Potřebujete zařídit kancelář, školní či studentské prostory? S tím vám pomůže pestrý sortiment kancelářského a školního nábytku, jako jsou školní a kancelářské židle, křesla, stoly, tabule, skříně, sedačky, zásuvky a další produkty vhodné pro vybavení kancelářských a školních prostorů. Spousta možností pro uspokojení veškerých potřeb.

Interiér, nábytek, výstavba, rodinné domy, Ostrava
Jsme česká interiérová a výrobní firma , která se specializuje: - návrh, výroba nábytku pro zdravotnictví, kanceláře, školství, hotely, obchody - výstavba rodinných domů.
Výroba nábytku na zakázku, nábytek z masivu Šternberk
Nabízíme výrobu nábytku na zakázku: - nábytek z masivu - kancelářský nábytek - vybavení interiérů - interiérové dveře - venkovní dveře - dveřní zárubně - stoly - rolety - boudy pro psy.
Carbonový stůl,laminátové vázy
carbonový stůl,vyrobený z carbonové pohledové tkaniny,nerezové nohy stolu,síla desky 35 mm,rozměr desky dle dohody. laminátové vázy lakované,potažené pískovcem,carbonové
Okna dveře nábytek
Výroba a montáž eurooken,dveří,vnitřních dveří včetně obložkových zárubní z masivu,výroba a montáž kuchyní,vestavných skříní,kancelářského nábytku a nábytku na míru.Dodávka a montáž podlah,obložení a schodišť.Výroba a montáž pergol a altánů.
Skvělé ceny - nábytek SRN - vysoký lesk
Nabízíme levný a kvalitní sériový nábytek jako obývací stěny, komody, psací a počítačové stoly, chodbové sestavy, skříňě, sedací soupravy, jídelní sety, botníky, koupelnový nábytek a jiné ve skvělých cenách s možností zaslání nebo firemní dopravy po celé ČR. Více na našich stránkách www.nabytek-prodej.cz. Vše rychle, levně a kvalitně !
Truhlářství, kuchyňské linky, nábytek, vestavěné skříně Olomouc
Firma Přemysl Bezděk truhlářství nabízí výrobu atypického nábytku na míru: - kuchyňské linky - nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly, postele - dveře, zárubně a další.
Výroba a prodej kancelářského nábytku Praha
Společnost Wiesner-Hager Project s.r.o. vyrábí a prodává kancelářský nábytek. Kancelářský nábytek těchto značek: - VERON - PROCESS - FLOAT - FLOAT_FX. Wiesner-Hager je mezinárodním specialistou pro kancelářskou architekturu. Cílem společnosti je přispět ke zvyšování efektivnosti v podniku a současně zajistit větší pohodlí jeho ...
Prodej nábytku Plzeň.
Prodej, dovoz, montáž: -veškerý sortiment nábytku -sedací soupravy, dětský nábytek, ložnice, kožené sedací soupravy, bytové doplňky, obývací stěny,stoly, židle, kancelářský nábytek, kuchyňské linky, skříně, válendy. Splátkový prodej.
Návštevnická židle B_Cause NOVINKA od BENE
AKČNÍ CENY!!!! Návštevnická židle B_Cause Značka: Bene Design: Justus Kolberg Využijte zaváděcí ceny a informujte se přímo u obchodního zástupce BENE Praha.
Kancelářská židle NOVINKA od BENE
AKČNÍ CENY!!!! Otočná kancelářská židle B-Run Výrobce: Bene Design: Justus Kolberg Dynamická, architektonická a ergonomická: Otočná židle B_Run se v každém ohledu přizpůsobí sedící osobě. Její provedení lze opticky, z hlediska techniky komfortu a podle použití individuálně upravit.
Nábytek na zakázku, z dýhovaných materiálů Kroměříž
Nabízíme truhlářské a stolařské práce: -provádíme opracování řeziva nadměrných rozměrů -vyrábíme nábytek na zakázku dle přání zákazníka: -nábytek z dýhovaných materiálů -laminovaných DTD a z masívního dřeva. -vyrábíme z dubového a jiného dřeva: -zámecké kazety -dveře vchodové i vnitřní s obložkou -vrata kazetová dle přání zákazníka.
Velkoobchod kancelářské židle a nábytek
Společnost RAMA BOHEMIA, a.s. vyrábí a dodává kancelářský nábytek. V našem sortimentu naleznete: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - konferenční židle. Pro více informací o výrobcích navštivte naše webové stránky.
Nábytek, prodej nábytku Vsetín, Valašské Meziříčí
Navštivte naše pobočky ve Valašském Meziříčí a Vsetíně a nakupte v akčních cenách výrobky různých druhů: - sedačky - postele - stoly, stolky - židle - křesla - televizní stolky - skříně - šatní skříně - ratanový nábytek - botníky - matrace - počítačové a psací stoly - kuchyňské linky.