Máte o zařízení interiéru konkrétní představy a výběr nábytku na trhu k tomu nesedí? Pokud jste si nevybrali z již hotových kousků, tak si můžete nechat vyrobit nábytek na míru. Zkušení truhláři a truhlářské firmy vám podle vašich představ vyrobí vestavěné skříně, kuchyňské linky, jídelní sety, obývací stěny, dětské pokoje i nábytek do ložnice.

Návrh, výroba, montáž nábytku z masivního dřeva a lamina
Stolařství Smetana dodá návrhy nábytku. Výroba je možná z masivního dřeva, lamina i dýhy. Zajistíme dodávky, montáže nábytku v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Zaměření a výroba nábytku na míru přímo od výrobce
V Truhlářství Trtek nabízí zaměření a návrhy nábytku. Výroba nábytku na míru přímo od výrobce Vám ušetří další investice. Obraťte se na nás v regionu Uherské Hradiště.
Manželské, patrové dětské postele z masivu, lamina
Kvalitní manželské postele i dětské patrové postele a válendy dodá Stolařství Smetana. Vyrábíme z masivu i lamina. Zakázky přijímáme především v regionu Zlínský kraj.
Dětský nábytek na míru-vestavěné skříně, postele, stoly
V Truhlářství a stolářství Zavadil můžete objednat dětský nábytek na míru. Vyrábíme vestavěné skříně, dětské postele a stoly. Klientelu máme v regionu Kroměříž, Zlín.
Studentský nábytek do dětského pokoje Zlínský kraj, Uherské Hradiště
Je snadné zvolit studentský nábytek i vybavení do dětského pokoje podle 3D návrhů od Stolařství Smetana z okresu Uherské Hradiště. Přijímáme zakázky v regionu Zlínský kraj.
Skříně na míru-skříň do koupelny, chodby, předsíně, s posuvnými dveřmi
Stolařství Zavadil dodá na míru skříně do koupelny, chodby, předsíně. Vyrobíme skříň s posuvnými dveřmi nebo otevíracími dvířky. Působíme v regionu Kroměříž a okolí.
Plné i prosklené posuvné interiérové dveře-instalace na zeď, do pouzdra
Posuvné interiérové dveře dodá Truhlářství Trtek. V provedení plné i prosklené. Instalace dveří je na zeď či do pouzdra. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště.
Vybavení obývacího pokoje, ložnice na míru-výroba z lamina
Od Truhlářství Trtek bude výroba ložnice na míru podle Vašich představ. Vyrábíme z lamina, dodáme i vybavení obývacího pokoje a další nábytek. Působíme v okrese Uherské Hradiště.
Vybavení dětského pokoje-postele, stoly, vestavěné skříně
Kvalitní vybavení dětského pokoje vyrábí Truhlářství a stolářství Zavadil. Dodáme vestavěné skříně, postele, stoly. Působíme v regionu Praha, Rožnov pod Radhoštěm.
Kvalitní nábytek do dětského pokoje z lamina-výroba na míru
Pro děti vybírejte nábytek do dětského pokoje s rozumem. Kvalitní dětský nábytek z lamina dodává na míru firma Truhlářství Trtek z okresu Uherské Hradiště.
Stolárna - zakázková výroba kuchyní na míru
Společnost M+M SDRUŽENÍ, působící v rámci Zlínského kraje také v Luhačovicích a Uherském Brodě, se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní na míru ve vlastní stolárně.
M+M Rekonstrukce bytových jader
Bytový nábytek, kuchyňské linky na míru-truhlářství
Kvalitní bytový nábytek a kuchyňské linky na míru jedině z Truhlářství Zavadil. Nechejte se inspirovat z naší fotogalerie na webu.
Stolárna - zakázková výroba nábytku, kuchyňské linky na míru
Stolárna M+M Vám v Kroměříži, Uherském Hradišti a okolí nabízí zakázkovou výrobu kuchyňské linky a dalšího nábytku na míru do Vašeho bytu, rodinného domu či kanceláře.
M+M Rekonstrukce bytových jader
Kuchyně na míru, moderní kuchyňský nábytek Zlín
Uvažujete o pořízení nové kuchyně? Obraťte se na firmu Kuchyně – Trunkát, která se zabývá výrobou a dodávkou kuchyňských linek a nábytku ve Zlínském regionu již více jak 15 let. Zákazníkům pomůže s výběrem materiálů od různých výrobců, kuchyň navrhne tak, aby byla ergonomicky a technicky maximálně využitelná. Kuchyně – Trunkát vyrábí a ...
Zakázková výroba nábytku Zlín pro hotely, restaurace, bary, prodejny, penziony
Firma AM INTERIÉR, a.s. je stolařská a truhlářská firma zaměřená na výrobu nábytku na zakázku, stavebně truhlářských výrobků a nábytku atypických rozměrů. Specializujeme se na výrobu nábytku a zařízení interiérů pro: - prodejny, restaurace, bary, hotely, penziony - kanceláře, banky, společenské prostory - rodinné domy, ...
Nábytek na zakázku
-kuchyňské linky za všech dostupných materiálů -plovoucí podlahy -interiérové dveře -koupelnový nábytek -dětské pokoje -vestavěné skříně -ložnicový nábytek -TV stěny atd.
Wooden products
Nabízíme výrobu dřevěných dílů, včetně skleněných, plastových, kovových dílů a potisk. Výrobu luxusního nábytku - vysoký lesk (vlastní lakovna) to vše na moderních strojích CNC, hranovací stroj vč. kulatých tvarů, lisování. We are offering production of wooden parts, including glass, plastics, metal components and prints. Manufacturion of luxury ...
Realizace, 3D návrhy nábytku na míru, luxusní, atypický nábytek Kroměříž, Praha
ATYP stolařství, s.r.o. se zabývá výrobou nábytku na míru. Stolařské, truhlářské práce, zakázková výroba: -atypický a luxusní nábytek (vnitřní vybavení interiéru) -nábytek pro restaurace, koliby, hotely, kuchyně, domácnosti -interiérové dveře, schodiště, pergoly, balkóny, stoly, kuchyňké linky, obývací pokoje, ložnice -vypracujeme 3D ...
Výroba nábytku z masivu, dýhy, lamina, vestavěných pater, prodejních stánků Zlín
Truhlářství Hrnčiřík nabízí zakázkovou výrobu nábytku na míru dle požadavků zákazníka: - z lamina, dýhy a masivu - koupelnový nábytek - kuchyňský nábytek - ložnice, postele, dětské pokoje - obývací stěny - zárubně, dveře, vrata - schody, schodiště, zábradlí - vestavěná patra - prodejní stánky - pergoly, zábradlí, ...
Stolařské práce, výroba nábytku na míru, kuchyňské linky, vestavěné skříně Zlín
DELIKA, s.r.o. nabízí stolařské práce. Nabízíme kvalitní nábytek na míru dle vašich požadavků. Výroba: - kuchyňské linky na míru - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů - nábytek do dětských pokojů - nábytek do ložnic - kancelářský nábytek. Každému zákazníkovi navrhneme a namontujeme nábytek dle ...
Výroba nábytku z masívu na míru, vestavěné skříně, truhlářství, Uherské Hradiště, Uherský Ostroh
Truhlářství Nedbal s.r.o. Vám nabízí výrobu nábytku na míru. Nábytek je možno vyrobit : - z masívu - podýhované dřevotřísky - kombinace masív-lamino. Dle Vašeho přání je možné jakýkoliv nábytek ozdobit řezbami. Vestavěné skříně umožňují využití stávajícího prostoru, vyrábíme je s posuvnými dvířky, na které je možno ...
Výroba, prodej dětské pokoje, pracovny, kuchyňské linky, kancelářský nábytek Zlínský kraj
Výroba, prodej: - předsíňové stěny, předsíně - dětské pokoje - pracovny - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek, skříně, stoly - koupelnový nábytek.
Výroba ložnice, postele na míru, letiště, dřevěné dvoulůžka, dvoupostele Zlínský kraj
Výroba a prodej čalouněného nábytku, čalounictví, čalounění, nábytek na míru, nábytek atypických rozměrů: - zdravotní matrace, atypické rozměry matrací, dětské matrace - rošty, lamelové rošty - ložnice, postele na míru, letiště, dřevěné dvoulůžka, dřevěné postele, dvoupostele, komody, noční stolky - ložní soupravy, povlečení, ...
Výroba, prodej židle, křesla, kancelářské židle Zlínský kraj
Výroba, prodej veškerého nábytku od českého i zahraničního výrobce: -židle, křesla, kancelářské židle Zajištění dopravy nábytku: -vynesení do bytu, montáž Ekologická likvidace nábytku.
Sítotisk a potisk předmětů, nábytek z masivu, dřevěné palety Zlín
Sítotisk a potisk předmětů: -samolepky a štítky na stroje a pro reklamní účely -dřevovýroba a lesnictví -nábytek z masivu -dřevěné palety a obaly