Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Venkovní dlažba Teplice – široká paleta druhů, materiálů a barev
Široký výběr druhů, materiálů i barev kvalitních venkovních dlažeb odolných proti mechanickému poškození a změnám teplot nabízí společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic.
Koupelnové studio, široký výběr různých druhů sanitárního zařízení, obkladů a dlažby
Koupelnu podle vašich představ Vám vybaví firma KOREP Litvínov. Máme bohatý výběr sanitárního zařízení, obkladů a dlažeb od renomovaných výrobců s dlouholetou zárukou.
Radiátory Zehnder Teplice – designový doplněk interiéru
Radiátory jsou nutností, ale díky společnosti KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic a její pestré nabídce moderních radiátorů firmy Zehnder se mohou stát designovým prvkem každého interiéru.
Ochrana okapů, potrubí i ploch díky systému DEVI - Most
Popraskáním a poškozením jsou v zimě za mrazu a sněhu ohroženy například okapy, potrubí nebo venkovní plochy, jako jsou chodníky či příjezdové cesty.
Beton výroba, čerpání, doprava, zdicí malty a potěry, Litoměřice
Beton, zdicí malty, potěry, kamenivo zpevněné cementem, tekuté směsi pro lité podlahy jejich výrobu, čerpání a dopravu zajišťuje společnost DK-beton, s.r.o., Litoměřice.
Plastová okna REHAU, výroba, dodávka, výměna a montáž oken, okres Litoměřice
Plastová okna REHAU, vysoká tepelná a zvuková izolace, inteligentní větrání, výrobu, dodávku, výměnu a montáž oken zajišťuje společnost Breston Saad, s.r.o., okres Litoměřice.
Plastová okna VEKA ve standardním i luxusním provedení, výroba a montáž
Plastová okna VEKA ve standardním, luxusním a TOP provedení s tepelnou a zvukovou izolací vyrábí a montuje společnost Breston Saad, s.r.o., Ústecký kraj.
Vstupní plastové dveře REHAU brilliant, výroba, montáž, okres Litoměřice
Vstupní plastové dveře REHAU brilliant s ocelovou výztuží, optimální izolací a do bezbariérových prostor vyrábí a montuje společnost Breston Saad, s.r.o., okres Litoměřice.
Termokabelové vytápění Most – efektivní a úsporné, vhodné do všech druhů podlah
Příjemné teplo a zároveň nízký účet za topení? Nyní je to možné s efektivním a úsporným termokabelovým vytápěním, které nabízí firma ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Teplá dlažba Most – komfortní pocit nejen pro zimní období
Znáte ten nepříjemný pocit studených nohou na chladné dlažbě? S tím je nyní konec. Teplou dlažbu můžete mít díky firmě ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Kotevní a spojovací materiál prodej Litoměřice – kvalitní a certifikované
Hledáte spolehlivého dodavatele kotevní a spojovací techniky jako jsou šrouby nebo produkty určení k chemickému kotvení? Kontaktujte firmu PetroBolt s.r.o. z Litoměřic, která toto vše prodává.
Podlahové topení Most – příjemné a komfortní vytápění nejen koupelen
Praktická a podlaha s dlažbou například v koupelně, kuchyni nebo chodbě bude nejen hezká, ale i příjemná s podlahovým topením, které Vám dodá firma ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Přístroje a rozvaděče pro vysoké a nízké napětí, transformátory
Přístroje, rozvaděče pro vysoké a nízké napětí, transformátory, stykače, pojistky, jističe, instalace, servis, prodej elektromateriálu zajistí společnost VFSERVIS s.r.o. v Teplicích.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Stavební chemie, pěny, tmely a hydroizolace pro profesionály i kutily
PU pěny, tmely, lepidla, zateplovací systémy, hydroizolace a další stavební chemii dováží a distribuuje společnost Selena Bohemia s.r.o. sídlící v Bohušovicích nad Ohří. Zastoupení Tytan Professional.
Syntetické emaily, vrchní nátěrové hmoty, výroba a prodej
Syntetické emaily, s použitím jako vysoce odolné vrchní nátěrové vrstvy, můžete zakoupit přímo od výrobce FBT COLOR s.r.o., se sídlem v okrese Most.
Prodej, montáž a servis podlahového elektrického vytápění Most - rovnoměrné rozložené teplo v místnosti
Bývá vám v místnosti často nepříjemná zima? Společnost ELSTAP pro vás má efektivní řešení. Firma se zabývá prodejem, montáží, ale i servisem podlahového elektrického vytápění.
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem Most -  běžný sortiment skladem
Společnost ELSTAP Vám nabízí velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu a elektrotechniky.
Zakázková výroba dveří a zárubní ze dřeva, dýhy nebo lamina do interiéru i exteriéru
Dveře ze dřeva, dýhy nebo lamina, klasické nebo obložkové zárubně pro venkovní i vnitřní použití na zakázku vyrobí firma AFC ServisDC a.s. z Děčína.
Bentonitový těsnící tmely - s vysokou elastickou přilnavostí a lepící schopností
Těsnící bentonitové tmely - MQ 100 MASTER si můžete pořídit od firmy MEDIUM International I. s.r.o. Most.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Eshop s komplexním materiálem pro elektrotechniku - kompletní sortiment kabelů, vodičů...
Významná společnost ELSTAP - Janovský Jan provozuje eshop, ve kterém je možné zakoupit kompletní materiál pro elektrotechniku, dále elektrické spotřebiče a příslušenství.
Dveře a zárubně na míru dle vašich požadavků Louny - vysoká kvalita
Dveře a zárubně různých barev a povrchových úprav na míru dle Vašich specifických požadavků Vám zajistí společnost VAPTOS se sídlem v Lounech.
Technoart Teplice - zpracování keramických obkladů a dlažby na zakázku
KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. ve svém sortimentu nabízí ve spolupráci s partnerskou plzeňskou firmou TechnoArt následným zpracováním dlažby a keramických obkladů - mozaiky, leštění hran, pískování povrchů.
Prodej velkoformátové dlažby Teplice - dlažba od italských renomovaných výrobců
Velkoformátovou dlažbu dodává společnost z Teplic KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. V nabídce naleznete dlažbu ve formátu 80 x 180, 50 x 50, 40 x 80 nebo 60 x 120 cm.
Prodej eurooken a dřevěných dveří Ústí nad Labem - kombinace dřeva a hliníku
Vsaďte i vy na dřevěná okna a dveře od společnosti ARS Ústí, která se zabývá prodejem, dodávkou, montáží a případným servisem těchto produktů.
Prodej a pokládka plovoucích podlah od předních výrobců
Plovoucí podlahu Vám dodá a položí společnost LIGNO STYL s.r.o., Ústí nad Labem. Nabízíme bohatý sortiment moderních a kvalitních plovoucích podlah od předních výrobců.