Široký sortiment topenářského materiálu přináší kompletní nabídku od prověřených dodavatelů, jako jsou topenářské filtry, šroubení, zpětné klapky, ventily, hlavice, oběhová čerpadla, expanzní nádoby, radiátory, kompenzátory, tvarovky, spojky, trubky a izolace, solární systémy, filtry, tvarovky, měřidla, teploměry a regulace a další výběr.

Dodávka, montáž, servis plynové kotle THERM Český Těšín
Nabízíme dodávku, montáž, opravy, servis: - plynové kotle THERM - vybaveny moderní elektronickou jednotkou modulující provoz hořáku - využití energie topidla s důrazem na ekologický provoz pro rodinné domy, chaty, chalupy a menší obytné prostory.
Prodej, servis automatické, poloautomatické kotle, kotlíková dotace Opava
Poskytujeme prodej, instalaci a servis kotlů Elmet Trade: - automatické kotle na pelety EKO-PE compact - poloautomatické kotle EKO-KWW - univerzální kotel na dřevo a tuhá paliva s vodním roštem - automatické kotle na uhlí se zásobníkem paliva - automatická kotel EKO-KWP 25 kw multi na 7 druhů paliv. Kotle lze propojit se ...
Koupelny, koupelnový nábytek, obklady, dlažba Krnov, Bruntál, Opava, Kravaře
Nabízíme prodej: - vany, umyvadla, dřezy - sprchové kouty - sprchovací zástěny - WC, bidety - obklady, dlažba - vodovodní baterie - koupelnový nábytek - koupelnové doplňky - zrcadla - bojlery - radiátory - průtokové ohřívače.
Prodej instalační materiál vodo-topo-plyn, prodejna Mazdex Orlová
V naší nově otevřené prodejně nabízíme prodej instalačního materiálu vodo-topo-plyn: - vodoinstalatérský, topenářský a plynařský materiál - kotle Viadrus, Dakon - plynová topidla Dakon, Mora - bojlery všech značek - sporáky Mora - radiátory - plechové, litinové - termostatické ventily - rozvody, trubky pro rozvody - ústřední ...
Infrapanely, infratopení, LED žárovky, topná tělesa Příbor
Nabízíme: - výroba, distribuce, prodej infratopení a infrapanely - úsporné žárovky - Led žárovky - topná tělesa BOKI - halogenové žárovky - termostaty - infra zářiče UFO.
Kotel Rojek, na tuhá paliva, uhlí, dřevo, peletky, obilí Opava
Naše společnost Centrum nářadí s.r.o. je zástupcem a prodejcem kotlů Rojek: - významné snížení nákladů na topení - kotle pro domácnosti - moderní automatické kotle na tuhá paliva - kotle vybaveny prostorovým termostatem a má plynulou regulaci - možnost kombinace výroby tepla s ohřevem vody.
Kovové hadice
Nabízíme: Tlakové kovové flexibilní hadice z nerezových ocelí s různými typy koncovek pro různá média.
Akční nabídka krbových kamen
Vážení zákazníci, připravili jsme pro vás překvapení v podobě výrazné slevy na vybrané výrobky Romotop. Jedná se o krbová kamna REGGIO, OGUN 03, SIENA I, SIENA II, HARO, SORBAS, NATURA 11, RIANO. Platnost akce do vyprodání zásob.
Hořákové a topné systémy
Naše firma nabízí v průmyslovém odvětví tyto služby: - hořákové a topné systémy průmyslových pecí - dodávky a montáže regulačních zařízení topných a technických plynů - servis a revize po celé ČR a SR.
PIRES s.r.o.
Jarní akce, slevy, prodej, tepelná čerpadla LG, klimatizace LG
Společnost EcoSun Services s.r.o. Vám nabízí zajímavou Jarní akci: - na tepelná čerpadla LG vzduch-voda - Sleva 15% - na tepelná čerpadla LG vzduch-vzduch (klimatizace) - Sleva 10%! U zakoupených tepelných čerpadel a klimatizací zajistíme odbornou montáž a instalaci.
Elektrické vytápění, konvektory Frýdek-Místek
Nabízíme dodávku elektrického vytápění pro rodinné domy, byty, kanceláře, firmy, obchodní centra, zdravotnické, průmyslové objekty, školy, haly: - elektrické konvektory (přímotopná tělesa pro stálé vytápění) - sálavé panely - topné kabely a rohože (podlahové vytápění) - elektrické topné fólie (podlahové, stropní vytápění) - přenosná ...
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Infrapanely, infratopení, LED žárovky, topná tělesa Příbor
Nabízíme: - výroba, distribuce, prodej infratopení a infrapanely - úsporné žárovky - Led žárovky - topná tělesa BOKI - halogenové žárovky - termostaty - infra zářiče UFO.
Prodej deskové výměníky tepla Ostrava
Nabízíme prodej: - jednookruhové výměníky tepla - kondenzátory pro jednoduché nebo dvojité chladící okruhy - výparníky - deskové výměníky tepla. Nabízíme výměníky za nízké ceny. Výměníky mají přenosovou schopnost tepelné vodivosti. Používají se v průmyslu, potravinářství a výměníkové stanice tepla v základních řadách z nerezového materiálu.
Vytápění, ohřev, solár
V rámci nového dotačního programu Státního fondu životního prostředí Zelená úsporám nabízíme našim zákazníkům možnost realizace následujících opatření: - Teplená čerpadla STIEBEL ELTRON. - Solární systémy pro ohřev vody a topení STIEBEL ELTRON a REGULUS. - Kotle na biomasu VIADRUS. - Teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací ATREA. Našim ...
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Stavebniny, prodej stavebního materiálu Karviná
Nabízíme velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - sádrokartony - obklady - dlažba - maltové směsi, suché malty - spárovací tmely - lepidla - vodovodní baterie - lišty.
Topenářské, instalatérské, plynařské práce Třanovice, Český Těšín
Naše firma nabízí tyto práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalatérské, instalatérské. Dále nabízíme prodej, montáž čerpadel, kotlů, solárních systémů, topných těles, slunečních kolektoru.
Infratopení a infrapanely Ostrava, Nový Jičín, Příbor, Kopřivnice
Naše firma se zabývá výrobou, distribucí a prodejem infratopení a infrapanelů. Tento systém vytápění ušetří až 30% nákladů oproti běžným vytápěním typu plyn, tuhá paliva.
Oprava, servis, montáž - plynové kotle Therm Český Těšín, Karviná
Dodávka, montáž, oprava, záruční a pozáruční servis: - plynové kotle Therm - kotle na tuhá paliva - kotle na dřevo (spalovací proces zplyňováním). - tepelná čerpadla - podlahové vytapění. Provádíme práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské. Pro okresy Karviná, Ostrava, Frýdek - Místek.
Odsávací kovové hadice
Výroba a prodej nerezových vlnovců a kompenzátorů, nerezových tenkostěnných trubek, kovových tlakových hadic, kovových ochranných, odsávacích a plynových hadic, montažních kufříkových sad pro samostatnou montáž koncovek na kovové hadice, závěsů, podpěr a uložení.
Kompenzátory
AMN - Axiální kompenzátory s koncovkami s vnitřním trubkovým kuželovým závitem R (celonerezové provedení). AGP - Axiální kompenzátory s koncovkami s vnějším trubkovým válcovým závitem G a vnější ochrannou trubkou (celonerezové provedení). ARN - Axiální kompenzátory s trubkovými koncovkami určenými k dalšímu přivaření (celonerezové ...
Kovové hadice
Tlakové kovové flexibilní hadice z nerezových ocelí s různými typy koncovek pro různá média.
Tepelná čerpadla, tepelné čerpadlo Opava
Naše firma Elektro fa Pavelek nabízí prodej a montáž: - tepelná čerpadla NIBE - tepelné čerpadlo NIBE. Dále můžeme pomoci v oblasti fotovoltaiky, měření, regulace. Zabýváme se také ekologickou úpravou vody bez chemických přísad.