Výroba a prodej vodoinstalatérského materiálu vám přináší široký sortiment produktů, díky kterým můžete zajistit realizaci, opravu i rekonstrukci různých projektů v oblasti vodoinstalace. Můžete si tak pořídit nejen vany, umyvadla, WC a sprchy, ale i kohouty, ventily, tvarovky, klapky, filtry, hadice, těsnění, trubky a další materiály.

Vytápění, ohřev, solár
V rámci nového dotačního programu Státního fondu životního prostředí Zelená úsporám nabízíme našim zákazníkům možnost realizace následujících opatření: - Teplená čerpadla STIEBEL ELTRON. - Solární systémy pro ohřev vody a topení STIEBEL ELTRON a REGULUS. - Kotle na biomasu VIADRUS. - Teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací ATREA. Našim ...
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Stavebniny, prodej stavebního materiálu Karviná
Nabízíme velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - sádrokartony - obklady - dlažba - maltové směsi, suché malty - spárovací tmely - lepidla - vodovodní baterie - lišty.
Infratopení a infrapanely Ostrava, Nový Jičín, Příbor, Kopřivnice
Naše firma se zabývá výrobou, distribucí a prodejem infratopení a infrapanelů. Tento systém vytápění ušetří až 30% nákladů oproti běžným vytápěním typu plyn, tuhá paliva.
Kovové hadice
Tlakové kovové flexibilní hadice z nerezových ocelí s různými typy koncovek pro různá média.