Výroba a prodej vodoinstalatérského materiálu vám přináší široký sortiment produktů, díky kterým můžete zajistit realizaci, opravu i rekonstrukci různých projektů v oblasti vodoinstalace. Můžete si tak pořídit nejen vany, umyvadla, WC a sprchy, ale i kohouty, ventily, tvarovky, klapky, filtry, hadice, těsnění, trubky a další materiály.

Mobilní a chemická úpravna pitné vody, filtrace, změkčovače
Firma VODASERVIS s.r.o poskytuje filtrační zařízení, filtry pískové dechlorační, propařovací, trubní, a také dodává dávková čerpadla nebo tlakové nádoby pro úpravu pitné vody.
Filtry na vodu - úprava a zlepšení kvality domácí pitné vody
Úpravu a zlepšení kvality domácí pitné vody pro vás zajistí firma ENVIROmarket v Hodoníně, která se zabývá prodejem filtrů a filtračních zařízení pro pitnou vodu.
Výroba a prodej uzavíracích zvonů s těsnícím prvkem pro ocel i plast
Výrobu a prodej uzavíracích zvonů s těsnícím prvkem pro ocelové i plastové potrubí k dokonalému zatěsnění a jiné produkty zajistí společnost ravetti.cz
ravetti.cz MANIBS BRNO, spol. s r.o.
Prodej filtrů a filtračních náplní k úpravě pitné vody nebo pro filtraci vody
Firma VODASERVIS s.r.o. se zabývá úpravou pitné, technologické nebo užitkové vody. Poskytuje filtry, filtrační náplně k úpravě vody nebo její filtraci.
Koupelny Nymburk koupelnové studio Poděbrady sprchové kouty Kolín
V naší vzorkovně si vyberete obklady, dlažbu a zařizovací předměty
Technologie na úpravu vody – dodávka, instalace, servis, Praha, Brno
Dodávku, instalaci, montáž a servis technologií na úpravu vody pro různé účely zajišťuje společnost AQUA Cleer s.r.o. sídlící v Praze. Naši pobočku najdete také v Brně.
Vodoinstalační materiál nabízí vodoměry i lepidla - Hradec Králové
U nás seženete vše od trubních rozvodů, přes vodoměry a regulační techniku až po spolehlivé tmely a lepidla.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Vše pro instalatérství, topenářství, plynárenství - Hradec Králové
Vše pro instalatérství, topenářství a plynárenství na jednom místě. Tak přesně tak by se dala charakterizovat společnost Matep.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Změkčovače vody a vodní filtry - úprava vody v domácnosti
Žádná domácnost se neobejde bez zdroje čisté kvalitní vody. Na úpravu vody v domácnosti jsou specialisté v Hodoníně ve společnosti ENVIROmarket, kde prodávají změkčovače vody, vodní filtry a další.
Komplexní služby vodo-topo, montáž kotlů - spolehlivý instalatér
Společnost Topomat se zabývá kompexními službami v oblasti vodo-topo. Nabízíme nejen prodej, ale také následnou montáž kotlů. Máme spolehlíve instalatéry, kteří odvedou kvalitní práci.
Prodej změkčovače vody, vodní filtry - zlepšení kvality vody
Prodejem změkčovačačů vody a vodních filtrů pro zlepšení kvality vody a pomoc s vodním kamenem se zabývá firma ENVIROmarket v Hodoníně.
Dřezy, sprchy, umyvadla, baterie a veškeré koupelnové vybavení za super ceny
Firma Sea Zlín poskytuje prodej a dodávku vybavení do koupelen, kde naleznete vše od dřezů, sprch, baterií až po umyvadla a koupelnový nábytek.
Vodoinstalatérský materiál a stavební chemie Mapei - prodej
Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. provozuje specializovanou prodejnu, ve které si vyberete z širokého sortimentu vodoinstalatérského materiálu a veškeré stavební chemie.
Dodávky materiálu a zařízení pro instalatéry, plynaře a topenáře
Kompletní sortiment materiálu a zařízení pro práce v oblasti vody, topení i plynu dodává firma INOB spol. s.r.o., Ústí nad Orlicí. Nabízíme kvalitní produkty včetně poradenství a rozvozu.
Samonosná sprchová vanička z koextrudované skořepiny
Samonosná sprchová vanička z koextrudované skořepiny je zahrnuta v našem sortimentu. Je v hodná téměř ke všem čtvercovým a čtvrtkruhovým sprchovým koutům. Vaničku lze umísti na téměř jakýkoliv podklad bez nutnosti podezdění. Samonosnou sprchovou vaničku z koextrudované skořepiny nejen lehce instalujete, ale můžete si být jisti, že že ...
Vybavení do koupelen - umyvadla, radiátory, ohřívače vody eshop
Pokud si chcete pohodlně zakoupit vybavení do koupelen (umyvadla, radiátory nebo ohřívače vody), pak navštivte eshop firmy VODATEX nebo si přijďte vybrat do kamenné prodejny v Olomouci.
Prodej vodo-topo, vodoinstalačního a topenářského materiálu
Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci koupelny a hledáte vhodné a kvalitní výrobky, tak určitě navštivte firmu VODATEX v Olomouci - prodej vodo-topo, vodoinstalačního a topenářského materiálu.
Originální vodovodní baterie - dřezové, vanové, sprchové
Originální vodovodní baterie, ať už do kuchyně (dřezové) nebo do koupelny (vanové, sprchové) seženete ve firmě VODATEX Olomouc.
Zařízení reverzní osmózy prodej a servis Chrášťany - technologicky propracovaný princip
Prodej kvalitních zařízení zajišťujících reverzní osmózu, která se kompletně postará o výrobu demineralizované vody pro zdravotnické účely, chemické podniky, umývárny a další.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Domácí úpravny vody Chrášťany - servis na správném místě
Chcete pít kvalitní, chutnou a zdravou vodu ze svých kohoutků? Domácí opravny vody zvýší kvalitu vaší vody a zbaví jich všech nežádoucích látek.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Filtrační zařízení, příslušenství pro úpravu vody e-shop
Filtrační zařízení včetně příslušenství pro úpravu vody najdete v našem eshopu. K čemu je vlastně potřeba filtr na vodu? Víme to všichni? Filtry potřebujeme k tomu, aby nám chutnala pitná voda, dobře se nám vařilo. Samozřejmě, že voda z kohoutku prochází důkladnou kontrolou a čištěním, tudíž je zdravotně nezávadná, ale mnohdy nechutná příliš ...
Úprava vody pro domácnosti i průmysl Praha
Abychom mohli využívat vodu pro veškeré účely, jako jsme zvyklí, je nutné ji speciálně upravovat. Pokud hledáte správnou úpravu vody pro domácnosti, pak se obraťte na firmu Ing. Stanislav VACÍK – HARSOFT. Tito specialisté se postarají o mnoho úkonů: - Rozbor a analýza vody - Návrh řešení úpravy - Dodávka techniky a ...
Oprava vodoměrů, půjčení hydrantových nástavců | Kladno
Vodoměry Vám opraví společnost Středočeské vodárny. Postaráme se o vodoměry v domech i průmyslu. Ověříme jejich funkčnost a přezkoušíme i ty již osazené v Autorizovaném Metrologickém Středisku. Kromě samotného prodeje a instalace vodoměrů Vám zapůjčíme i hydrantové nástavce. Jsme tu pro Vás každé pondělí, středu a pátek od osmi hodin na ...
Koupelny Ostrava
vodovodní baterie, předstěnové instalace WC sanitární keramika (umyvadlo,klozet,bidet) vany a sprchové kouty (vana,kout,vanička) obklady a dlažba (obklad,dlažba,lepidla,lišty) koupelnové doplňky (mýdelník,háček,dávkovač) HELP - pro handicapované (dopňky pro postižené) koupelnový nábytek (skříňka,zrcadlo) otopná tělese (žebříky,topné ...
Kuchyňský, granitový, nerezový, keramický dřez-eshop Zlín, Kroměříž
V eshopu drezy.cz, společnosti HARKO Kroměříž, máte možnost zakoupit kuchyňské dřezy – v nabídce najdete dřez granitový, nerezový, keramický, tectonite od výrobců Alvea, Franke, Reginox, Schock, Teka. Dle typu můžete vybírat jednodřezy i dvojdřezy - s vaničkou či odkapem, čtvercové, obdélníkové, rohové i kruhové. Využijte možnost při jedné ...