Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Kuchyňské pracovní desky z umělého nebo přírodního kamene - výroba na míru
Kuchyňskou pracovní desku z umělého nebo přírodního kamene Vám vyrobí na míru naše společnost HP Kámen s.r.o. z Hulína. Působíme ve Zlíně, Kroměříži, Uherském Hradišti i v Olomouci.
Moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia u fóliovaných dvířek
U foliovaných dvířek je velmi oblíbená moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia. Netradiční provedení dvířek můžete pořídit přímo od výrobce, firmy Trachea.
Elektroinstalace, osvětlení průmyslových hal-komplexní řešení, modernizace
Komplexní řešení elektroinstalace a osvětlení průmyslových hal poskytuje Chropyňská strojírna a.s. v regionu Kroměříž. Provádíme i modernizace stávajícího osvětlení.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Grafický motiv, digitální potisk na nábytková, kuchyňská dvířka Overface
Společnost Trachea a.s. Holešov využívá technologii Overface - digitální potisk na nábytková, kuchyňská dvířka. Grafický motiv vyberete dle svých požadavků - přírodní, abstraktní, dětské, speciální.
Akrylátová dvířka matná T.acrylic mat-bezotiskový povrch
Oblíbená dvířka od firmy Trachea Holešov, vhodná pro potisk Overface, jsou akrylátová dvířka T.acrylic matná. Mají bezotiskový povrch-otisky prstů už Vás trápit nebudou.
Montáž, servis garážové, stínící techniky - předokenní rolety, žaluzie, garážová vrata
Společnost Macek Milan Kroměříž se zabývá montáží garážové, stínící techniky a zajišťuje servis v regionu Zlínský kraj. Dodáme Vám předokenní rolety a žaluzie i garážová vrata.
Sleva na fóliovaná dvířka - zlevněné dekory fólií nábytkových dvířek
Společnost Trachea a.s. zlevňuje téměř desetinu dekorů fólií nábytkových dvířek - sleva na fóliovaná dvířka je více jak 100Kč na každý m2. Naše firma sídlí v Holešově - Zlínský kraj.
Skleněné šatní skříňky-pro aquaparky, wellness, lázně, sauny
Firma Frajt Kroměříž dodává skleněné šatní skříňky s novým designem, v provedení z kaleného skla tl. 8mm. Vhodné pro aquaparky, wellness, lázně, sauny i jiných vlhkých prostor.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Výroba, prodej průmyslových LED svítidel - stropní, strojní, stolní svítidla
Do výrobního programu společnosti ELKOMP Kroměříž patří i průmyslová LED svítidla - stropní, strojní i stolní a akvarijní LED svítidla. Výroba a prodej průmyslových svítidel i na zakázku.
Skleněné skříňky, šatní skříně, WC kabiny
Společnost Frajt dodává skleněné kabiny a skříňky do vlhkých prostor. Využití jako šatní skříně, WC kabiny a příčky. Působíme nejen v okrese Kroměříž a Zlín, ale po celé ČR i na Slovensku.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Designové kovové brány, branky, plotové díly - vypalované
V Zámečnictví Smolinka Kroměříž vyrábí designové kovové brány, branky i plotové díly, úprava pomocí vypalované práškové barvy. Na přání zákazníka je možné vypalovat i firemní loga.
Prodej, e-shop - tlumiče hluku a vibrací, ALU samolepící pásky, těsnění pro vzduchotechniku a chlazení
Prvky pro vzduchotechniku a chlazení jako jsou ALU samolepící pásky, těsnění, tlumiče hluku a vibrací prodává Metalfix s.r.o. v Bystřici pod Hostýnem. Veškerý sortiment můžete zakoupit i přes e-shop.
Umělecké kovářství, zakázková i sériová kovovýroba, originální ploty, mříže a brány
Kvalitně zpracované kovářské výrobky podle Vašich představ Vám zhotoví Kovářství Petr Andrýsek z Žeranovic u Kroměříže. Na zakázku Vám vyrobíme originální bránu, plot či krbové nářadí.
Prodloužená záruka na nábytková fóliovaná dvířka-kuchyňská, dětská
U firmy Trachea Holešov z regionu Zlín, je poskytována na nábytková fóliovaná dvířka prodloužená záruka 5 let - můžete pořídit dvířka kuchyňská, dětská, do koupelny i obývacího pokoje.
Led reflektory, pásky, žárovky, mechanické spínače, tahový spínač řetízkový - eshop
Elektromontážní firma BNC elektro z regionu Kroměříž provozuje eshop, kde pořídíte mechanické spínače, senzorovou techniku, kabely, zásuvky a Led osvětlení MAX LED-reflektory, žárovky, pásky, trubice.
Masivní křídlová, dvoukřídlá garážová vrata hliníková-výroba, montáž
Firma Jimi Tore Kroměříž dodává masivní, hliníková dvoukřídlá garážová vrata. Vlastní výroba včetně montáže - lze volit křídlová vrata v různých barevných kombinacích.
Nadstandardní vybavení sportovního, wellness zařízení, bazénů
Nadstandardní vybavení bazénů, wellness zařízení i sportovního zařízení vyrábí firma Frajt Kroměříž. Jedná se o skříňky, lavičky, dveře zámkové systémy, turnikety a další.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Dětský nábytek na míru-vestavěné skříně, postele, stoly
V Truhlářství a stolářství Zavadil můžete objednat dětský nábytek na míru. Vyrábíme vestavěné skříně, dětské postele a stoly. Klientelu máme v regionu Kroměříž, Zlín.
Skříně na míru-skříň do koupelny, chodby, předsíně, s posuvnými dveřmi
Stolařství Zavadil dodá na míru skříně do koupelny, chodby, předsíně. Vyrobíme skříň s posuvnými dveřmi nebo otevíracími dvířky. Působíme v regionu Kroměříž a okolí.
Kvalitní, odolná průmyslová vrata do těžkých provozů, s bezpečnostním rizikem
Odolná průmyslová vrata do těžkých provozů i s vyšším bezpečnostním rizikem vyrobí firma Jimi Tore Kroměříž-Zlínský kraj. Kvalitní vrata od nás odolají i nadměrné zátěži.
Pracovní, jednací, kancelářské, dětské stoly z lamina-přímo od výrobce
Pracovní, jednací, kancelářské i dětské stoly z lamina můžete pořídit přímo od výrobce - v Truhlářství a stolářství Zavadil Sulimov nedaleko Kroměříže.
Vybavení dětského pokoje-postele, stoly, vestavěné skříně
Kvalitní vybavení dětského pokoje vyrábí Truhlářství a stolářství Zavadil. Dodáme vestavěné skříně, postele, stoly. Působíme v regionu Praha, Rožnov pod Radhoštěm.
Vybavení školních šaten, školní šatní skříňky, skříně do suchých prostor
Vybavení školních šaten, školní šatní skříňky a skříně do školky dodá firma Frajt Krmoměříž-Zlínský kraj. Vybavení od nás je vhodné i pro sportovní zařízení, wellness.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Stolárna - zakázková výroba kuchyní na míru
Společnost M+M SDRUŽENÍ, působící v rámci Zlínského kraje také v Luhačovicích a Uherském Brodě, se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní na míru ve vlastní stolárně.
M+M Rekonstrukce bytových jader
Průmyslová vrata do průmyslových hal, provozů vydrží každodenní zátěž
Pokud potřebujete průmyslová vrata do průmyslových hal, provozů co vydrží každodenní zátěž, zvolte kvalitní vrata od firmy Jimi Tore Kroměříž.