Chcete kuchyň podle vlastních představ? K zařízení kuchyně snů potřebujete nejen spotřebiče, ale především nábytek, který si můžete pořídit v hotovém provedení nebo nechat vyrobit na míru. Můžete si tak vybrat z pestré nabídky možností, jako jsou kuchyňské linky, police, jídelní sety, židle, stoly, skříňky, stolky, příborníky, kredence a další.

Designové sedací soupravy a nábytek z masivu, Šumperk
Nábytek z masivu a designové sedací soupravy PAULLINE rozjasní i váš domov. U PAULLINE najdete nejenom: - designové sedací soupravy - dveře z masivu - skříně z masivu - kuchyně na míru Designové sedací soupravy u nás nabízíme dokonce ve více než 500 různých provedeních. Máte-li rádi kvalitní nábytek, pak se rozhodně vyplatí investovat ...
Originální dřevěné doplňky, nábytek z masivu Jeseník
Alternativní zakázkové truhlářství nabízí ruční výrobu uměleckého nábytku, doplňků ze dřeva, originální dřevěné doplňky, nábytek z masivu, truhla, kuchyňské desky, postele, dřevěné kostky, bedýnky, židličky, stoličky, štokrle, ořechové misky,věšák s poličkou, mozaikový jídelní stůl a spustu dalších originálních dřevěných doplňků.
Tvorba a realizace interiéru, kuchyně, šatny, stínící technika, poradenský servis Olomouc
PEARL - DESIGN s.r.o. je studio zabývající se tvorbou a realizací Vašeho interiéru a exteriéru: - kuchyně, jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - šatny - koupelny - osvětlení - stínící technika a další. Našim klientům nabízíme poradenský servis, pomůžeme vybrat vhodné sestavy a parametry dle Vašich představ společně se ...
Rekonstrukce bytového jádra
Provádíme rekonstrukce bytového jádra, vyrábíme kuchyně na míru, levné panelákové linky a vestavěné skříně do celého bytu. Při celkové rekonstrukci bytu vyměníme dveře, podlahy, lze provést i sádrokartonové podhledy a to vše za příznivé ceny. Samozřejmostí jsou revizní zprávy a je-li potřeba i statický posudek. Více na www.linky-koupelny.cz
Nábytek, sedací soupravy, ložnice Šumperk
Paulline s.r.o. Vám nabízí na svých specializovaných prodejnách levný nábytek, sedací soupravy a pohovky, rozkládací sedací soupravy, sedačky s úložným prostorem, rohové sedací soupravy, obývací soupravy, ložnice, kuchyně, obývací pokoje, dětské pokojíky, kuchyně, kuchyňské linky, nábytek z masivu, skříně na míru, vestavěné skříně, komody, ...
Dekorace interiérů, bytový nábytek Olomouc
Nabízíme prodej bytového nábytku a sedacího nábytku, dále také velký výběr - podlahové krytiny, svítidla, spotřebiče, dveře, zárubně, stínící technika, obklady a dlažba, sanitární technika, bytové a kancelářské doplňky, potahové látky, keramika. Nabízíme přímý dovoz a prodej kancelářského nábytku, bytového a jiného nábytku včetně doplňků i ze ...
Kostky na hraní, štokrle, bedýnky na zeleninu Jeseník
Jan Mareček, zakázkové truhlářství nabízí ruční výrobu uměleckého nábytku: - psací stolek - bedýnka na poklady - lavice - dřevěné vařečky - koš na prádlo - mozaikový jídelní stůl - štokrle - kuchyňská prkýnka - kostky na hraní - ořechové misky - bedýnky na zeleninu - a další.
Kvalitní kuchyňské linky na míru Hranice, Přerov, Olomouc
Vyrábíme kvalitní kuchyňské linky na míru: - moderní kuchyně na míru - rustikální kuchyně - kuchyně do paneláku - kuchyně do rodinného domu - nabízíme zakázkovou výrobu nábytku, kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje, ... Poradíme Vám na základě svých dlouholetých zkušeností a společně navrhneme, jak ...
Pomoc pro zasažené obyvatele povodněmi, sleva na nábytek
PAULLINE s.r.o. prodejce kvalitního a moderního nábytku nabízí pomoc pro zasažené obyvatele povodněmi - prodej nábytku, sedaček a sedacích souprav s 50% slevou, sleva na nábytek 50%.
Zakázková výroba nábytku, truhlářství Prostějov
Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku: - výroba nábytku na zakázku - výroba nábytku na míru - výroba nábytku z lamina - výroba nábytku z masivu - výroba kuchyní, kuchyňských linek - nábytek z velkoplošných materiálů - předsíňové stěny.
Rekonstrukce koupelen a bytových jader, prodej obkladů Olomouc
REKOPOL PVP s.r.o. nabízí: - rekonstrukce koupelen a bytových jader vč. úprav umakartu na klíč - komplexní rekonstrukce interiérů bytů a domů - prodej a pokládka podlah - laminátové, dřevěné, PVC, vinylové dílce - grafické návrhy v 3D - výroba a dodání kuchyní na nábytku na míru - prodej obkladů, dlažeb, koupelnového nábytku a sanity.
Kuchyňské linky, truhlářství, vestavěné skříně, nábytek Olomouc
Firma Přemysl Bezděk truhlářství nabízí výrobu atypického nábytku na míru: - kuchyňské linky - nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly, postele - dveře, zárubně a další. Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte a kontaktujte nás!!!
Atypický nábytek na míru, výroba nábytku na míru Olomouc
Truhlářství Přemysl Bezděk nabízí výrobu atypického nábytku na míru. Naše služby: - výroba nábytku na míru - kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - dveře a zárubně - postele - stoly. Poskytujeme zaměření, konzultaci a cenovou kalkulaci zdarma!!! Pokud máte jekékoliv dotazy, neváhejte a ...
Atypický nábytek na míru,vestavěné skříně,kuchyňské linky Olomouc
Truhlářství Přemysl Bezděk se zabývá výrobou nábytku na míru: - výroba atypického nábytku - možnost malosériové výroby - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - stoly, židle, postele - obývací pokoje - dětské pokoje. Konzultace, zaměření a cenová kalkulace zdarma!! Rádi Vám pomůžeme a poradíme při vylepšování ...
Výroba kuchyní na míru, zakázková výroba nábytku Šumperk
VK Reno nabízí: - zakázková výroba nábytku - prodej a montáž zárubní a dveří - dveře na míru - dveře pojezdové - dveře interiérové - dveře atypické - výroba kuchyní na míru - prodej a montáž podlah. Provádíme renovace dveří a nábytku. Zhotovíme návrhy dle přání zákazníka.
Italský nábytek, bytové doplňky, osvětlení Forme Italia Olomouc
Nabízíme: - italský nábytek Playform - bytové doplňky REVERS - hliníkové židle a stoly SITFORM - osvětlení, bodovky, osvětlení do skříní, koupelen či na zrcadla a nábytkářské komponenty Forme Italia.
Sedací soupravy, jídelní stoly, konferenční stolky Olomouc
Nabízíme široký sortiment nábytku do domácností, restaurací, baru, kaváren a kanceláří: - židle kovové - židle dřevěné - barové židle - křesla, pohovky - sedací soupravy - stolový nábytek - jídelní stoly - skládací stoly - konferenční stolky - dřevěné lavice - věšáky - atypy dle nákresu. Zveme Vás k návštěvě naší vzorkovny v ...
Bytové doplňky, sanitární technika, nábytek Olomouc
Nabízíme prodej: - nábytek - podlahové krytiny - svítidla - spotřebiče - dveře - zárubně - stínící technika - obklady a dlažba - sanitární technika - bytové a kancelářské doplňky - potahové látky - keramika. Nabízíme přímý dovoz a prodej kancelářského nábytku, bytového a jiného nábytku včetně doplňků ze zahraničí.
Výroba nábytku na zakázku, nábytek z masivu Šternberk
Nabízíme výrobu nábytku na zakázku: - nábytek z masivu - kancelářský nábytek - vybavení interiérů - interiérové dveře - venkovní dveře - dveřní zárubně - stoly - rolety - boudy pro psy.
Truhlářství, kuchyňské linky, nábytek, vestavěné skříně Olomouc
Firma Přemysl Bezděk truhlářství nabízí výrobu atypického nábytku na míru: - kuchyňské linky - nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly, postele - dveře, zárubně a další.
Venkovní dveře, nábytek z masivu s mysliveckými motivy Šternberk
Truhlářství Morávek nabízí výrobu nábytku z masivu: - venkovní dveře včetně zárubní - vnitřní dveře včetně zárubní - vestavěné skříně - kuchyně - postele - schody - skříně - stoly - krby - vrata - ruční vyřezávky - nábytek s mysliveckými motivy. Nabízíme kvalitně odvedenou práci za příznivou cenu.
Truhlářské, stolařské, zednické, dlaždičské práce Olomouc
Firma Miroslav Pospíšil Vám nabízí: - stolařské práce (stoly, stolové desky, stolové nohy a další) - truhlářské práce (nábytek, police, kuchyně, skříně, schody, zábradlí) - zednické práce (dlaždičské, tesařské, sádrokartonářské práce další).
Výroba nábytku na míru, atypický nábytek, kuchyňské linky Olomouc
Firma Přemysl Bezděk, nabízí služby v oblasti výroby atypického nábytku na míru: - výroba atypického nábytku - malosériová výroba - kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - postele, stoly a další. Nabízíme konzultace, zaměření a cenové kalkulace zdarma!!!!