V žádné domácnosti nemůžou chybět skříně a další úložné prostory, které plní nejen účel praktický, ale i estetický. Můžete si pořídit jak kusový nábytek, tak i vestavěný ze sortimentu jako šatní skříně, předsíňový nábytek, komody, botníky, koše, police, věšáky, knihovny, noční stolky, regály, obývací stěny a další.

Výroba nábytku na zakázku z lamina, dýhy, masivu Zlín
Nabízíme výrobu nábytku na zakázku: - lamina, dýhy a masivu - bytový nábytek: - obývací a dětské pokoje - ložnice - předsíně, kuchyně, atd. - kancelářský nábytek.
Interierové vestavby na míru, truhlářská a stolařská výroba Hulín
Nabízíme Truhlářství, truhlářskou a stolařskou výrobu na zakázku: -interierové vestavby na míru -vestavěné skříně -okna (i atypické) - kastlová, zdvojená, jednoduchá, vybavená vakuovým sklem -dveře - jednoduché, dvojkřídlové, kazetové, palubkové, s dřevěnými zárubněmi, prosklené, s bezpečnostním kováním -vrata -schody, schodiště ...
Atypický nábytek na míru z masivu, lamina Zlín
Nabízíme stolařské práce: -vyrábíme atypický nábytek na míru -z masivu, ale i lamina -kuchyně -dětské pokoje -ložnice -úracovny -vchodové dveře -stylový nábytek do chat -stoly, židle, skříně, krbové římsy.
Výroba nábytku na zakázku, vestavěné skříně Uherský Brod
Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku na míru dle požadavků zákazníka. Nabízíme: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - obývací nábytek. Grafický návrh je zdarma.
Nábytek na zakázku, z dýhovaných materiálů Kroměříž
Nabízíme truhlářské a stolařské práce: -provádíme opracování řeziva nadměrných rozměrů -vyrábíme nábytek na zakázku dle přání zákazníka: -nábytek z dýhovaných materiálů -laminovaných DTD a z masívního dřeva. -vyrábíme z dubového a jiného dřeva: -zámecké kazety -dveře vchodové i vnitřní s obložkou -vrata kazetová dle přání zákazníka.