Máte o zařízení interiéru konkrétní představy a výběr nábytku na trhu k tomu nesedí? Pokud jste si nevybrali z již hotových kousků, tak si můžete nechat vyrobit nábytek na míru. Zkušení truhláři a truhlářské firmy vám podle vašich představ vyrobí vestavěné skříně, kuchyňské linky, jídelní sety, obývací stěny, dětské pokoje i nábytek do ložnice.

Designový bytový nábytek Praha
Nabízíme sortiment české výroby, který je doplněn o produkci slovenskou, italskou a německou. Část našeho českého sortimentu byla oceněna prestižní značkou asociace českých nábytkářů ČESKÁ KVALITA - NÁBYTEK. V našich třech prodejnách v Praze - každá specializovaná na určitý druh nábytku: - Designový bytový nábytek - Kuchyně/Postele - ...
Praha výroba nábytku na míru
Společnost HROŠI spol. s r.o. jako svou další nabídku představuje výrobu nábytku na míru. Jedná se především o tyto výrobky. - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek. Vše dle přání zákazníka se zárukou kvality. Zaručíme dlouhou životnost našich výrobků.
Praha zakázkové truhlářství
Společnost HROŠI spol. s r.o. nabízí truhlářské výrobky na zakázku: Vyrábíme a montujeme : - nábytek ( velký sortiment ) - vestavěné skříně - dveře - zárubně - okna - výklady - kancelářský nábytek. Zhotovíme i repliky starých oken a dveří. Výroba z: - masivu (masivního řeziva) - laminovaných a dýhovaných desek - další ...
Rekonstrukce bytových jader, úklidové služby Zlín
Firma M+M Sdružení se zabývá rekonstrukcí bytových jader, koupelen, domů a bytů na klíč. Rekonstrukce bytových jader a koupelen: - zaměření - návrh řešení koupelny - pokládky dlažby a obkladů - dodávka a montáž sociálního zařízení a dveří - vodoinstalace, elektroinstalace - úklidové práce a odvoz suti. Rekonstrukce domů a bytů: ...
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Interiér, nábytek, výstavba, rodinné domy, Ostrava
Jsme česká interiérová a výrobní firma , která se specializuje: - návrh, výroba nábytku pro zdravotnictví, kanceláře, školství, hotely, obchody - výstavba rodinných domů.
Výroba nábytku na zakázku, vestavěné skříně Uherský Brod
Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku na míru dle požadavků zákazníka. Nabízíme: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - obývací nábytek. Grafický návrh je zdarma.
Výroba, prodej, barové židle Žďár nad Sázavou
Nabízíme barové židle: -výroba a prodej patentovaných barových židlí -barové židličky jsou vhodné do barů, music clubů i moderních domácností a interiérů -široká škála barevného provedení, výběr z 20 barev -materiál - kvalitní značková koženka -dle požadavků lze materiály potisknou -provedení s opěrkou i bez opěrky -funkční otočné a ...
Výroba nábytku na zakázku, nábytek z masivu Šternberk
Nabízíme výrobu nábytku na zakázku: - nábytek z masivu - kancelářský nábytek - vybavení interiérů - interiérové dveře - venkovní dveře - dveřní zárubně - stoly - rolety - boudy pro psy.
Okna dveře nábytek
Výroba a montáž eurooken,dveří,vnitřních dveří včetně obložkových zárubní z masivu,výroba a montáž kuchyní,vestavných skříní,kancelářského nábytku a nábytku na míru.Dodávka a montáž podlah,obložení a schodišť.Výroba a montáž pergol a altánů.
Truhlářství, kuchyňské linky, nábytek, vestavěné skříně Olomouc
Firma Přemysl Bezděk truhlářství nabízí výrobu atypického nábytku na míru: - kuchyňské linky - nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly, postele - dveře, zárubně a další.
Nabídka truhlářských prací na rok 2011
Vyrábíme veškeré typy oken,dveře,zárubně, vnitřní i vchodové,vrata,ploty,schody,podlahy,masiv i laminátové,kuchyně,nábytek,restaurátorské práce,nábytek do ordinací,kartotéky,stoly,vitríny a jiné truhlářské výrobky,vše dle přání zákazníka.
Výroba nábytku Sedlčany
Vyrábíme celodřevěný nábytek, ložnice, kuchyně, obývací pokoje, dětské zahradní domky, zahradní nábytek.
Nábytek na zakázku, z dýhovaných materiálů Kroměříž
Nabízíme truhlářské a stolařské práce: -provádíme opracování řeziva nadměrných rozměrů -vyrábíme nábytek na zakázku dle přání zákazníka: -nábytek z dýhovaných materiálů -laminovaných DTD a z masívního dřeva. -vyrábíme z dubového a jiného dřeva: -zámecké kazety -dveře vchodové i vnitřní s obložkou -vrata kazetová dle přání zákazníka.
Venkovní dveře, nábytek z masivu s mysliveckými motivy Šternberk
Truhlářství Morávek nabízí výrobu nábytku z masivu: - venkovní dveře včetně zárubní - vnitřní dveře včetně zárubní - vestavěné skříně - kuchyně - postele - schody - skříně - stoly - krby - vrata - ruční vyřezávky - nábytek s mysliveckými motivy. Nabízíme kvalitně odvedenou práci za příznivou cenu.
Truhlářské, stolařské, zednické, dlaždičské práce Olomouc
Firma Miroslav Pospíšil Vám nabízí: - stolařské práce (stoly, stolové desky, stolové nohy a další) - truhlářské práce (nábytek, police, kuchyně, skříně, schody, zábradlí) - zednické práce (dlaždičské, tesařské, sádrokartonářské práce další).
Výroba nábytku na míru, atypický nábytek, kuchyňské linky Olomouc
Firma Přemysl Bezděk, nabízí služby v oblasti výroby atypického nábytku na míru: - výroba atypického nábytku - malosériová výroba - kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - postele, stoly a další. Nabízíme konzultace, zaměření a cenové kalkulace zdarma!!!!
Stolař, nábytek, kuchyň, vystavovatel, Opava
Nabízíme Vám stolařské, truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku a na míru - dřevěné obložení - kuchyňské linky - zahradní nábytek - pergoly - dřevěné ploty. Vystavovatelská činnost.
Jídelní nábytek jídelny vestavěné skříně rohové lavice
Naše dřevovýroba vyrábí a prodává: - jídelní nábytek - vestavěné skříně - rohové lavice - jídelní sestavy, jídelny. Zajišťujeme zakázkovou výrobu nábytku.
IKTUS, s. r. o.
Velkoobchod kancelářské židle a nábytek
Společnost RAMA BOHEMIA, a.s. vyrábí a dodává kancelářský nábytek. V našem sortimentu naleznete: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - konferenční židle. Pro více informací o výrobcích navštivte naše webové stránky.
Kuchyně, dveře, podlahy Ostrava
V našem stolařství Vám nabízíme dodávku a montáž: - kuchyně - kuchyňské linky - vestavěné skříně - dveře - podlahy - schodišťe. Vyrábíme nábytek na zakázku.
Nerezová výroba, gastro zařízení Uherské Hradiště
Nabízíme výrobu, prodej a montáž: Gastro zařízení: -fritézy -horkovzdušné trouby -kráječe zeleniny -mixéry -myčky -opékací desky -pánve -parní konvekromaty -pizza pece -sporáky -škrabky -vařiče těstovin, zeleniny, rýže -vodní kotle a lázně. Nerezová výroba: -digestoře -mycí stoly, dřezy, výlevky -stoly chlazení, ...
Zakázková výroba nábytku Mělník
Společnost Star Interier se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Její sídlo je v Neratovicích, okres Mělník. V naší nabídce naleznete: - dětský nábytek - ložnice - šatny - kuchyňský nábytek, jídelny - obývací pokoje - solitery. Provádíme realizaci interiéru. Spolupracujeme s architekty.