Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Zdravotnické, speciální židle pro zdravotnictví Medico-výroba, eshop
Speciální kategorií eshopu firmy KAPA Zlín jsou Zdravotnické židle Medico, určené hlavně pro zdravotnictví, ale i do kanceláře. Firma má stálou nabídku i vyrábí židle na zakázku.
Moderní kuchyňské linky od českého, slovenského výrobce-v akci
Firma TOPOS - T nabízí v akci několik typů kuchyní. Vybírejte moderní kuchyňské linky od českého nebo slovenského výrobce. Prodejna Staré Město-Uherské Hradiště.
Školní a jídelní židle, stoly, rostoucí nábytek do tříd, jídelen-eshop
Společnost Interier Group dodává sedací nábytek pro školy - rostoucí nábytek do tříd, školní a jídelní židle, stoly, sety i skříňky. Sídlíme v okrese Uherské Hradiště.
Vybavení obývacího pokoje, ložnice na míru-výroba z lamina
Od Truhlářství Trtek bude výroba ložnice na míru podle Vašich představ. Vyrábíme z lamina, dodáme i vybavení obývacího pokoje a další nábytek. Působíme v okrese Uherské Hradiště.
Vybavení pro školky-dětských hřišť, na zahradu i do herny
Stolařství Smetana dodává v regionu Uherské Hradiště vybavení pro školky - různé prvky dětských hřišť na zahradu i interiérový nábytek a vybavení do vnitřní herny.
Vybavení dětského pokoje-postele, stoly, vestavěné skříně
Kvalitní vybavení dětského pokoje vyrábí Truhlářství a stolářství Zavadil. Dodáme vestavěné skříně, postele, stoly. Působíme v regionu Praha, Rožnov pod Radhoštěm.
Profesionální osvětlovací systémy, osvětlení Uherské Hradiště-výroba, návrhy
Profesionální osvětlení a osvětlovací systémy pouze od spolehlivého výrobce. Firma HELIO Uherské Hradiště dodá návrhy a vyrobí svítidla do interiéru i exteriéru na zakázku.
Kvalitní nábytek do dětského pokoje z lamina-výroba na míru
Pro děti vybírejte nábytek do dětského pokoje s rozumem. Kvalitní dětský nábytek z lamina dodává na míru firma Truhlářství Trtek z okresu Uherské Hradiště.
Výstavní kusy nábytku za nízké, výrobní ceny-výprodej sedaček, sedací soupravy
Využijte výprodej sedaček u společnosti TOPOS-T z okresu Uherské Hradiště. Sedací soupravy a další výstavní kusy nábytku za nízké, výrobní ceny.
Vybavení školních šaten, školní šatní skříňky, skříně do suchých prostor
Vybavení školních šaten, školní šatní skříňky a skříně do školky dodá firma Frajt Krmoměříž-Zlínský kraj. Vybavení od nás je vhodné i pro sportovní zařízení, wellness.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Nábytek do kanceláře-jednací stoly, kancelářské skříně, dřevěné police
Nábytek do kanceláře vyrábí v regionu Uherský Brod firma D&M Designe Nivnice - dodá kompletní vybavení, jednací stoly, kancelářské skříně i dřevěné police.
Zdravotnická svítidla, osvětlovací rampy Uherské Hradiště-výroba, návrhy
Kompletní dodávka, návrhy i výroba osvětlovacích systémů pro zdravotnictví od firmy HELIO Uherské Hradiště - zdravotnická svítidla, osvětlovací rampy a systémy svítidel.
Bytový, dýhovaný nábytek na zakázku-návrhy obýváku, dětského pokoje, ložnice
Firma D&M Designe, z regionu Uherský Brod, vytvoří 3D návrhy pokojů a vyrobí na zakázku dýhovaný nábytek - do dětského pokoje, ložnice, obýváku, pracovny i kanceláře.
Přisazená, závěsná, stropní zářivková svítidla-výroba, návrhy
Moderní stropní přisazená i závěsná zářivková svítidla vyrábí firma HELIO Uherské Hradiště. Výroba na zakázku. Dodáme i návrhy osvětlení pro exteriéry.
Návrhy, realizace atypického interiéru, komerčních, obchodních prostor
Kvalitní návrhy atypického interiéru dodá firma ATIS - em Zlín. Zajistí dodávky vybavení a kompletní realizace komerčních, obchodních prostor, interiéru prodejny.
Stolárna - zakázková výroba kuchyní na míru
Společnost M+M SDRUŽENÍ, působící v rámci Zlínského kraje také v Luhačovicích a Uherském Brodě, se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní na míru ve vlastní stolárně.
M+M Rekonstrukce bytových jader
Klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace, haly
Informujte se u firmy Tomáš Koníček individuálně na ceny klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace či haly. Působíme v regionu Zlín, Uherský Brod.
Průmyslová vrata do průmyslových hal, provozů vydrží každodenní zátěž
Pokud potřebujete průmyslová vrata do průmyslových hal, provozů co vydrží každodenní zátěž, zvolte kvalitní vrata od firmy Jimi Tore Kroměříž.
Multiline 111 tvarovaná svítidla pro kanceláře, interiéry-výroba
Tvarovaná svítidla řady Multiline 111, 80 od firmy HELIO Uherské Hradiště využijete v jakémkoliv interiéru. Dodáme osvětlení pro kanceláře, obchody, haly.
Pohony garážových, průmyslových vrat, posuvných bran pro snadné ovládání
Snadné ovládání garážových, průmyslových vrat i posuvných bran umožní pohony na dálkové ovládání. Pořiďte si vrata s pohonem od firmy Jimi Tore Kroměříž.
Garážová vrata, kazetová, lamelová, se středovou drážkou, rovný panel
Garážová vrata různého typu můžete vybírat u firmy Jimi Tore Kroměříž - kazetová, lamelová, se středovou drážkou, rovný panel i V-profil. Vyberte si svůj oblíbený styl.
Domácí vestavěné spotřebiče Bosch, Siemens Zlín (trouby, chladničky, myčky)
Domácí vestavěné spotřebiče Bosch nebo Siemens Vám přináší firma Bosch ve Zlíně. Naše zboží je spolehlivé, kvalitní a jsou promyšlené do nejmenších detailů a svou efektivností Vám dovolují trávit volný čas tak, jak si doopravdy přejete. Trouby, chladničky i myčky - to vše najdete nejen ve zlínské prodejně, která je pro Vás otevřena každý všední ...
Garážová vrata od Jimi Tore už nevyměníte
Garážová vrata pro soukromé i průmyslové stavby pořiďte od Jimi Tore Kroměříž. Naše vrata už nevyměníte, jejich cena je přijatelná a kvalita vysoká. Dodáváme i do zahraničí.
Sekční garážová vrata na elektrický pohon
Spolehlivým dodavatelem na sekční garážová vrata je firma Jimi Tore Kroměříž. Sekční vrata dodáváme na elektrický pohon v různých provedeních a barevných úpravách.
Stavebniny, truhlářské výrobky, dětský nábytek z masivu Bánov
Společnost Stav Šimanský s.r.o. Bánov prodává truhlářské výrobky, dětský nábytek z masivu, polohovací židle. Stavebniny Bánov najdete na adrese Bánov 702 - nabízíme velkoobchodní prodej stavebního materiálu. Využijte možnost dopravy na místo určení.