Skvělý dojem interiéru tvoří především nábytek, který si můžete nechat zhotovit na míru neb vybrat z již hotového sortimentu. Tradičním materiálem již není pouze dřevo, ale také kov a sklo. Vaše potřeby uspokojí nábytek do obývacího pokoje, ložnice, jídelny, kuchyně, předsíně, pracovny i dětského pokoje.

Prodej kancelářských i zdravotních židlí pro děti i dospělé, možnost dokoupit poškozených dílů
Kancelářské, zdravotní židle pro děti i dospělé prodává společnost Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., prodejnu najdete v Novém Šaldorfě u Znojma. U nás máte možnost dokoupení poškozených dílů.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Renovace kachliček za kuchyňskou linkou pomocí omyvatelných tapet – tapetové obklady do kuchyně
Snadným a rychlým řešením renovace starých kachliček za kuchyňskou linkou je aplikace omyvatelných vinylových tapet. Tapetové obklady s různými dekory objednávejte na e-shopu kupsi-tapety.cz.
Moderní postele do ložnice, válendy, dvoulůžka - široký výběr v e-shopu za nízké ceny
Široký výběr moderních postelí do ložnice, praktické válendy, dvoulůžka najdete v e-shopu nabytek-aktiv.cz za nízké ceny.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Kvalitní a designové obývací stěny a sestavy či sektorové obývací stěny – e-shop
Stylové, moderní a kvalitní obývací stěny a sestavy či sektorový nábytek do obývacích pokojů zakoupíte na e-shopu nábytek-aktiv.cz společnosti TPZ, s.r.o.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Zakázková výroba nábytku, truhlářská výroba, Jihomoravský kraj
Společnost Pavel Sojka se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme originální a kvalitní nábytek v Deblíně v Jihomoravském kraji.
Interiérový design – realizace restaurací, obchodních prostor na zakázku
Návrhy a realizace designových restaurací a moderních obchodních prostor na klíč jedině od truhlářské dílny Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Široký výběr rozkládacích pohovek a sedacích souprav s možností zakoupení přes e-shop
NABYTEK TPZ s.r.o. má široký výběr rozkládacích sedacích souprav. Pohovky lze objednat přes e-shop nebo na prodejnách ve Znojmě, Třebíči nebo v Dobšicích.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Kancelářské skříně s vysokou nosností polic a variabilitou úložného prostoru včetně 3D vizualizace
Široký sortiment kancelářských skříní s variabilitou úložného prostoru a vysokou nosností polic pořídíte v prodejně Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Poskytujeme i 3D vizualizaci kanceláří zdarma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Moderní vybavení kanceláře na klíč
Vybavte svou kancelář luxusním moderním nábytkem. Výrobou kvalitního nábytku se v Brně a jeho okolí zabývá truhlářství Woodtech Jiřího Májka.
Jiří Májek Woodtech
Návrhy, realizace moderních a luxusních interierů na zakázku
S návrhem i realizací moderních, luxusních interiérů vám mileráda pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Poskytujeme profesionální a nejen truhlářské služby na zakázku.
Jiří Májek Woodtech
Praktické kuchyňské, jídelní stoly, stylové rohové lavice, židle za super cenu Znojmo
Pokud zařizujete kuchyň nebo jídelnu, navštivte Nábytek - aktiv, TPZ, s.r.o. ve Znojmě, kde najdete praktické kuchyňské a jídelní stoly, stylové rohové lavice a židle za super ceny.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Kuchyňské studio – 3D vizualizace kuchyní zdarma, široký výběr materiálů dvířek a korpusů
V kuchyňském studiu prodejny Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Vám vytvoříme 3D vizualizaci kuchyňské linky zdarma. Vybrat si můžete ze široké nabídky materiálů dvířek a také kvalitních spotřebičů.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Kancelářský nábytek, úložné prostory do kanceláře – účelové praktické řešení
Kancelářský nábytek, který představuje účelové a praktické řešení úložného prostoru ve vaší kanceláři, objednávejte na e-shopu nabytek-aktiv.cz.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Prodej nábytku do ložnice, rozkládací postele, komody, skříně, Znojmo
Různé druhy postelí - manželské, rozkládací, s úložným prostorem, ale i další nábytek do vhodný do ložnice, jako jsou komody či skříně, dodává firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Vytvoření sedačky na míru, vlastní výběr designu - sedací soupravy české výroby
Sedací soupravy české výroby prodává Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. v Novém Šaldorfě. Dodáme na míru vytvořené sedačky s možností výběru vlastního designu. Přijďte si k nám pro novou sedačku.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Výroba nábytku, kuchyní, kuchyňské linky na míru, truhlářství
Truhlářské práce, výrobu nábytku, specialista na kuchyňské linky na míru, grafický návrh pro zákazníky zdarma provádí kvalitní firma Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Výroba kvalitních kuchyní, kuchyňských linek a kuchyňského nábytku na míru
Firma LAMÉ z Břeclavi se zabývá výrobou kvalitních kuchyňských linek a kuchyňského nábytku na míru podle představ zákazníka.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Kuchyň snů Vám na míru zrealizuje Truhlářství Radim Sladký
Jestli uvažujete o nové kuchyni, pak si nechte zrealizovat kuchyň přímo na míru. Firma Truhlářství Radim Sladký se sídlem v Ivančicích se Vám o vše postará do posledního detailu.
Vestavěné skříně na míru do ložnice i na chodbu
Jestliže potřebuje vyřešit problém s úložným místem, nechejte si vyrobit vestavěné skříně na míru v truhlářství Legon. Vyrábíme vestavěné skříně na míru nejen do ložnice a na chodbu na Blanensku.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Sedací soupravy a pohovky české výroby Jech a Aksamite sestavené na míru
Pokud uvažujte o koupi nové sedačky nebo pohovky do vašeho obývacího pokoje, navštivte prodejnu nábytku Nábytek Blansko, kde si můžete sestavit vlastní pohovku na míru od českých výrobců.
Nábytek Blansko
Výroba nábytku – zakázková výroba nábytku na míru
Výrobou nábytku a zakázkovou výrobou nábytku na míru podle přání a představ zákazníka se v okolí Brna-venkov zabývá truhlářství Radim Sladký se sídlem v Ivančicích.
Výroba kvalitního interiérového nábytku na míru - truhlářské práce od spolehlivé firmy
Nechte si vyrobit kvalitní nábytek do interiéru od firmy LAMÉ z Břeclavi, která poskytuje svým zákazníkům truhlářské práce na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Zprostředkování nábytku z teakové dřeva pro milovníky originálního bydlení
Nábytek z teakového dřevo pro vaše originální bydlení vám zajistí firma TPZ, s.r.o. ze Znojma, která jej pro vás zprostředkovává přímo u výrobců z Asie za velmi zajímavých cenových podmínek.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Kvalitní český nábytek, prodejce, dodavatel nábytku, židle, stoly, pokoje, postele, skříně, Znojmo
Kvalitní český nábytek, vybavení domů, bytů nábytkem. Kuchyně, skříně, postele, sedací soupravy, stoly, židle, dětské pokoje a další zkoupíte od KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Bytový nábytek od spolehlivého českého výrobce – výroba, montáž
O výrobu kvalitního bytového nábytku na míru a přesně podle Vašich představ se ráda postará společnost Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.