Hledáte odolné a vzhledově zajímavé řešení pro vstup na váš pozemek a také celkové oplocení? Kovová vrata a ploty nabízejí širokou paletu možností a splnění individuálních potřeb. Můžete si tak vybrat z pestré nabídky možností, jako jsou ploty a vrata privátní a průmyslové s otevíráním manuálním i automatickým a provedení klasické i okrasné.

Zámečnícké práce, vrata, schodiště, brány, zábradlí Zlínský kraj
Nabízíme zámečnické práce, zakázková výroba: -zámečnické - vrata, ocelové schodiště, brány, zábradlí, kování, mříže, konstrukční prvky, přístřešky. -montáž zábran proti usedání ptactva, opravy, revize, instalace poutačů a reklam na obtížně dostupných místech.
Železářství, topenářské zboží, vodoinstalační materiál Zlín
Velkoobchod, maloobchod, prodej, železářství: -hutní materiál -profily, kovových profilů -úhelníky, železných úhelníků -trubky, ocelových trubek -vodoinstalačního materiálu: -vodovodních baterií, baterie -ventily, ventilů -zdravotní keramika -vany -fitinky -novoduru -dřezy, dřezů, zahradní hadice ...
Zámečnické práce, vrata, brány, oplocení, mříže Kroměříž
Nabízíme zámečnické a kovářské práce: výroba: - vrata, brány - přístřešky - zábradlí - oplocení, ploty - dveře - mříže - bilboardy.
Vyrovnávací můstek Valašské Meziříčí
Nabízíme prodej: - vyrovnávacích můstků. Pokud potřebujete zařízení, které Vám umožní jednoduché a pohodlné přemostění Vaší překládací rampy a nákladního automobilu, je tento typ můstku ideálním řešením. Jednoduchá obsluha a údržba. - bezúdržbový spolehlivý systém - ekonomická varianta přemostění - rozměr 2000 x 400mm / nosnost ...
Požární ocelová vrata - rolovací Valašské Meziříčí
Nabízíme požární rolovací ocelová vrata pro použití do prostor s vysokými nároky na bezpečnost a šíření plamene požáru. Klasifikace požární třídy EW 60, EW 45, EW 30.
Garážová vrata Valašské Meziříčí
Naše firma nabízí: - sekční zateplené garážové vrata - pohony pro otočné brány - pohony pro posuvné brány - pohony pro sekční a výklopná garážová vrata.
Zámečnická, vzduchotechnická výroba, vjezdové systémy Zlín
Firma KT-KOVO, s.r.o. nabízí služby v oblasti klempířské, zámečnické a vzduchotechnické výroby. Poskytujeme dodávky a montáž: - vzduchotechniky - oplocení - samonosné brány - vjezdové systémy - automatická vrata - zámečnické konstrukce - ocelové konstrukce - montáž polykarbonátových desek.
Bezpečnostní, přístupové systémy, informační technologie Zlín
Firma STILCOM.CZ s.r.o. nabízí služby: 1. V oblasti bezpečnostních systémů : - poradenství v oblasti podnikové bezpečnosti - zabezpečovací systémy - ochranné prvky - oplocení žiletkovým drátem - docházkové systémy - přísupové systémy - bezpečnostní a kamerové systémy - elektronická ochrana místností proti odposlechu - zamykací ...