Skvělý dojem interiéru tvoří především nábytek, který si můžete nechat zhotovit na míru neb vybrat z již hotového sortimentu. Tradičním materiálem již není pouze dřevo, ale také kov a sklo. Vaše potřeby uspokojí nábytek do obývacího pokoje, ložnice, jídelny, kuchyně, předsíně, pracovny i dětského pokoje.

Praha zakázkové truhlářství
Společnost HROŠI spol. s r.o. nabízí truhlářské výrobky na zakázku: Vyrábíme a montujeme : - nábytek ( velký sortiment ) - vestavěné skříně - dveře - zárubně - okna - výklady - kancelářský nábytek. Zhotovíme i repliky starých oken a dveří. Výroba z: - masivu (masivního řeziva) - laminovaných a dýhovaných desek - další ...
Výroba a prodej kancelářského nábytku Praha
Společnost Wiesner-Hager Project s.r.o. vyrábí a prodává kancelářský nábytek. Kancelářský nábytek těchto značek: - VERON - PROCESS - FLOAT - FLOAT_FX. Wiesner-Hager je mezinárodním specialistou pro kancelářskou architekturu. Cílem společnosti je přispět ke zvyšování efektivnosti v podniku a současně zajistit větší pohodlí jeho ...
Návštevnická židle B_Cause NOVINKA od BENE
AKČNÍ CENY!!!! Návštevnická židle B_Cause Značka: Bene Design: Justus Kolberg Využijte zaváděcí ceny a informujte se přímo u obchodního zástupce BENE Praha.
Kancelářská židle NOVINKA od BENE
AKČNÍ CENY!!!! Otočná kancelářská židle B-Run Výrobce: Bene Design: Justus Kolberg Dynamická, architektonická a ergonomická: Otočná židle B_Run se v každém ohledu přizpůsobí sedící osobě. Její provedení lze opticky, z hlediska techniky komfortu a podle použití individuálně upravit.