Chcete vhodné osvětlení pro interiér i exteriér a uspokojit vaše konkrétní potřeby? Osvětlení a lampy přinášejí pestrou paletu možností a vy si můžete vybrat osvětlení interiérové, nábytkové, zahradní, průmyslové, venkovní i dekorační, bodové i LED osvětlení. Dále si můžete vybrat lampy stojaté, stolní, solární, zářivkové i pro průmysl.

Designové osvětlení pro architekty, designová a interiérová studia – návrhy interiérů
Jedinečné a kvalitní designové osvětlení, které dotvoří atmosféru interiéru dodává společnost Svítidla Bachman. Spolupracujeme s architekty, designéry i designovými a interiérovými studii.
Křišťálové lustry Elite Bohemia
Celosvětově vyhledávané křišťálové lustry v tradičním i moderním provedení vyrábí v široké cenové škále od komerčních lustrů po výtvory na míru společnost ELITE BOHEMIA ze Semil.
Vestavné, přisazené LED panely kruhové, čtvercové - moderní interiérová svítidla eshop, prodej
Firma ILLUMAXX s.r.o. Zlín provozuje specializovaný eshop na LED osvětlení - pořiďte si moderní interiérová svítidla. Úsporné osvětlení přináší vestavné, přisazené LED panely, v mnoha variantách.
Výroba, prodej průmyslových LED svítidel - stropní, strojní, stolní svítidla
Do výrobního programu společnosti ELKOMP Kroměříž patří i průmyslová LED svítidla - stropní, strojní i stolní a akvarijní LED svítidla. Výroba a prodej průmyslových svítidel i na zakázku.
Odborná elektro montáž designových svítidel  pro hotely, restaurace, firmy i domácnosti
SpolečnostRUDOLF LANGER s.r.o. Vám zajistí odbornou elektro montáž svítidel ve Vašem objektu – ať už se jedná o restauraci, hotel, kancelář či Vaši domácnost. Působíme v okrese Opava a Nový Jičín.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Právě u nás zakoupíte textilní designová svítidla KOHLMANN
Atraktivní a moderní textilní designová svítidla Švýcarské značky zakoupíte u českého prodejce kvalitních a designových svítidel – Svítidla Bachman.
Svítidla Bachman – reference a spolupráce s architekty a interiérovými designéry
Společnost Svítidla Bachmann dodává jedinečná svítidla a spolupracuje s architekty a interiérovými designéry.
Pořiďte si kvalitní venkovní osvětlení pro Vaši zahradu
Kvalitní venkovní svítidla a lampy, která osvítí a zároveň zkrášlí Vaši zahradu, pořídíte u společnosti Svítidla Bachmann.
Osvětlení akcí Praha – LED reflektory do malých i velkých prostorů
Zajistíme osvětlení LED reflektorů pro akce v malých i velkých prostorách. Naší provozovnu naleznete na Praze 10.
Moderní stylové stojací lampy a svítidla pro Váš útulný domov
Širokou škálu moderních stojacích lamp a svítidel vhodných nejen pro byty, ale i hotely, kavárny a restaurace naleznete u společnosti Svítidla Bachmann, která sídlí ve Znojmě.
Nové veřejné osvětlení, rekonstrukce stávajícího VO, provoz a údržba
Nové veřejné osvětlení, rekonstrukci stávajícího VO, provoz i údržbu osvětlení Vám spolehlivě zajistí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o.v Třebíči na Vysočině.
Veřejné osvětlení ploch, parků, komunikací - návrh, montáž i servis Kuřim
Veřejné osvětlení ploch, parků -pokládka kabelů, osvětlení průmyslových areálů, parků, historických objektů, komunikací, projektová činnost, kompletní realizace, trafostanice
Kvalitní koupelnová a  stylová svítidla do Vaší koupelny naleznete v našem e-shopu
Potřebujete-li prozářit Vaši koupelnu kvalitním a stylovým osvětlením, pak si určitě vyberete z široké nabídky osvětlení v našem světě světel Jan Bachman.
Postelové LED strip svítidlo s čidlem pohybu - osvětlení s pohybovým sensorem Greenlux
Společnost Greenlux s.r.o. z Frýdku-Místku má pro Vás LED postelové osvětlení s pohybovým sensorem, které je v provedení pro jednolůžkové i dvoulůžkové postele. Umožní Vám světlo, když ho potřebujete.
Greenlux s.r.o.
Osvětlovací systémy pro průmysl, sportoviště, budovy, veřejné osvětlení
Osvětlovací systémy pro průmyslové haly, sklady, sportoviště, budovy, kanceláře, domy, veřejné osvětlení pro města a obce dodává ASTRA Lighting s.r.o., Praha.
Veřejné osvětlení - údržba, revize pouličního, veřejného osvětlení pro obce
Společnost ELPO systém s.r.o. Zlín - Klečůvka se postará o montáže, údržbu i revize pouličního, veřejného osvětlení pro obce a města v regionu Zlínský kraj.
Lampy – snadná a rychlá montáž do rozvodových skříní
Ideální světelné podmínky pro všechny typy rozvodových skříní zajistí klasické i LED lampy se snadnou a rychlou montáží od společnosti STEGO Czech s.r.o.
Stmívatelné stropní LED svítidlo PERRY MILK - stmívání pomocí běžného vypínače
Stmívatelné stropní LED svítidlo PERRY MILK, u kterého lze stmívání nastavit prostřednictvím běžného vypínače, můžete zakoupit u společnosti Greenlux s.r.o. - specialisty na světelnou techniku.
Greenlux s.r.o.
Závěsné průmyslové LED svítidlo HIGH BAY - Goly vhodné pro skladové, obchodní i výrobní haly
Společnost Greenlux s.r.o. rozšířila svůj sortiment o LED svítidlo GOLY, které představuje efektivní a moderní řešení závěsného svítidla typu HIGH BAY určené pro nasvětlení rozsáhlých prostor.
Greenlux s.r.o.
Designové stmívatelné LED svítidlo MASON 65W s ovladačem - změna barvy světla
Specialista na světelnou techniku Greenlux s.r.o. má pro Vás v nabídce inteligentní moderní svítidlo MASON 65W s dálkovým ovládáním, což je ideální svítidlo s IP20 do interiéru.
Greenlux s.r.o.
Veřejné osvětlení pro silniční dopravu | Praha 10
Snadno udržovatelná a odolná světla s širokou optickou vlastností ozáří cestu chodcům i řidičům. Svítidla jsou vyrobena z hliníkového tělesa a difuzoru z tvrzeného skla a díky tomu mají dlouhou životnost a odolají povětrnostním podmínkám i vandalismu. K osvětlení komunikací, pěších zón a zástavby jsou nejvhodnější dvoudílná světla CALLISTO s ...
LED trubice SMD a levný LED reflektor MCOB s čidlem pohybu
LED trubice SMD a levný LED reflektor MCOB s čidlem pohybu Vám přináší společnost Greenlux s.r.o, která dodává veškerou světelnou techniku a nabízí kvalitní produkty.
Greenlux s.r.o.
Elektroinstalační materiál a osvětlení, velkoobchod s elektromateriálem
Kratochvíl a Voráček, s.r.o. je společnost z Nové Paky, jejíž hlavní činností je prodej elektroinstalačního materiálu a osvětlení. Provozujeme také velkoobchod s anténní a satelitní technikou.
Kvalitní svítidla a osvětlení pro dům, byt, zahradu v eshopu i kamenné prodejně v Olešnici
České elektro - Milan Bezdíček je společnost nabízející široký sortiment kvalitních svítidel i osvětlení pro Váš dům, byt i zahradu. Prodáváme světla prvotřídních značek za přijatelné ceny.
Prodej venkovních i vnitřních svítidel, světelných zdrojů a příslušenství - světelná technika Praha
Správně zvolené osvětlení dokáže proměnit každý interiér k nepoznání. ALPAMAYO, spol. s r.o. z Prahy se zabývá světelnou technikou, návrhy a prodejem svítidel a světelných zdrojů včetně příslušenství.