Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Lamelové plastové clony, pruhové závěsy, výroba, prodej, servis a montáž
Výrobu, prodej, servis i montáž lamelových plastových clon, pruhových závěsů, protiprůvanové lamelové clony zajišťuje a dodává firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Klimatizace, klimatizační jednotka, tepelné čerpadlo
Klimatizační jednotky a tepelná čerpadla pro předejití horka či k zatopení v domě, bytě či kanceláří od společnosti FRIGOM, s.r.o., Brno – Líšeň.
Servis, opravy a zapojení domácích spotřebičů - kvalitní služby za rozumnou cenu
Kvalitní servis, opravy a zapojení domácích spotřebičů za rozumnou cenu vám v Brně a okolí zajistí firma Chladservis VaRa, spol. s r.o.
Designové anglické sporáky - jiskrou vaší luxusní kuchyně
Firma Roháč & Fejta z Brna vyrábí interiérový nábytek na zakázku a dodává luxusní designové sporáky včetně příslušenství jako jsou digestoře a ochranné desky.
Výroba dřevěného nábytku na míru Brno, od návrhu po realizaci dětských pokojů, kanceláří, kuchyní
Výroba dřevěného nábytku na míru Brno, od návrhu po realizaci dětských pokojů, kanceláře, kuchyně, postele, stoly, dveře, schodiště, vestavěné skříně, atypický nábytek.
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, INDESIT a další nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o. v Brně.
Anglické kombinované sporáky se samostatným grilem - pro náročné kuchaře
O dodávku a montáž anglických kombinovaných sporáků se postará firma Roháč&Fejta z Brna. Sporáky jsou vhodné pro náročné kuchaře, kteří ocení dvě programovatelné trouby se samostatným grilem.
Osvětlení místností obytných prostor, kanceláří a průmyslových budov
Světla do kanceláří, domácností, kuchyní i koupelen, průmyslových prostor či exteriérů, žárovková svítidla, LED či zářivky světových značek prodává FULGUR, spol. s r. o., Brno.
Moderní a kvalitní kuchyně, obývací stěny, ložnice nebo dětské pokoje za příznivé ceny
Brněnská firma Nábytek Brno Rostislav Životský se zabývá prodejem nábytku, kuchyňských sestav, obývacích pokojů, ložnic nebo dětských pokojů, které jsou moderní, za příznivé ceny nebo na míru.
Rustikální anglické dvojité sporáky - chytré spotřebiče do vaší kuchyně
Rustikální anglické dvojité sporáky vám dodá i namontuje společnost Roháč & Fejta z Brna. Dvě programovatelné trouby sporáku vám umožní vaření zatímco sportujete, pracujete či nakupujete.
Historická svítidla, lustry, lampy, svícny Brno, prodej a restaurátorské práce, restaurování šperků
Historická svítidla, lustry, lampy, svícny Brno, prodej a restaurátorské práce, restaurování starověkých šperků, benátské lustry, půjčovna lustrů, atypická osvětlovací tělesa.
Pračky, myčky, kompletní servis všech značek, prodej náhradních dílů spotřebičů
Kompletní opravy, servis praček, myček všech známých značek, prodej náhradních dílů domácích spotřebičů nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.
Jedinečné kuchyňské sety a sestavy - prodej kuchyní v e-shopu
Výběr nábytku do kuchyně Vám usnadní naše firma Brno Nábytek Životský. Jedinečné kuchyňské sety a sestavy s moderním designem zakoupíte na e-shopu. Zajistíme dopravu po celé České republice.
Prodej nábytku světových značek a vlastní výroba atypického nábytku- e-shop
Na e-shopu firmy Nábytek Brno naleznete vše pro vybavení Vašeho domu či bytu. Nakoupíte zde nábytek světových značek, ale také vyrábíme atypický nábytek na míru.
Oprava pračky, myčky - záruční i pozáruční opravy
Oprava pračky, myčky do 48 hod. od nahlášení firmě PERFEKT SERVIS spol. s r.o. Provádí záruční i pozáruční opravy a to pro Jihomoravský kraj, Brno, Hodonín, Znojmo a okolí.
Výroba a montáž brány, plotu, markýzy, pergoly i městský mobiliář
Výroba a montáž brány, plotu, markýzy, pergoly, městského mobiliáře od zámečnické firmy RS evostyl s.r.o. Brno. Dbáme na kvalitu a jakost. Plníme dohodnuté termíny.
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví -  výroba kovových výrobků na zakázku
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví - výroba kovových výrobků na zakázku, brány, ploty, pergoly, schránky od firmy RS evostyl s.r.o. v Brně.
Průmyslové a radiální ventilátory - vývoj, výroba a dodávka
Kvalitní a spolehlivé ventilátory pro průmysl seženete od brněnské firmy ebm-papst CZ s.r.o., která se zabývá vývojem a výrobou ventilací pro průmysl a další odvětví.
Axiální, radiální, spalinové ventilátory, vývoj a výroba
Vyberte si z širokého výběru axálních, radiálních, spalinových a dalších ventilátorů pro průmysl od společnosti ebm-papst CZ s.r.o., která sídlí v Brně a zabývá se vývojem a výrobou ventilátorů.
Ventilátory pro hořáky, palivové články nebo kotle na tuhá paliva
Brněnská firma ebm - pspst CZ s.r.o. poskytuje ventilátory pro vytápění v hořácích, palivových článcích, kotlích na tuhá paliva nebo kamnech. Inovativní ventilátory s moderními technologiemi.
Prodej a výroba koupelnových baterií a koupelnových doplňků
Kupujete zboží přímo od výrobce vodovodních baterií a koupelnových doplňků firmy NOVASERVIS spol. s r.o. Vodní baterie, instalatérský materiál, WC sedátka, sprchy a další.
Průmyslové, zemědělské, tangenciální ventilátory, výroba vývoj, prodej
Ventilátory pro průmyslová nebo zemědělská odvětví pořídíte od brněnské firmy ebm-papst CZ s.r.o., která se již dlouhodobě zabývá vývojem a výrobou ventilátorů, které neustále zdokonaluje.
Odstředivé ventilátory - vysoká výkonnost, nízká hlučnost a snadná instalace
Brněnská firma ebm-papst CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu výkonných ventilátorů mezi něž patří i radiální nebo-li odstředivé ventilátory s nízkou hlučností, vysokou výkonností a snadnou instalací.
Servis vzduchotechniky, montáž klimatizace, údržba tepelných čerpadel
Společnost Energy Control s.r.o. z Brna se specializuje na servis, montáž a údržbu vzduchotechniky, klimatizace i tepelných čerpadel. Své zakázky realizuje v rámci celé Moravy.
Eshop titanové indukční wok pánve s nepřilnavým povrchem s dopravou zdarma
Nakupujte v pohodlí z domova na eshopu ZGastro.cz s dopravou zdarma indukční wok pánve s nepřilnavým povrchem a další titanové nádobí vhodné na sporák i do trouby.