Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Plastová okna a dveře Příbram
Zabýváme se výrobou, prodejem a montáží plastových oken a dveří značky Deceuninck. Zhotovují se ve dvou systémech Eforte a Inoutic Prestige. Tyto okna a dveře zaručují dlouhodobou kvalitu a stálost materiálu s moderním vzhledem a to vše díky zhotovení z velice odolného PVC materiálu. Okna a dveře jsou vhodná pro všechny druhy staveb i pro ...
Plastová okna
Nabízíme kvalitní certifikovaná plastová okna s GARANCÍ TÉ NEJNIŽŠÍ CENY NA TRHU. Dále nabízíme: Bezpečnostní dveře Zasklívání lodžií Rolety Žaluzie Garážová vrata Firma MONTI - 20 let na trhu
Truhlářství, výroba nábytku na zakázku, okr. Příbram.
Truhlářské práce, výroba nábytku na zakázku: -selský nábytek -dřevěný nábytek z masivu -kredence -komody -skleníky -dřevěné postele -noční stolky -šatníky -židle -stoly -kuchyňské linky -schody -dveře -okna. Nabízíme kvalitní dřevěný nábytek dle Vašich představ. Naší prioritou je spokojený zákazník.
Kvalitní dřevěný masivní nábytek.
Nabízíme kvalitní dřevěný masivní nábytek. Dodáváme: -dřevěné postele, noční stolky, šatníky, komody, prádelníky, knihovny, stoly, židle, rohové lavice, příborníky, truhly, botníky, kuchyňské linky, okna, dveře, schody.
Výkup a prodej dřeva okr. Příbram.
Těžba dřeva: -pilařské zpracování -impregnace dřeva -vakuotlaká impregnace -řezivo -podlahy, podlahové materiály.
Výroba vápenopískovcových cihel, Příbram.
Výroba a dodávka: -vápenopískovcové cihly -plné a děrované -bílé i barevné -štípané obkladové pásky -zvláštní formáty -překlady. Vlastnosti: -vysoká pevnost -mrazuvzdornost -výborná zvuková izolace.
Vápenopískové cihly, obkladové pásky Příbram.
Výroba a prodej: -vápenopískovcové cihly plněné a děrované, bílé i barevné -štípané obkladové pásky -zvláštní formáty -překlady. Vlastnosti: -vysoká pevnost, mrazuvzdornost, výborná zvuková izolace.
Prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky Příbram
Prodáváme spojovací materiál a kotevní techniku: šrouby, matice, vruty, závitové tyče, nýty, hřebíky, hmoždinky, šroubové a chemické kotvy, kartuše, kapsle, vrtáky.
Kamenické práce, okr. Příbram
Nabízíme kamenické práce - výroba pomníků z přírodního kamene, řezání, broušení, leštění, opravy a čištění pomníků, sekání a zlacení písma.
Vápenopískovcové cihly Příbram.
Výroba, prodej: -vápenopískovcové cihly -plněné i děrované -bílé i barevné -štípané obkladové pásky -zvláštní formáty -překlady.
Výroba rozvaděčů Příbram
Nabízíme výrobu rozvaděčů NN, typových, atypických rozvaděčových skříní a pultů, zpracování, vysekávání a ohýbání plechů, práškové lakování.
Míchání, tónování barev Příbram
Nabízíme natěračské potřeby, lazurovací laky, silikony, emaily všech druhů, spreje a plnění barev do sprejů. V míchacím centru na počkání namícháme nejrůznější druhy nátěrů
Źelezářské zboží Příbram
Nabízíme široký sortiment železářského zboží, řemeslnické a zahrádkářské potřeby, ruční a elektrické nářadí. Prodáváme čerpadla a čerpací techniku pro dům a zahradu, krbová kamna, sporáky a kotle na tuhá paliva, elektrické ohřívače vody.