Hledáte odolné a vzhledově zajímavé řešení pro vstup na váš pozemek a také celkové oplocení? Kovová vrata a ploty nabízejí širokou paletu možností a splnění individuálních potřeb. Můžete si tak vybrat z pestré nabídky možností, jako jsou ploty a vrata privátní a průmyslové s otevíráním manuálním i automatickým a provedení klasické i okrasné.

Mobilní oplocení a ploty Praha, Slaný - samostojné zábrany pro ohraničení různých akcí a staveb
Mobilní ploty, mobilní brány a samostojné zábrany pro různé využití, například pro ohraničení společenských, kulturních akcí, pro stavby, pro chodce poskytuje společnost TOI TOI ve Slaném
Rychloběžná rolovací vrata a jiná kovovýroba Beroun
Hlavní produkcí firmy Forte Beroun spol. s r. o. je výroba rychloběžných rolovacích vrat
Servis garážových vrat i spolehlivé opravy jejich pohonů | Kladno
Servis garážových vrat i jejich pohonů pro Kladno a okolí, vám ukáže, že není potřeba vždy techniku hned vyměnit, zajišťuje firma Hanoka.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Výroba ocelové brány, vrata s povrchovou úpravou, zábradlí, schodiště, stožáry
Naše strojírna V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. se zabývá výrobou ocelových bran a vrat upravovaných povrchovou výrobou, dále Vám vyrobíme i zábradlí, schodiště, stožáry a další.
Plotové systémy, oplocení prodej Příbram - kompletní sortiment pro oplocení
Společnost Euro SITEX, s.r.o. pro Vás připravila ucelenou nabídku kompletního sortimentu pro oplocení Vašich pozemků. Dodáváme pro Vás nejrůznější druhy zahradních i průmyslových plotů a oplocení.
Pronájem, prodej mobilního oplocení
Pronájem a prodej mobilního oplocení, které vám zaručí soukromí při různých akcích. Mobilní oplocení lze dobře využít i ve stavebním průmyslu.
Prodej žaluzií, rolet a vrat Kolín
Výrobu a prodej rolet, žaluzií a vrat v Kolíně Vám přináší firma ANKO. Našim zákazníkům nabízíme široký sortiment, ve kterém naleznou brány: - posuvné - průmyslové - skládací - hangárové - sekční - TRIDO easy, TRIDO evo - křídlové A také zajišťujeme výrobu a prodej: - ...
Garážová vrata VEKRA ELEGANT
Moderní garážová vrata typu VEKRA ELEGANT zajišťují kompletní sladění garáže se zbytkem domu či objektu. Samozřejmostí každého produktu je snadná instalace, technicky dokonalé řešení a spousta možných designových variant. Garážová vrata z výroby VEKRA OKNA Window Holding a.s. nabízí pro každého uživatele veliké výhody, mezi které patří: - ...
Výroba stožárů veřejného osvětlení, brusky na beton, kovovýroba
brousící stroje na vodorovné stavební konstrukce z betonu, terrazza, mramoru stožáry veřejného osvětlení (včetně sklopného provedení) zámečnické konstrukce - vrata, brány, ploty vestavby do užitkových vozidel zahradní nábytek
Ručně kované ploty,brány,zábradlí
Věnujeme se zakázkové tvorbě a nabízíme výrobu nejrůznějších ručně kovaných zábradlí, mříží, ale i bytového vybavení. Zabýváme se kusovou i sériovou výrobou, a to jak pro firmy, tak pro soukromé zákazníky.Realizace exteriérových i interiérových prvků z oceli, nerezu, kamene či skla.Připravíme pro Vás i jejich návrh a poradíme s vhodným zpracováním.
Výroba a prodej rolet, žaluzií a vrat Kolín
Společnost ANKO Vám nabízí výrobu a prodej rolet, žaluzií a garážových vrat. V našem sortimentu naleznete: - žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu CLIMAX - garážová vrata TRIDO. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Zámečnictví, kovovýroba Příbram
Zabýváme se zámečnickou výrobou, kovovýrobou, provádíme opravy a výměny dveřního kování, zámků a dveřních zavíračů. Vyrábíme: -zábradlí, mříže, ploty, vjezdové brány, schodiště, přístřešky -atypická garážová vrata -výrobky z nerezové oceli -ocelové konstrukce -protihlukové stěny -sušáky na prádlo -ochranný síťový a hrotový systém proti ...
Letní slevy 20% až 33%
Letní slevové zvýhodnění pro pořízení kvalitních sekčních vrat Hörmann s garážovými pohony od téže společnosti. Nabídka platí pro všechny druhy sekčních vrat Hörmann, pro všechny výrobní rozměry a ve všech barevných provedení. Využijte této příležitosti a pořiďte si tak automatická garážová vrata za hřejivé ceny.
Průmyslová oplocení příslušenství ploty altány pletiva Kutná Hora
Velkoobchod a maloobchod, prodej : - ohrazení záhonů, ploty - průmyslové oplocení, ploty - zahradní plastový nábytek - dřevěný nábytek - altány - markýzy - schůdky hliníkové, kovové
Předokenní rolety, rolovací mříže, průmyslová vrata
Jsme specialisté na předokenní rolety, rolovací mříže, průmyslová vrata. Nabízíme jejich dodávku, montáž a servis. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Prodej a výroba rolet okr. Beroun
Vyrábíme, prodáváme a montujeme: -předokenní rolety -nadokenní rolety -podomítkové rolety -rolety do novostaveb -rolety hliníkové, ocelové zateplené polyuretanem -bezpečnostní rolety. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Zahradní proutěné ploty výroba Praha západ
Naše společnost se zabývá výrobou plotů. Zahradní zástěny z proutí můžete použít nejen jako plotové zástěny, ale též jako venkovní zástěny k odstínění zvědavých pohledů do vašeho altánu, na pergolu, terasu či bazén. Proutěný plot - plot na plot. Využívá se různá dekorace a materiál. Více info naleznete viz odkaz níže:
Kovářské a zámečnické práce
Výroba kovaných plotů, bran, mříží, zábradlí atd, vč. montáže a návrhu. Dále provádíme restaurátorské práce (restaurátorská licence MK ČR), pozlacování, pocínování.
Vybavení a příslušenství garáží ZAPF
Nabízíme vybavení a příslušenství garáží ZAPF. Produkty: - sekční garážová vrata - vrata „se světelnou hrou" - dálková ovládání - elektrický pohon vrat - možnost solárního proudu - nádrž na dešťovou vodu - sklep. Garáže ZAPF můžeme vybavit přesně podle přání zákazníka.
Rychloběžná rolovací průmyslová vrata Králův Dvůr
Vyrábíme rychloběžná rolovací průmyslová vrata v různých konstrukčních provedeních a typech, sekční vrata, rolovací vrata, vratové výplně.
Rolovací a mrazírenská vrata Beroun
Vyrábíme rychloběžná rolovací a mrazírenská vrata SPEROL, rychloběžná vrata Standard, Profi, Master, Speed, sekční vrata COMPACT, mrazírenská sekční vrata ISO, faldová vrata a vratové systémy.
Stavba plotů Benešov
Společnost pana Miroslava Bohaty se zabývá kromě pokládky zámkové dlažby, autodopravou i stavbou plotů. Stavba plotů včetně vjezdových bran: - ploty drátěné - ploty PVC - ploty kovové - ploty dřevěné. Pro bližší informace o našich službách klikněte na odkaz viz níže.
Kovovýroba
Kovovýroba, ohýbání trubek a kovových profilů, svařování. Obory, které neoddělitelně patří k sobě. Kovovýroba Labai, se sídlem v Kolíně, se zabývá jak zakázkovou výrobou, tak i malými a většími sériemi výrobků. V naši nabídce převažuje výroba ohýbaných dílů z různých ocelových profilů a trubek. Zaměřujeme se na zámečnické práce jako je výroba ...
Rolety do novostaveb
Společnost PROALU s.r.o. vyrábí pro Vás předokenní rolety pro zabudování v novostavbách i pro dodatečnou montáž. Naší specializací jsou rolety do speciálních roletových překladů ve zdivu HELUZ nebo POROTHERM. Rolety dodáváme včetne dopravy a montáže na místě stavby. Dále nabízíme také markýzy a vrata.
Výroba, výměna, montáž plastových oken, eurooken.
Výroba, prodej, montáž, výměna: - okna, eurookna, dveře - plastových oken, plastova okna - dřevěných eurooken, drevena okna - hliníkových oken, hlinikova okna - plastové, dřevěné a hliníkové vchodové dveře, dvere - hliníkové vnitřní dveře - zimní zahrady hliníkové - žaluzie, parapety, rolety - insekticidní sítě a další ...