Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Míchací centrum - míchání, tónování barev, fasádních omítek na počkání
Firma TERMO zateplení, s.r.o. je prodejce zateplovacích systémů a barev, využívají nás firmy hlavně z regionu Kroměříž, Přerov. Naše míchací centrum provádí míchání, tónování barev, omítek na počkání.
Prodej písku, posypové soli, drceného kameniva-odběr v libovolném množství
U firmy Správa a údržba silnic Kroměříž můžete zakoupit sypké hmoty. Nabízí prodej písku, posypové soli, drceného kameniva. Odběr v libovolném množství.
Prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kameniva, oblázky
Výhodný prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kamenivo a oblázky nabízí Správa a údržba silnic Kroměříž. Odběr možný ve všední dny.
Skleněné obklady zdí interiérů - obložení za kuchyňskou linkou, skleněné obrazy
Do produkce firmy FRAJT s.r.o. patří skleněné obklady zdí interiérů - obložení za kuchyňskou linkou, sprch, vstupních prostor i skleněné obrazy. Firma sídlí v Kroměříži - Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Skleněné stěny a sanitární příčky do wellness a hotelu
Firma Frajt s.r.o. z regionu Zlínský kraj dodá skleněné stěny a sanitární příčky do wellness a hotelu, které elegantně řeší předěl dvou místností.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Prodej mulčovací kůry, těžené, drcené kamenivo v pytlích
Kvalitní mulčovací kůra a drcené kamenivo v pytlích je na prodej u firmy Správa a údržba silnic Kroměřížska. Odběr v libovolném množství.
Prodej střešní krytiny, hliníkové, plechové střechy
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. působí na českém trhu jako významný dodavatel materiálů pro stavbu a rekonstrukce střech. Prodáváme střešní krytiny, hliníkové a plechové střechy ve Zlínském kraji.
Střešní okna VELUX – úspora energií a pohodlí ve Vašem domě
Prodej střešních krytin a střešních oken VELUX pro šikmé střechy Vám zajistí společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o.. Nová generace střešních oken VELUX je tou nejlepší a nejekonomičtější volbou.
Materiál pro elektroinstalace, elektromontáže, ocelová lanka - prodej, eshop
Firma Metalfix s.r.o. se zabývá dodávkou, prodejem veškerého materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže, ocelových upevňovacích dílů a patří mezi specialisty ve světě upevnění.
Plechová střecha Tornero - nejkvalitnější hliníková střešní krytina s životností až 100 let
Pořiďte si plechovou střešní krytinu Tornero, která se vyznačuje velice dlouhou životností a kvalitou. Navštivte naší prodejnu SALVATOR STŘECHY, s. r. o. v Loukově u Kroměříže, kde Vám rádi poradíme.
Kvalitní střešní krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové - prodej, výroba
Výrobou a prodejem kvalitních střešních krytin se zabývá společnost Salvator Střechy s.r.o., která působí ve Zlínském kraji a nabízí krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové a spoustu dalších.
Rozváděče nízkého napětí NN pro výrobu a distribuci elektrické energie
Rozváděče nízkého napětí pro výrobu a distribuci elektrické energie v jaderných,vodních i solárních elektrárnách Vám zajistí společnost Elektro Kroměříž a.s., konstruktér i výrobce.
Kamínková dlažba, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu
Společnost JK Kámen pokládá kamínkové dlažby, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Kamínková dlažba se dodává v mnoha odstínech.
Nýtovací technika, tesařské kování, upínací soupravy-velkoobchod
Ve velkoobchodu JSP šrouby Kroměříž můžete výhodně nakoupit tesařské kování, upínací soupravy, v sortimentu je i kotevní, nýtovací technika a spojovací materiál.
Kotevní, nýtovací technika, spojovací materiály, brusivo-velkoobchod
Spojovací materiály, kotevní a nýtovací techniku můžete nakoupit u firmy JSP Šrouby Kroměříž za výhodné ceny velkoobchodu.
Spojovací materiál a kotevní technika-velké skladové zásoby
Pro klientelu z regionu Kroměříž a Zlín má firma JSP Šrouby široký sortiment spojovacího materiálu a kotevní techniky. Udržujeme velké skladové zásoby.
Poradenství a profesionální služby pro Vaši střechu
Ve společnosti SALVATOR STŘECHY se sídlem v Loukově Vám poskytnou profesionální služby a poradí s výběrem nejlepší krytiny, fólií, izolací a okapového systému. Využít můžete také klempířského centra.
Moderní, barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor
Ve Sklenářství Sedláček Kroměříž vyrábí barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor. Moderní skleněné obklady mají využití v koupelně, kuchyni i jako dělící příčky.
Led reflektory, pásky, žárovky, mechanické spínače, tahový spínač řetízkový - eshop
Elektromontážní firma BNC elektro z regionu Kroměříž provozuje eshop, kde pořídíte mechanické spínače, senzorovou techniku, kabely, zásuvky a Led osvětlení MAX LED-reflektory, žárovky, pásky, trubice.
Montované skleněné WC kabinky, převlékací kabiny, zástěny
I WC kabinky či převlékací zástěny mohou být designově řešené. Firma Frajt Kroměříž vyrábí montované skleněné kabiny na WC či převlékání vhodné do vlhkého prostředí.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Garážová vrata na míru do domu od Jimi Tore-design a bezpečí v jednom
Garážová vrata do domu vyrobí na míru firma Jimi Tore Kroměříž. Naše vrata jsou spojením designu a odolnosti v jednom. Stačí si vybrat design, který osloví právě Vás.
Posuvné dveře do úzké chodby, patrové postele se schody, dřevěné schodiště
Ve Stolařství Zavadil vyřešíme horší dispozice malého bytu či domku. Posuvné dveře do úzké chodby, dřevěné schodiště do podkroví, patrové postele se schody. Působnost-Kroměříž, Praha.
Kompletní stavba střechy, rekonstrukce a montáž střešní krytiny
Společnost Střechy - MACHAČ provádí v regionu Kroměříž, Vyškov, Brno montáže všech dostupných typů střešní krytiny. Naše firma zajistí kompletní stavbu nové střechy.
Prodej levné laminátové, pvc-vinylové podlahy, podlahářské práce
Aktuálně můžete nakoupit levné laminátové, pvc-vinylové podlahy u firmy Podlahy Čech Kroměříž, která je prodejce podlah a provádí odborné podlahářské práce.
Železářství, průmyslové zboží, drogerie, domácí potřeby Kvasice
Prodejna PETABO s.r.o. Kvasice nabízí nejen potřeby pro zahrádkáře, ale také domácí potřeby, průmyslové zboží a sortiment železářství. Naše klientela je z okolí Kroměříže. Kontaktní tel.: 775396300. Na prodej u nás najdete: -zahrádkářské, hobby potřeby -substráty, hnojiva -zahradní fólie, textílie -čerpadla, bazénová chemie -průmyslové ...