Chcete si zařídit ložnici podle svých představ? Z pestrých možností na vás čeká nejen výroba nábytku na míru, ale také hotové kousky. Ani materiálům se meze nekladou a převládá nejen tradiční dřevo, ale i sklo nebo kov. Ve vaši ložnici nebudou chybět postele manželské či jednolůžka různých velikostí, skříně, skříňky, noční stolky, police.

Špaletová okna
Naše firma se specializuje na výrobu a montáž: -špaletová okna -dveře -vrata -schodiště -kuchyňské linky -pergoly -krovy -obývací stěny -zahradní nábytek -roubené stavby
Truhlářské, stolařské, zednické, dlaždičské práce Olomouc
Firma Miroslav Pospíšil Vám nabízí: - stolařské práce (stoly, stolové desky, stolové nohy a další) - truhlářské práce (nábytek, police, kuchyně, skříně, schody, zábradlí) - zednické práce (dlaždičské, tesařské, sádrokartonářské práce další).
Výroba nábytku na míru, atypický nábytek, kuchyňské linky Olomouc
Firma Přemysl Bezděk, nabízí služby v oblasti výroby atypického nábytku na míru: - výroba atypického nábytku - malosériová výroba - kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - postele, stoly a další. Nabízíme konzultace, zaměření a cenové kalkulace zdarma!!!!
Nábytek, prodej nábytku Vsetín, Valašské Meziříčí
Navštivte naše pobočky ve Valašském Meziříčí a Vsetíně a nakupte v akčních cenách výrobky různých druhů: - sedačky - postele - stoly, stolky - židle - křesla - televizní stolky - skříně - šatní skříně - ratanový nábytek - botníky - matrace - počítačové a psací stoly - kuchyňské linky.
Zakázková výroba nábytku Mělník
Společnost Star Interier se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Její sídlo je v Neratovicích, okres Mělník. V naší nabídce naleznete: - dětský nábytek - ložnice - šatny - kuchyňský nábytek, jídelny - obývací pokoje - solitery. Provádíme realizaci interiéru. Spolupracujeme s architekty.