří originální zahrady pro přijemně strávené chvíle s vašimi nebližšími. Provádíme návrhy a realizace zahrad tak, aby jste byli co nejvíce spokojeni. Poskytujeme tyto služby: - zahradnické práce - návrhy a realizace originálních zahrad - úpravy a údržby zahrad - revitalizace zahrad - zajištění stavebních úprav (dlažby, ...
Rašelina, zahradní substráty Opava
RABIO s.r.o. nabízí prodej zahradního substrátu: - zahradní rašelina - hnojivo - mulčovací, stromová kůra - zeminy pro muškáty, pelargonie a jiné zahradní rostliny - zemina zahradní k terénním úpravam - trávní semena - komposty, který také vyrábíme. Provádíme zahradní terénní úpravy, poradíme v oblasti zahradnictví, zpracujeme odpad formou ...
RABIO s. r. o.
Sadové úpravy, výsadba, údržba zeleně, Bruntál, Krnov, Opava
Firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí v regionu Severní Moravy: - realizování sadových úprav: - terénní úpravy, trávníky, záhonky - výsadba stromy, keře, popínavé rostliny, trvalky - zahradní jezírka - rekonstrukce zahrad, parků a zámeckých parků - výsadba a komplexní údržba zeleně: - jednorázová, celoroční - keře, stromy, travnaté ...
Provadime tyto prace
1-Paleni zeleza a ruznych zeleznych konstrukci 2-Vykup zeleza a bar.kovu 3-Ruzne demolicni prace a to jak zelezneho razu tak stavebniho-vetsiho vzrustu i mensiho 4-Oblozky dveri montaz a demontaz 5-Montovani nabytku z obchodu 6-Plovouci podlahy 7-Pokladka lina a to na suchu i lepene 8-Pokladka lehke krytiny a to ...
Terénní úpravy, zemní práce, kácení stromů Orlová, Ostrava
ELTOM, s.r.o provádí: - zemní práce - kompletní, konečné terénní úpravy - odkopy, hutnění, záhrn, zához zemniny - demolice chodníků, obrubníků, betonových základů - úpravy dlažby, dlaždičské práce - provádění podkladových vrstev - štěrkopísek, beton, štěrkodrti - položení drnu, osetí povrchu trávou - kácení stromů - ořezy větví.
Eltom, s.r.o.
Sadové a zahradní úpravy Opava, Krnov, Bruntál, Ostrava
Nabízíme sadové a zahradní úpravy v regionu severní Moravy: - úpravy terénu - vysazování zeleně včetně údržby - arboristika (ošetřování stromů) - údržba zeleně pro obce a města.
Zahradnictví, sadové úpravy Opava
Zahradnictví Garden centrum - Raida nabízí prodej: - keramické, plastové květináče - vázy - umělé, sušené květiny - jehličnaté stromy, listnaté keře, ovocné stromy, balkonové, řezané květiny - košíky, koše - substráty, hnojiva. Sadové úpravy a návrhy zahrad.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Technické služby, čištění města, svoz odpadu, údržba chodníků Vítkov
Technické služby města Vítkova se zabývají: - údržba a správa veřejných komunikací - údržba zeleně - údržba, opravy veřejného osvětlení - opravy, údržba chodníků - opravy místní komunikace - čištění města, péče o zeleň - separace - nakládání s odpady, likvidace odpadu, svoz odpadu.
Zahradnické služby, úpravy, údržby zahrad Opava
Naše firma nabízí zahradnické služby: - úprava, údržba trávníků - sadové úpravy - kácení, pořezy stromů - zavlažovací systémy RAIN BIRD, K-RAIN. Prodej, opravy, servis: - sekačky AUTOMOWER.
Zahradní design a realizace
Od čistého papíru až po kompletní realizaci Vaší zahrady.