Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

GORO - na trhu již 27 let! – na nás se můžete spolehnout
Již více než 27 let je na trhu společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan, která nabízí zákazníkům kvalitní zařízení a služby spojené s úpravou kvality vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Zemní vruty - jednoduché řešení pro ukotvení a stavby bez betonových základů
Zemní vruty, které zakoupíte ve specializovaném maloobchodě Kromo Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, jsou skvělým pomocníkem pro ukotvení staveb bez betonových základů a kopání.
Okna a dveře VEKRA – více než 25 let na trhu
Přijďte se na vlastní oči přesvědčit o kvalitě oken a dveří VEKRA do jednoho z našich velkých showroomů, které naleznete ve velkých městech po celé České republice.
Automatické změkčovače vody Chrášťany – odstraní potíže spojené s tvrdou vodou
Trápí Vás starosti spojené s vysokou tvrdostí vody? Společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan přináší řešení v podobě automatických změkčovačů vody s nízkými náklady na provoz.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Kamenná dlažba výroba Praha – široký výběr přírodního kamene
Vybíráte dlažbu do exteriéru nebo interiéru a máte požadavky na odolnost a snadnou údržbu? Pak si nechte vyrobit kamennou dlažbu od firmy Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy.
Plynové a elektrické kotle, montáž, kontrola, servis, oprava
Plynové a elektrické kotle, konzultace a návrh systému topení, instalace, revize, kontrola, servis, oprava a dodání náhradních dílů zajišťuje GASTERM SERVIS s.r.o.
Nátěry na dřevo a barvy, prodej Praha - produkty Osmo – pro vnitřní i venkovní použití
Kvalitní péči určenou pro zachování dlouhé životnosti a přírodních vlastností dřeva prodává ve formě nátěrů, barev a ostatních produktů Osmo firma Restaurátoři - Miroslav Šach z Prahy.
Interiérové dveře VEKRA Interier Praha - dveře do bytu, domu i komerčních prostor
Dveře VEKRA Interier do interiérů domů či bytů s nadstandardní zárukou až pět let v mnoha provedeních jistě osloví každého, kdo má vkus. K vidění nejen v Praze, ale ve všech vzorkovnách po celé ČR.
Umyvadla v různých typových řadách Praha – nerezová a hygienická
Nerezová a díky použitému materiálu a tvarům také vysoce hygienická umyvadla v různých typových řadách a o různých rozměrech nabízí společnost ITALINOX s.r.o. Praha.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
E-shop - úpravny vody, filtrace, změkčovače vody i příslušenství
Potřebujete upravit, filtrovat nebo změkčovat vodu v domácnosti nebo pro komerční využití nebo dokoupit příslušenství? Vyberte si z nabídky e-shopu společnosti GORO spol. s r.o. Brandýs nad Labem.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Posuvné systémy Vekra – výborná izolace i pro velké plochy
Hledáte elegantní a funkční řešení zasklení velkých ploch? Řešením jsou posuvné systémy Vekra s bezbariérovým prahem, které výborně izolují od hluku a prachu.
Nové značkové vzorkovny VEKRA – přesvědčte se o kvalitě na vlastní oči
Vybíráte okna či dveře a chcete se o kvalitě přesvědčit na vlastní oči? Díky nově otevřeným značkovým vzorkovnám VEKRA otevřeným po celé České republice je to snadné.
Prosklené stěny Vekra – prosvětlí každý interiér
Hledáte elegantní řešení prosvětlení tmavého interiéru? Prosklené stěny Vekra jsou vhodné pro libovolný typ dveří a v kombinaci s nadsvětlíky a bočními světlíky pustí světlo do každého prostoru.
Francouzská okna od spol. Vekra - okna začínající u podlahy
Toužíte po světlých místnostech a výhledu ven? Pořiďte si elegantní francouzská okna od společnosti Vekra, která začínají již u podlahy a jsou vhodná pro byty, domy, balkony i lodžie.
Servis pro domácí úpravny vody Chrášťany - řešení pro rodinné domy, byty, chaty...
Máte problémy s pitnou vodou doma nebo si nejste jistí její kvalitou? Právě pro Vás firma Goro vyrábí produkt domácí úpravnu vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Elektrodeionizace a RO EDI výkon 30 - 2000 l/hod – pro laboratorní i průmyslové využití
Pro laboratorní i průmyslovou přípravu velmi čisté vody metodou elektrodeionizace nabízí společnost GORO, spol. s r.o. úpravny vody RO EDI s výkonem 30 - 2000 l/hod.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Výroba kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů Praha - východ Nehvizdy
Kamenictví Daha Nehvizdy, s.r.o. se zaměřuje na výrobu kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů a na komplexní zajištění výroby pro kameníky.
Pergoly a ploty nyní postavíte i bez betonových základů. Využijte zemní vruty!
Odrazuje Vás od stavby plotu či pergoly kopání betonových základů? S využitím zemních vrutů ze specializovaného maloobchodu Kromo Brandýs nad Labem-Stará Boleslav již není kopání a betonování nutné.
Nejlevnější střešní krytina pro váš dům Praha -  u nás nakoupíte výhodně!
Jsme dodavatelé střech na klíč. Vyberte si střešní krytinu právě od nás!
Dřevěná okna, výroba a prodej Praha – elegantní design a dlouhá životnost
Elegantní design a moderní povrchová úprava pro snadnou údržbu a dlouhou životnost, to jsou dřevěná okna VEKRA.
Podlahy ze širokých prken výroba Praha -  české podlahy s doživotní zárukou
Specializací naší firmy je výroba české podlahy ze širokých prken - selská prkna, z prken širokých 25-50 cm a dlouhých 5-9 m, dále pak podlahy mozaikové, špalíkové a selské.
Střešní krytina Praha – široký výběr materiálů, tvarů a barev
Hledáte dodavatele střešní krytiny na Váš dům? Široký výběr matriálů, tvarů, profilů a barev vyrábí a dodává spolehlivá firma Alumex spol. s r.o. z Prahy.
Interiérové dveře z kvalitních materiálů s nadstandardní zárukou
Výběru interiérových dveří se vyplatí věnovat velkou pozornost a rozhodovat se pečlivě. Ačkoliv dveřím spousta lidí nepřikládá příliš velký význam, jejich role v interiéru je klíčová.
Plastová okna Vekra do náročných podmínek - vhodná pro pasivní domy
Plastová okna odolná vůči prachu, počasí a také proti hluku. O odolnost se postará středové těsnění spolu s rozšířenou stavební hloubkou.
Zdvižně posuvné portály – jednoduché a funkční propojení vnitřních a venkovních prostor
Hledáte ideální a jednoduché řešení propojení vnitřních a venkovních prostor zasklenou plochou? Řešení přináší společnost VEKRA s širokou nabídkou zdvižně posuvných portálů.