Zútulněte svůj domov nebo kancelář vhodně zvoleným dekorativním bytovým doplňkem jako jsou vázy, rámečky, rodinné fotografie, svíčky a svícny, aromatické tyčinky, vitráže, lampy a zvonkohry, ale i bytový textil jako jsou dekorativní polštáře, deky, závěsy a záclony a přehozy ložní prádlo nebo kuchyňské vybavení.

Plovoucí svíčky z včelího vosku - krásná dekorace pro dokonalou atmosféru
Přírodní plovoucí svíčky z včelího vosku navodí dokonalou a romantickou atmosféru doma, na svatbě i narozeninové oslavě. Objednejte si v e-shopu Včelařství Řezanina plovoucí svíčku ve tvaru květiny.
Nerezové a dřevěné šprušle na zábradlí či výplň zábradlí
Široký sortiment šprušlí z různých druhů dřevin a nerezové šprušle určených na výplň zábradlí u schodišť naleznete na e-shopu Andělcz.
Anděl CZ, s.r.o.
Motorové římské rolety, kolejnice na záclony a závěsy, garnýže s motorem
Společnost FRANC Zlín reaguje rychle na moderní trendy a při návrhu interiéru, v rámci zastínění, doporučuje motorové římské rolety nebo využít garnýže s motorem - kolejnice na záclony a závěsy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Domácí výroba voskových svíček ze 100% včelího vosku - zábavné tvoření nejen pro děti
Výrobu voskových svíček snadno zvládnete i doma. Užijte si zábavné tvoření s dětmi - na eshopu Včelařství Řezanina si vyberete potřeby a kompletní sady ze 100 % včelího vosku i voskových plátů.
Moderní záclonové a závěsové tyče s kolejnicemi, oživí a zútulní Váš domov
Zútulněte svůj domov správným výběrem záclonových tyčí a kolejnic od odborníků z Rega interier Olomouc. Najdete u nás dekorativní tyče různých tvarů, velikostí a designových koncovek.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Panelové, japonské posuvné stěny - moderní a elegantní doplněk interiérů
Panelové nebo-li japonské posuvné stěny jsou moderním a elegantním doplňkem vašeho interiéru. Navštivte firmu Rega interier v Olomouci, kde si vybere z mnoha druhů včetně nových originálních kolekcí.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Výroba, eshop interiérové, dekorace ze dřeva - dřevěné portréty, obrazy, velikonoční, vánoční, světelné dekorace
Ručně vyrobené dekorace ze dřeva můžete objednat přes eshop woodresinhome.cz Zlín, Interiérové dřevěné dekorace velikonoční, vánoční i světelné, portréty, obrazy. Výroba je přizpůsobena Vašemu přání.
Kvalitní garnýžové kolejničky na pověšení závěsů, záclon v e-shopu - plastové, alu
Firma Garnýže Milan Dvořáček vyrábí kvalitní garnýže, ale i plastové, motorové a alu kolejničky na pověšení záclon a závěsů. Objednávky z e-shopu dodáváme po celé České republice.
Kamenné bytové doplňky, parapety, schody, krby - kvalitní kamenické práce
V dnešní době se stávají trendem kamenné bytové doplňky, které oživí váš byt i dům. Kamenictví Karel Otruba provádí kvalitní kamenické práce a vyrobí vám parapety, schody i krby dle vašeho přání.
Kamenictví Karel Otruba
Lodžiový, stropní, koupelnový sušák prádla, prodej, dodávka
Estetický a lehký sušák na prádlo, lodžiový sušák, stropní, koupelnový sušák dodává v různých variantách firma EVOokna Tomáš Makeš, z okresu Znojmo.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Skleněná police z tvrzeného bezpečnostního skla, rovné a pravoúhlé zrcadlo e-shop
Na novém e-shopu firmy Winremont s.r.o. mohou zákazníci zakoupit skleněné výrobky, jako jsou police z tvrzeného bezpečnostního skla nebo kulatá a pravoúhlá zrcadla.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Designové vánoční dekorace, ozdoby pro dokonalou sváteční atmosféru vašeho domova
Přijďte se naladit na kouzelnou sváteční atmosféru do Zahradnického centra Brabec, s.r.o. v Brně. Pokochejte se vánoční expozicí a nakupte si designové dekorace a ozdoby pro váš domov.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Široký výběr tyčových garnýží s galvanickým pokovováním – odolnost proti opotřebení
Tyčové kovové garnyže odolné proti opotřebení s různými rozměry a dokonalým vzhledem dodává společnost Garnýže Milan Dvořáček v Brně a Blansku.
Okenní zahrádka, držák květinového truhlíku, prodej, montáž bez vrtání, e-shop
Prodej, E-shop, dodávka kvalitní okenní zahrádky, držák květinového truhlíku, rychlá montáž na plastový okenní rám, dvojitá zahrádka, standard, sloupková, zdobně kovaná od EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Výroba a prodej kvalitních garnýží v e-shopu - dřevěné, kovové a mosazné
Kvalitní dřevěné, kovové a mosazné garnýže vyrábí a prodává naše firma Garnýže Milan Dvořáček z Blanska. Sortiment včetně příslušenství zakoupíte na prodejně nebo v e-shopu. Vše vám dodáme do 3 dnů.
Stylové bytové doplňky Natuzzi Italia - pro váš útulný domov
Máte krásně vybavený byt, ale přeci jen máte pocit, že tomu pořád něco chybí? Pro útulný domov si vyberte jeden z luxusních doplňků Natuzzi Italia, který dodají teprve ten správný šmrnc.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Tapety na zeď jsou nedílnou součástí interiérů domů a bytů - prodej, návrhy
Nádherné a originální tapety na zeď do interiéru domů a bytů hledejte u odborníka na dekorace, kterým je REGA interier v Olomouci - zajistí vám jejich prodej a pomůže s návrhem dle vašich představ.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Prodej - pevné, polohovací okenní sušáky na prádlo, montáž na okenní rám bez vrtání
Moderní sušáky na prádlo, okenní sušáky pevné i polohovací z nekorodujících materiálů s montáží na okenní rám bez vrtání dodává firma EVOokna Tomáš Makeš, z okresu Znojmo.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Dodávka bytového textilu, doplňků, koberců a dalšího vybavení do interiéru
Společnost FRANC Zlín se specializuje na návrhy a dodání kompletního vybavení do interiéru - bytového textilu, doplňků, žaluzií, koberců i dalších podlahových krytin. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Římské rolety, textilní dekorace, záclony, závěsy na míru - šití textilií do interiéru
Společnost ZDEKOR Zlín na míru šije záclony, závěsy i jiné textilie do interiéru. Na zakázku vyrábí římské rolety, japonské stěny. Používáme pouze kvalitní evropské látky. Navrhneme interiér na míru.
Výroba a prodej kovových držáků pro satelitní, televizní a Wifi techniku, sériová i kusová výroba
Společnost Kovokonstrukt s.r.o. se již od roku 1996 zabývá výrobou a prodejem kovových držáků pro satelitní, televizní a Wifi techniku. Kovové držáky vyrábíme nejen sériově, ale také kusově.
Carapanauba okrasný kmen pro designový stůl-v exteriéru, interiéru
Novinkou firmy WOODCMTE s.r.o. pro rok 2017 budou okrasné kmeny Carapanauba. Okrasný kmen má využití jako designový stůl v exteriéru i interiéru.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Larum trading s.r.o. - OK21 - Praha
Společnost Larum trading s.r.o. - OK21 se sídlem v Praze je český prodejce a dovozce kvalitních klasických zrcadel a současně také atypických LED zrcadel.
Nábytek do předsíně - botníky, komody, zrcadla, skříně - nákup přes e-shop
Stylový nábytek pro vybavení Vaší předsíně, jako jsou botníky, komody, zrcadla či skříně, můžete nakoupit z pohodlí domova na e-shopu nabytek-aktiv.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Kompletní nerezová zábradlí – prodej, e-shop
Veškeré komponenty pro stavbu nerezového zábradlí zakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ, s.r.o. - specialisty v prodeji nerezového zábradlí.
Anděl CZ, s.r.o.