Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Elektro prodejna - elektroinstalační materiál, svítidla, LED osvětlení a další elektrozboží
Maloobchodní prodejna elekro Zlín - firma Elektro Klesný, má široký sortiment elektroinstalačního materiálu, svítidel, LED osvětlení, žárovek, měřících přístrojů a další elektrozboží.
Eshop s bytovým textilem a výroba bytového, kuchyňského textilu na zakázku
Společnost ZDEKOR Zlín je výrobce bytového textilu, který můžete objednávat v eshopu. Pokud máte specifické požadavky, je možná výroba bytového a kuchyňského textilu i na zakázku.
Obchod s obrazy - moderní, originální obrazy, malby na plátně na prodej
Brusinka je nový obchod s obrazy ve Zlíně ve 22.budově Svitu. Najdete u nás na prodej originální moderní obrazy s konkrétními motivy i abstraktní malby na plátně.
Řízené větrání s rekuperací tepla - lokální odsávání, digestoře do kuchyní, gastro provozů, komerčních objektů
Společnost KLMN, spol. s r.o. dodá do kuchyní, gastro provozů či komerčních objektů řízené větrání s rekuperací tepla - digestoře pro lokální odsávání či celoplošné systémy. Působnost - Zlínský kraj.
Průmyslová vzduchotechnika, odsávání, filtrace vzduchu pro průmysl
Společnost KLMN, spol. s r.o. je specializované klimacentrum pro zákazníky v regionu Zlínský kraj a na Moravě. Najdeme efektivní řešení vzduchotechniky pro každý provoz - odsávání, filtrace vzduchu.
Řízené větrání pro rezidenční budovy - rekuperační jednotky, klimatizace do bytů, domů, pro komerční objekty
Klimacentrum KLMN Otrokovice instaluje řízené rezidenční větrání do bytů, domů, komerčních objektů - rekuperační jednotky, komfortní klimatizace, které jsou schované. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Kvalitní kuchyně se zárukou - grafický návrh ve speciálním programu, výroba, realizace
Kvalitní kuchyně se zárukou pro vás realizuje firma Kuchyně - Trunkát ve Zlíně, která vám kromě výroby zhotoví i grafický návrh ve speciálním programu a vy si tak vyberete její přesný vzhled.
Výroba, montáž, vzduchotechniky, rekuperace - rekuperační větrání v rodinných domech
Společnost KLMN s.r.o. Otrokovice je klimacentrum pro zákazníky v regionu Zlínský kraj. Vyrábíme vzduchotechniku, zajistíme montáže rekuperace - rekuperační větrání v rodinných domech.
Stavební truhlářství, nábytek pro domácnost - vestavné skříně, kuchyňské linky ze dřeva, dýhy, lamina
Truhlářství Karal Otrokovice vyrábí nábytek pro domácnost ze dřeva, dýhy, lamina. Vybavení bytu, vestavné skříně, kuchyňské linky i stavebně-truhlářské výrobky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Stínící technika Zlín, interiérové stínění, předokenní žaluzie, screenové rolety, markýzy
Stínící technika Zlín, interiérové stínění, předokenní žaluzie, screenové rolety, markýzy, hliníkové pergoly, venkovní rolety, posuvné panely, hliníkové ploty a brány.
Alutech Bohemia s.r.o. prvky solární ochrany
Návrhy a realizace vybavení interiérů - zakázková výroba bytového nábytku z masivního dřeva, lamina i dýhy
Truhlářství Milan Bajer Zlín se zabývá návrhy a realizací vybavení do interiérů. Působí především ve Zlínském kraji a Praze. Nábytek vyrábíme z masivního dřeva a také z lamina i dýhy.
Domácí, kuchyňské, zahradnické, chovatelské, potřeby-vše pro domácnost, zahradu, hobby
Široký sortiment zboží pro domácnost, hobby, zahradu můžete pořídit v prodejně Zahradní technika Omelka-Napajedla u Zlína. Najdete zde domácí, kuchyňské, chovatelské i zahradnické potřeby.
Návrh řešení interiéru a výroba nábytku na míru - kuchyně, kuchyňské linky, vybavení do bytu, kanceláře
Výrobce nábytku na míru, firma HT-interier Vizovice, přijímá zakázky v regionu Zlínský kraj. Zpracujeme řešení nového interiéru a vyrobíme nábytek do bytu, kuchyně, vybavení kanceláře i jiných prostor
Specialisté na nábytek a kuchyně, zhotovení na míru v nejvyšší kvalitě
S realizací nábytku dle Vašich představ Vám pomůže firma Kuchyně - Trunkát ve Zlíně. Kuchyně, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, obývacího pokoje, koupelny nebo dětský pokoj v zaručené kvalitě.
Průmyslová LED svítidla Weidmüller řady WIL - úsporné osvětlení pracovních prostor
Úsporné řešení osvětlení pracovních prostor přináší průmyslová LED svítidla Weidmüller řady WIL, která pořídíte u firmy EMS ELEKTRO s.r.o Otrokovice - Zlínský kraj.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Prodej komunální, zahradní techniky a domácí potřeby
Prodejna zahradní techniky Zdeněk Omelka Napajedla nabízí i komunální a lesní techniku a domácí potřeby. Poskytujeme i záruční a pozáruční servis.
Kvalitní vestavěné šatní skříně Indeco - profesionální výroba na míru
Vestavěné skříně Indeco a výrobu šatních skříní na míru provádí společnost MG - INTERIER s.r.o. ze Zlína, která skříně vyrábí přesně podle Vašich přání.
Volná místa pro truhláře, stoláře s praxí i bez - práce dobře finančně ohodnocena, včetně zaučení
Firma MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína má volná místa pro truhláře a stoláře, práce je vhodná pro pracovníky s praxí i bez, postaráme se o zaučení. Čeká Vás dobré finanční ohodnocení.
Hotelový textil, vybavení interiéru pro hotely, penziony - ručníky, ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy
Kompletní dodávky vybavení interiéru pro hotely, penziony řeší paní Leona Raková z Luhačovic. Dodáme hotelový textil - ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy i ručníky. Působíme v regionu Zlín.
Veškerý nábytek na míru - knihovny, skříně, stoly, postele, splníme každé Vaše přání
Společnost MG - INTERIER s.r.o. Vám ve Zlíně a okolí poskytne veškerý nábytek na míru podle Vaších potřeb. Splníme každé vaše přání a vy si můžete oživot Vás interiér originálním kusem nábytku.
Exkluzivní sleva 22% na moderní vestavěné skříně Indeco - výroba
Exkluzivní slevu 22% na moderní vestavěné skříně Indeco nabízí společnost MG - INTERIER s.r.o. ve Zlíně, která se specializuje na výrobu nábytku na míru.
Dětský pokojíček na zakázku, vestavěný nábytek podle vašich představ
Na vestavěný nábytek podle vašich představ se specializuje společnost Mg - Interier s.r.o. ve Zlíně, která pro vás vytvoří také dětský pokojíček na zakázku, který splní všechny dětské sny.
Kancelářský nábytek na míru - stoly židle, knihovny, kontejnery
Společnost MG - INTERIER s.r.o. se nejen v okolí Vsetína a Zlína specializuje na výrobu nábytku především pro soukromé interiéry, administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení.
Výroba průmyslová vzduchotechnika, průmyslové odsávání vzduchu
V oboru průmyslová vzduchotechnika působí firma RAJCH Zlín. Navrhneme komplexní řešení odsávání vzduchu pro průmyslové provozy. Působíme po celé ČR.
Stavební vzduchotechnika, kovové, plastové vzduchovody-eshop
Stavební vzduchotechnika za přijatelné ceny pořídíte v eshopu firmy Ventilátory Zlín. Kovové, plastové vzduchovody i komponenty vzduchotechnických rozvodů.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky