Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Zakázková výroba zábradlí – výroba zábradlí na míru
Zakázkovou výrobou zábradlí na míru do interiéru i exteriéru ze skla, dřeva či kovu se v okolí Prostějova a Olomouce zabývá společnost ARDENT Corp. s. r. o.
Brány, garážová vrata průmyslová a roletová, branky
Brány křídlové a posuvné, vstupní branky, závory, garážová vrata k rodinným i průmyslovým objektům dodává a montuje Josef Tesař, Prostějov.
LED úsporné průmyslové a veřejné osvětlení, které se opravdu vyplatí
Pokud kladete zvýšené nároky na provoz svítidel, ale chcete také ušetřit, pak kontaktujte firmu Aledo - zajistí vám komplexní služby v oblasti LED úsporného osvětlení.
LED svítidla na míru pro podniky - návrhy a realizace
Odborníkem přes LED svítidla je společnost Aledo s.r.o., která zajistí návrhy a realizace osvětlení na zakázku pro podniky v Olomouci i Prostějově.
Průmyslová LED svítidla - zaručená úspora energie pro haly, skladové prostory i logistické parky
Průmyslová LED svítidla jsou zaručenou úsporou elektrické energie. Kvalitní LED svítidla pro osvětlení hal, skladových prostor nebo logistického parku vám poskytne firma Aledo v Prostějově u Olomouce.
Úsporné osvětlení, průmyslové a bezpečnostní značení na vysoké úrovni
Společnost ALEDO provádí profesionální služby na vysoké úrovni v oblasti úsporného osvětlení, průmyslového a bezpečnostního značení včetně okamžité technické podpory pro tiskárny a software.
Stínící technika - dekorativní, horizontální žaluzie, římské rolety
Pokud potřebují vaše okna či dveře zastínění a nejste si jisti jaký typ stínící techniky zvolit, tak navštivte vzorkovou prodejnu MKA Service v Prostějově kde si vyberete žaluzie i rolety.
Vybavení koupelny, stavební keramika z velkoobchodu stavebnin za akční ceny
Ve velkoobchodu stavebnin PRO-DOMA Brno-Slatina můžete vybírat i kompletní vybavení koupelny, stavební keramiky-vnitřní obklady, dlažba jsou na prodej za akční ceny.
Ložní povlečení, prostěradlo z mikroflanelu pro příjemnější sny - eshop, prodej
K dobrému spánku je potřeba i příjemné a kvalitní ložní prádlo. A přesně takové seženete ve firmě PALIČKA s.r.o., kde si vyberete povlečení i prostěradlo z mikroflanelu.
Kuchyňské linky, vestavěné skříně na míru Prostějov
Potřebujete-li vyrobit novou kychyňksou linku nebo vestavěné skříně na míru, tak se neváhejte obrátit na Truhlářství Marek Jančík, které se zabývá zakázkovou výrobou nábytku na míru. Co vše umíme: - výroba nábytku na míru - výroba nábytku na zakázku - nábytek z velkoplošných materiálů - kuchyňské linky - vestavěné skříně na míru - ...
Bytové doplňky, pracovní desky, schodiště  z kamene Prostějov
Kamenictví Otruba se zabývá zpracováním kamene, kamenosochařstvím a provádí standardní pomníkové práce. Z kamene vyrábí bytové doplňky, pracovní kuchyňské desky i schodiště. Přemýšlíte o kvalitních a trvanlivých pracovních deskách do kuchyně? Navštivte Kamenictví Otruba a vyberte si ze spousty kvalitních bytových doplňků z kamene. Práce: ...
Kamenictví Karel Otruba
Regulace pro technologie vytápění, regulační systémy Prostějov
Firma ELMAR group, s.r.o. navrhuje a instaluje systémy měření a regulace pro technologie vytápění, chlazení, vzduchotechniky a řízení spotřeby všech druhů energií. Jsme schopni řešit veškeré požadavky zákazníka na komplexní řízení technologických procesů budov a zařízení. Nabízíme i dálkový servis zařízení měření a regulace. Poskytujeme ...
ELMAR group spol. s r.o.
Plovoucí,dřevěné laminátové podlahy Prostějov
Plovoucí,dřevěné laminátové podlahy Prostějov. Naše společnost je specialistou na podlahy jakéhokoli druhu. Zabýváme se jak prodejem tak i pokládkou. U nás nakoupíte jen ty nejkvalitnější plovoucí podlahy, parkety, koberce a záclony. Specializujeme se ale i na WPC terasy tzv. Decking. Nabídka podlah včetně pokládky: ...
Kuchyňské potřeby, domácí potřeby, nářadí Prostějov
Velkoobchod PLASTIMEX Prostějov s.r.o. nabízí široké množství sortimentu pro domácnost i zahradu. Z produků pro domácnost uvádíme: - kuchyňské potřeby-mlýnky, nože, struhadla, příbory, hrnce titanové, smaltované i nerez, vědra, smetáky, formy pocínované i silikonové - vařečky, vály, prkénka, kolíčky, koše odpadkové i prádelní - ...
PLASTIMEX Prostějov, spol.s r.o. Síť prodejen Domino
Sortiment pro domácnost i zahradu Boskovice
Velkoobchod PLASTIMEX Prostějov s.r.o. nabízí široké množství sortimentu pro domácnost i zahradu: - sortiment pro domácnost: - kuchyňské potřeby-mlýnky, nože, struhadla, příbory, hrnce titanové, smaltované i nerez, vědra, smetáky, formy pocínované i silikonové - vařečky, prkénka, koše odpadkové i prádelní - nádobí z varného skla, ...
PLASTIMEX Prostějov, spol.s r.o. Síť prodejen Domino
Výroba kancelářský nábytek, dětské pokoje Prostějov
Truhlářství Marek Jančík nabízí: - zakázková výroba nábytku z velkoplošných materiálů - laminované dřevotřískové desky, dýhované dřevotřískové desky, MDF desky, laťovky, překližky atd. - kancelářský nábytek - dětské pokoje - schodiště, zábradlí - obývací stěny - předsíně - ložnice.
Zakázková výroba nábytku, truhlářství Prostějov
Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku: - výroba nábytku na zakázku - výroba nábytku na míru - výroba nábytku z lamina - výroba nábytku z masivu - výroba kuchyní, kuchyňských linek - nábytek z velkoplošných materiálů - předsíňové stěny.
Krbové vložky, krbová kamna, teplovodní sporáky Prostějov
Nabízíme velký výběr: - kachlová kamna - krbové vložky - krbová kamna na pelety - elektrické krby - sporáky na TP - teplovodní kachlová kamna - teplovodní kamna na pelety - krbové obestavby - teplovodní sporáky - teplovodní kamna - teplovodní vložky - kouřovody - rozvody vzduchu - příslušenství - krbové nářadí.
Výprodej kamen, krbových vložek a sporáků Prostějov
aaKrby.cz nabízí výprodej kamen, krbových vložek a sporáků - výprodej skladových zásob a vystaveného zboží. Vše po jednom kuse. Výprodej krbových kamen: Krbová kamna KOZA S10 ORASA Krbová kamna Koza K8 - celolitinová Krbová kamna Jotul F 3 CB celolitinová Krbová kamna ODENSE s výměníkem barva černá, béžová dlažba, zlaté kování Krbová ...
Výprodej skladových zásob za 50% ceny
Likvidace kamenné prodejny, výprodej skladových zásob za 50 procent nákupní cenny.
Krbová kamna Jotul, krbová vložka akce Prostějov
Nabízíme široký výběr krbových kamen a krbů v akci. Využijte objednání na našem e-shopu, kde naleznete naše akční zboží! Krbová kamna JOTUL F375CB Krbová vložka Jotul I 400 CB ROVNÉ SKLO Krbová kamna Jotul I 400 CB Harmony Krbová vložka Jotul I 400 CB Panorama Krbová kamna Jotul F 274 CB Krbová kamna Jotul F 275 CB Krbová kamna Jotul F 376 ...