Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Syntetické emaily, vrchní nátěrové hmoty, výroba a prodej
Syntetické emaily, s použitím jako vysoce odolné vrchní nátěrové vrstvy, můžete zakoupit přímo od výrobce FBT COLOR s.r.o., se sídlem v okrese Most.
Prodej, montáž a servis podlahového elektrického vytápění Most - rovnoměrné rozložené teplo v místnosti
Bývá vám v místnosti často nepříjemná zima? Společnost ELSTAP pro vás má efektivní řešení. Firma se zabývá prodejem, montáží, ale i servisem podlahového elektrického vytápění.
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem Most -  běžný sortiment skladem
Společnost ELSTAP Vám nabízí velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu a elektrotechniky.
Bentonitový těsnící tmely - s vysokou elastickou přilnavostí a lepící schopností
Těsnící bentonitové tmely - MQ 100 MASTER si můžete pořídit od firmy MEDIUM International I. s.r.o. Most.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Eshop s komplexním materiálem pro elektrotechniku - kompletní sortiment kabelů, vodičů...
Významná společnost ELSTAP - Janovský Jan provozuje eshop, ve kterém je možné zakoupit kompletní materiál pro elektrotechniku, dále elektrické spotřebiče a příslušenství.
Granulovaný BENTONIT MQ Bento
Granulovaný bentonit MQ Bento pro hydroizolaci staveb a utěsnění vodních děl vyrábí a dodává firma MEDIUM INTERNETIONALI s. r. o.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Servis plastových oken a dveří
Odborný pozáruční servis plastových oken a dveří a eurooken - region mostecka. Servisní a revizní prohlídky, kontrola funkčnosti kování a bezpečnostních prvků, seřízení, promazání kluzných částí kování, odstranění netěsností mezi rámem a křídlem okna či dveří, výměna nefunkčních dílů kování, výměna poškozeného těsnění, náhradní díly atd. Dodání ...
Internetový prodej koupelnového vybavení
LUXO koupelny je internetový obchod, který nabízí kvalitní a ověřený sortiment koupelnového vybavení za rozumné ceny. Nabídka eshopu LUXO koupelny obsahuje koupelnový nábytek, koupelnové skříňky a umyvadla a doplňkové skříňky v různém designu a různém materiálovém i barevném provedení. LUXO koupelny dále nabízí sprchové kouty, sprchové vaničky, ...
Velkoobchod voda, topení, plyn Most
Společnost Felima s.r.o. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem vodoinstalačního, plynoinstalačního a topenářského materiálu V našem sortimentu naleznete: - trubky, tvarovky - těsnící materiál - manometr, teploměr, vodoměr, redukční ventil - bojler, boiler, expanzomat - fitinky - varné koleno, nátrubek, dýnko, ...