Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Koupelnová skříňka s keramickým umyvadlem Intedoor
Koupelnová skříňka s keramickým umyvadlem Intedoor za bezkonkurenční cenu. A navíc vám koupelnovou skříňku včetně umyvadla dopravíme zdarma.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Výsuvné markýzy Praha - technický a designový nadstandardní doplněk pro rodinné domy
S výsuvnými markýzami Vám ve středních a západních Čechách a hlavně Praze pomůže společnost STRMAT. Spolehlivé žaluzie Vám zpříjemní posezení na Vaší terase či balkoně.
Rámování obrazů Praha – unikátní technologie tažení hliníkových lišt - rámovací systém NIELSEN
Rámujeme obrazy pomocí unikátní technologie tažení lišt z čistého hliníku v naší pražské dílně.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Venkovní žaluzie a rolety Praha - manuální či elektronické, prodej, montáže, servis
Pražská společnost Strmat se zabývá prodejem, montážemi i servisem stínící techniky jako např. venkovními žaluziemi a roletami. Venkovní rolety i žaluzie vyhoví všem Vaším nároků.
Prodej, montáž a servis stínící techniky Praha - rolety, žaluzie, pergoly, markýzy
Společnost s dlouholetou tradicí STRMAT se zabývá prodejem, montáží i servisem stínící techniky - venkovní i vnitřní žaluzie, markýzy, sítě proti hmyzu, rolety, pergoly.
Automatizační technika pro firmy|Kralupy nad Vltavou
Automatizační techniku firmám dodáme, nainstalujeme do provozu a poté regulujeme a provádíme odborný servis. Produkty dodáváme do těžkého i lehkého průmyslu, farmacie, energetiky, vodohospodářství a automobilového, kosmetického a potravinářského průmyslu. Nabízíme Vám analyzační techniku, bezpečnostní, hasicí, řídicí, informační a databázové ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Vzduchotechnika a klimatizace Kralupy nad Vltavou
I když obor klimatizace a vzduchotechnika patří k nejmladším oborům společnosti Elmep Kralupy nad Vltavou, i tak jste narazili na odborníky. Oba obory jsou v dnešní době hodně využívány soukromníky i podnikateli, protože hodně šetří energie. V případě vzduchotechniky dodáváme potrubní rozvody, systémy řízení. Jedná se většinou o velké stavby, ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Absorpční chladící věže Praha východ - prodej klimatizačních jednotek
Absorpční chladící klimatizační jednotky a věže nabízí k prodeji společnost Sokra klimatizace Praha SOKRA, s.r.o.
Servis plynových kotlů Dakon, Viessmann, Immergas, Ariston | Nymburk
Servis plynových kotlů značek Dakon, Viessmann, Immergas, Ariston a dalších značek. Potřebujete opravit plynový spotřebič nebo plynový kotel? Potřebujete provést revizi plynového zařízení? Pak jsme tu pro Vás. Servisní prohlídky jsou již nutností dané nařízením vlády. Chraňte, proto sebe a své zdraví včasnou kontrolou. Zajistíme servis, ...
Klimatizace Haier pořídíte i přes e-shop Praha - 1. profesionální internetový obchod klimatizací
Pokud řešíte horké letní měsíce nebo si potřebujete přitopit v přechodném a zimním období, pořiďte si klimatizaci/ tepelné čerpadlo.
Klimatizační zařízení a split multisplit systémy pro kanceláře i administrativní budovy
Společnost SOKRA s.r.o nabízí prodej klimatizačního zařízení, čističky vzduchu, multi split systémů.
Solitérní kameny, okrasné kameny, kamenné vany, kamenná umyvadla  | Praha
Solitérní kameny, okrasné kameny, kamenné vany, i kamenná umyvadla Vám poslouží jako originální dárek nejen na Vánoce. Jste-li z okolí Prahy nebo odjinud - zastavte se u nás a vyberte si co se Vám bude líbit. K prodeji výrobků z kamene firmy David Donát Kámen Donát se řadí i kamenné vany a umyvadla a solitery. Kamenné vany a umyvadla ...
Výroba ocelové brány, vrata s povrchovou úpravou, zábradlí, schodiště, stožáry
Naše strojírna V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. se zabývá výrobou ocelových bran a vrat upravovaných povrchovou výrobou, dále Vám vyrobíme i zábradlí, schodiště, stožáry a další.
Skříňky pod umyvadla Intedoor LUCCA
Skříňky pod umyvadla Intedoor LUCCA se skvěle hodí do každé koupelny. Pořiďte si skříňku pod umyvadlo Intedoor LUCCA od osvědčených dodavatelů a výrobců. Mít doma kvalitní koupelnový nábytek se vyplatí! Spodní závěsná skříňka s keramickým umyvadlem jednoduše splní vaše vysněné požadavky. Důmyslný spodní závěsný systém umožňuje jednoduchou ...
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Plotové systémy, oplocení prodej Příbram - kompletní sortiment pro oplocení
Společnost Euro SITEX, s.r.o. pro Vás připravila ucelenou nabídku kompletního sortimentu pro oplocení Vašich pozemků. Dodáváme pro Vás nejrůznější druhy zahradních i průmyslových plotů a oplocení.
Výstavba veřejného osvětlení Dobřichovice - montáže i opravy, kontaktní místo ČEZ
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z Dobřichovic poskytuje služby energetickým společnostem, obcím, developerům i drobným stavebníkům.
Prodej zkamenělého dřeva, stromy, zkamenělin, fosilního dřeva, kameny s fosíliemi
Prodáváme unikátní díla přírody jako jsou zkamenělé dřevo, zkamenělé stromy, zkameněliny, fosilní dřevo i kameny s fosíliemi nebo krápníky ve firmě sídlící nedaleko Nymburku.
Koupelnový nábytek Intedoor i další vybavení do koupelny
Koupelnový nábytek od oblíbené značky Intedoor seženete v nabídce společnosti M&K, stavební servis.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Koupelnový nábytek SELLA
Moderní vzhled a zpracování v lesklé povrchové úpravě zaručuje koupelnovému nábytku dlouhou životnost.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Kuchyně na míru Mělník vč. 3D grafického návrhu - kuchyň podle Vašich představ
Kuchyňské linky na míru pro Vás profesionálně vyrobí mělnická společnost TRIO interiér, s.r.o.! Jejich služeb využívají zákazníci nejen z Mělníka, ale také z Prahy a celých středních a severních Čech.
Prodej garážových vrat Příbram - sekční vrata z masivního dřeva na zakázku
Příbramská společnost Cetos cz s.r.o. vyrábí sekční garážová vrata na zakázku. Vyberte si vhodný design k Vašemu domu. Pří výrobě je použito pouze kvalitní masivní dřevo.
Vestavěné skříně a šatny na míru - zakázková výroba nábytku Mělník
Vestavěné skříně a šatny jsou praktickým, a v dnešní době proto velmi často požadovaným řešením. Společnost TRIO interiér z Mělníka má s jejich výrobou bohaté zkušenosti.
Gastro vybavení prodej Praha východ Doubek
Gastro vybavení je nezbytná součást k provozování restaurace, hotelu či jídelny.
Skleněné vitríny s nízkým soklem | Nymburk, Kolín, Poděbrady
Skleněné vitríny s nízkým soklem jsou tím nejvhodnějším doplňkem vybavení do interiéru prodejen.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Zakázková výroba vodních chladičů Příbram
Zakázkovou výrobou vodních chladičů se zabývá česká firma FRISCO s.r.o. již více než deset let. Použít vodní chladiče je výhodné z několika důvodů: - Větší tepelná kapacita než vzduch - Minimální rozměry výměníků s maximálním výkonem - Ideální materiály pro vodní chlazení - ...